• meest gebruikte deal!
  Geverifieerd
  2215 gebruikt
  Info
  Info

  Download de app en pak met onze ViaVan kortingscode een mooie 5 euro korting op je rit.

 • Geverifieerd
  487 gebruikt
  Info
  Info

  Download de ViaVan app en pak met onze kortingscode 5 euro korting op je rit.

Beoordeling

Beoordeling van ViaVan door Anne

Anne is dé deal-expert voor ViaVan bij bespaardeals


Als groot voorstander van een meer duurzame samenleving vind ik ontwikkelingen zoals die van ViaVan erg prettig. Ik moet toegeven: eerder gingen wij best wel vaak met de taxi naar vrienden of naar werk. De taxi is wat dat betreft ontzettend handig: je kunt nog even wat werk afmaken en je hebt niet te maken met overvolle treinen of bussen. Alleen van de prijzen van een taxirit werd ik (en mijn portemonnee) niet echt blij. Hoe top is dan de uitvinding van ViaVan? Met ViaVan deel je als het ware een taxirit in een busje, waardoor je én rustig onderweg bent én niet zoveel geld hoeft te betalen. Wat mij betreft is dat echt een win-winsituatie. Nu kan ik het overige geld mooi voor andere dingen gebruiken, zoals met een kortingscode bij Meroda of met een Zalando Lounge kortingscode shoppen.

Moeilijk te vinden
Ik moet wel eerlijk bekennen dat het even duurde voordat ik het systeem van ViaVan begreep. Dat komt omdat er online niet heel veel te vinden is over deze dienst. Daarom raad ik je aan om gewoon de app te downloaden en vanuit daar verder uit te zoeken hoe de service van ViaVan werkt. De website is voor mij namelijk toch een beetje te veel ‘business talk’. Vergeet overigens niet om te checken of er een kortingscode van Viavan beschikbaar is; dat scheelt je nog meer kosten! Ik ben erg benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik :-)

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van ViaVan

Hot op social media


Recent verlopen ViaVan kortingscodes

 • 2215 gebruikt
  Info
  Info

  Download de app en pak met onze ViaVan kortingscode een mooie 5 euro korting op je rit.

 • 487 gebruikt
  Info
  Info

  Download de ViaVan app en pak met onze kortingscode 5 euro korting op je rit.

 • gebruikt

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding
  10%
  korting

  Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in mei 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in mei 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024

 • Carpardoo kortingscode => nu 19‌% KORTING op ALLES
  19%
  kortingscode

  Carpardoo kortingscode => nu 19‌% KORTING op ALLES

Zo werkt de ViaVan kortingscode in mei 2024 

Het is belangrijk dat wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van ViaVan je de applicatie op je smartphone of tablet zet. Op die manier kun je snel en gemakkelijk een rit bij jou in de buurt bevestigen. Na het downloaden van de app vul je je gegevens is en ga je aan de slag. Het toevoegen van een kortingscode van ViaVan is gemakkelijk en doe je als volgt:

 • Bevestig de desbetreffende rit en ga naar betalen.
 • Vul voor je op bevestigen klikt de kortingscode van ViaVan bij coupon code in.
 • Klik op bevestigen en de korting wordt er direct afgehaald.
 • Geniet van je voordelige rit met ViaVan!

Kortingscode ViaVan insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van ViaVan 

Natuurlijk profiteer je van meerdere voordelen wanneer je ViaVan inschakelt om jou op te halen of weg te brengen. Het grootste voordeel is uiteraard dat je minder geld kwijt bent dan wanneer je een standaard taxi zou inschakelen. Andere voordelen van ViaVan zijn:

 • Via de applicatie kun je gemakkelijk en snel een rit bevestigen en boeken.
 • Met een kortingscode van ViaVan scoor je direct korting op je rit.
 • Wanneer je gebruik maakt van ViaVan in plaats van de taxi ben je duurzamer onderweg.
 • Je kunt regelmatig korting pakken op je rit met ViaVan.
 • De applicatie van ViaVan is volledig gratis.

Een auto of taxi bestellen op een snelle en eenvoudige manier? Misschien huur je weleens een auto met een kortingscode bij Booking.com of met een kortingscode bij Hertz. Wanneer je echter op zoek bent naar een deal waarmee je nog meer geld kunt besparen dan zit je bij ViaVan aan het juiste adres. ViaVan is een taxiservice die opgericht is door Via in samenwerking met Mercedes Benz. Het grootste doel én voordeel van ViaVan is dat je gemakkelijk een rit kunt boeken waarbij je de ritprijs kunt delen met andere gebruikers van de app. Het bedrijf wil met dergelijke prijzen een basis vormen tussen het openbaar vervoer en taxidiensten. Hiermee is ViaVan een serieuze concurrent geworden van de huidige taxibedrijven in Nederland.

Je kunt een ritje bij ViaVan ook wel zien als een taxirit die je deelt met iemand anders. Het grote voordeel hiervan is dat je minder geld kwijt bent en wel net zo snel op plaats van bestemming zult aankomen. ViaVan rijdt met busjes waardoor meerdere mensen per keer vervoerd kunnen worden. Hierdoor is het bedrijf dus een stuk duurzamer dan de standaard taxi’s waarmee vaak 1, 2 of 3 personen naar een bestemming worden gebracht. In 2018 zag ViaVan het licht in Amsterdam en er zullen nog veel meer steden volgen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten van dit bedrijf? Check dan regelmatig deze pagina want hier verzamelen wij de meest actuele kortingscodes van ViaVan, zodat jij met nog meer korting vervoerd kan worden.

Contactgegevens ViaVan 

Wat kun je hier kopen? 

ViaVan is anders dan andere webshops. Normaal shop je wellicht eenvoudig met een kortingscode bij New Rebels of met een kortingscode bij Tomado, bij ViaVan ‘shop’ je je autorit. Deze taxideeldienst is gemakkelijk te boeken via een handige app op je smartphone of tablet, waarbij er altijd een basisprijs is. Het ligt natuurlijk aan hoe ver de afstand is die je moet maken hoe hoog de prijs uiteindelijk wordt. Dit kom je van tevoren allemaal al te weten, zodat je precies weet waar je aan toe bent wanneer je gebruik maakt van de service van ViaVan. Deze on demand taxiservice is nog goedkoper wanneer je een kortingscode van ViaVan invoert tijdens de boeking.