• altijd de beste deal!
  € 2,50
  korting
  altijd de beste deal!

  Hier € 2,50 EXTRA KORTING bij Oxxio in oktober 2021

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Maak gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN en sluit je energie, internet, tv & bellen af via Oxxio. Hierdoor profiteer je sowieso van € 2,50 extra korting per maand wanneer je enkel kiest voor internet. Sluit je ook tv en bellen af dan kan je kiezen voor de korting óf Gratis Opnemen Pakket óf Gratis Fox Sports Eredivisie. Je hebt hiervoor geen kortingscode nodig.

 • 100%
  aanbieding
 •  

   

 • oxxio
  aanbieding
 • GRATIS
  korting
 • GROEN
  sale
 • APP
  sale
 • elke
  aanbieding

Beoordeling

Beoordeling van Oxxio door Anne

Anne is dé deal-expert voor Oxxio bij bespaardeals


Ik vind het heel erg belangrijk dat we met zijn allen werken aan een beter milieu. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen vind ik het een fijn idee dat we de wereld toch een beetje een schoner en minder vervuilde plek proberen te maken. Oxxio is een bedrijf dat precies past bij die behoefte. Met alleen maar groene stroom en groen gas, maar wel tegen een schappelijke prijs. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders, zoals EnergieDirect, maar dan is hier alles groen.

Pak veel korting bij Oxxio met een kortingscode

Bij Oxxio geniet je van groene stroom voor een lage prijs. De app helpt daar bij, want daarmee hou je je eigen stroomgebruik in de gaten en zorg je dat je nooit onnodig veel stroom of gas gebruikt. Met een kortingscode wordt Oxxio nog aantrekkelijker, want dat drukt de prijzen zo mogelijk nog meer. Zo laten steeds meer bedrijven, zoals Oxxio, zien dat goedkoop en duurzaam wel degelijk samen kunnen gaan. Dat is een hele goede ontwikkeling.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Oxxio

Hot op social mediaPopulaire kortingscodes

KortingOxxio kortingenVerloopt
€ 2,50Hier € 2,50 EXTRA KORTING bij Oxxio in oktober 2021
100%Gegarandeerd 100% groene stroom => Oxxio KORTING
oxxioZorgeloos overstappen? Oxxio regelt het voor je
GRATISOxxio KORTING | Download de GRATIS app en heb altijd inzicht in je verbruik, maandbedrag en betalingen
GROENAltijd 100% GROENE stroom bij Oxxio

Vergelijkbare kortingscodes

 • Profiteer in oktober 2021 met deze Tommy Teleshopping kortingscode van €10 KORTING op ALLES
  € 10
  coupon

  Profiteer in oktober 2021 met deze Tommy Teleshopping kortingscode van €10 KORTING op ALLES

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig vanaf € 69,95 bestelwaarde

  Geldig t/m: 15 november 2021
 • OTTO kortingscode | 20% KORTING op jassen en schoenen
  20%
  kortingscode

  OTTO kortingscode | 20% KORTING op jassen en schoenen

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig voor geselecteerde producten, zie de landingspagina van de winkel.

 • Via deze Hudson Reed kortingscode profiteer je van 10% KORTING
  10%
  kortingscode

  Via deze Hudson Reed kortingscode profiteer je van 10% KORTING

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig vanaf € 500

  Geldig t/m: 7 november 2021
 • 5% KORTING op je GEHELE bestelling || VanKaarstotServet kortingscode
  5%
  coupon

  5% KORTING op je GEHELE bestelling || VanKaarstotServet kortingscode

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  De einddatum van deze kortingscode is ons helaas niet bekend.

 • Pak € 20 KORTING in oktober 2021 met onze Made.com actiecode
  € 20
  coupon

  Pak € 20 KORTING in oktober 2021 met onze Made.com actiecode

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig vanaf € 200 bestelwaarde.

Gemiste deals van Oxxio

Voordelig gas en energie met Oxxio aanbieding

Oxxio is een redelijk nieuwe partij op de energiemarkt. Het bedrijf is in 2000 opgericht en heeft inmiddels honderdduizenden klanten die gebruik maken van groene gas en stroom. Er wordt zowel gas en stroom aan zakelijke als particulieren klanten geleverd. Het hoofdkantoor van Oxxio is gevestigd in Hilversum. Maak gebruik van een Aanbieding van Oxxio en geniet voordelig van groene gas en stroom. Vergeet ook niet te checken of andere aanbieders een mooie aanbieding hebben, misschien is er wel een Vattenfall kortingscode beschikbaar waarmee je een mooie korting pakt.

Kiezen voor uitstekende service van Oxxio

Door gebruik te maken van een Oxxio aanbieding kom je terecht bij een servicegericht bedrijf. Sinds de oprichting in 2000 is het bedrijf enorm gegroeid. Dat ging niet altijd even goed met betrekking tot de service aan klanten. Dat was voor Oxxio een een wijze les en daarom is er de laatste jaren hard gewerkt aan een sterk verbeterde service. Sinds dat moment is er een flink stijgende lijn te zien met betrekking tot de klantenservice. Des te meer reden om gebruik te maken van een aanbieding bij Oxxio.

Innovatief besparen met Oxxio

Een Oxxio aanbieding helpt je om innovatief te besparen. Oxxio vindt het belangrijk dat klanten voortdurend tevreden zijn, zeker ook met betrekking tot hun energieverbruik. Daarom helpt zij haar klanten om het energieverbruik zoveel mogelijk te beperken door zuinig met energie om te gaan. Er worden voortdurend nieuwe diensten aangeboden en producten ontwikkelt waarmee jij als klant inzicht krijgt in je energieverbruik. Daarmee kun je flink besparen op je energienota. Maak daarom gebruik van deze aanbieding bij Oxxio.

Schone energie door het gebruik van duurzame energiebronnen

Oxxio maakt gebruik van schone energie door gebruik te maken van duurzame energiebronnen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan wind, zon en water. Dat is natuurlijk minder belastend voor het milieu. Voor de groene stroom van Oxxio betaal je evenveel als de grijze stroom van andere energieleveranciers. Daarmee weet Oxxio voor iedereen betaalbare energie aan te bieden. Reden genoeg om nu gebruik te maken van één van de aanbiedingen van Oxxio. Enerzijds maak je gebruik van schone energie en anderzijds zul je het extra financieel voordeel bemerken in je portemonnee.

Een onderscheidende energieleverancier

Oxxio is een onderscheidend merk op de energiemarkt. Op een vernieuwende en gemakkelijke manier krijg jij als klant grip op je energiezaken en energieverbruik. Daarmee weet het bedrijf zich te onderscheiden van andere energieleveranciers. Zo kun je terecht voor diverse bespaartips bij Oxxio en kun je geadviseerd worden over de diverse producten. Ook je energieverbruik weer in eigen hand houden? Kies dan vandaag nog voor Oxxio.

Voordelen Oxxio 

 1. Altijd groene stroom en groen gas.
 2. Oxxio is zeer klantgericht en geeft jou meer inzicht in je energierekening.
 3. Hou je stroomverbruik in de gaten met behulp van een slimme app.
 4. Lage prijzen, en een simpele aanpak.
 5. De klantenservice van Oxxio staat altijd voor je klaar.

Kortingscode Oxxio delen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Oxxio 

Wat kun je hier kopen? 

Oxxio is sinds 2000 een leverancier van groene stroom, die als doel heeft om stroomverbruik inzichtelijk en eerlijk te maken. Door middel van slimme innovaties wil Oxxio de klant meer controle geven over hun eigen groene stroomverbruik. Daarom kunnen klanten van Oxxio gebruik maken van een slimme app, waarmee je je energierekening laat kunt houden. Met een lage prijs en een simpele, heldere aanpak levert Oxxio gas en stroom in heel Nederland.