Bespaardeals verdient mogelijk commissie wanneer je via onze deals shopt.

Recent verlopen Fiverr kortingscodes

 • 766 gebruikt
  Info
  Info

  Deze code is alleen geldig voor nieuwe klanten met een account.

 • 436 gebruikt
  Info
  Info

  Als je een vriend uitnodigt en deze een bestelling plaatst, krijgen jullie allebei 10% van het aankoopbedrag, tot $100.

 • gebruikt
 • 2 gebruikt
 • 8 gebruikt

Beoordeling

Beoordeling van Fiverr door Anne

Anne is dé deal-expert voor Fiverr bij bespaardeals


Mijn man werkt voor een groot bedrijf waarbij ze vaak bepaalde taken uit handen geven aan ZZP-ers. Nu is het soms best wel een hele kluif om weer iemand te vinden voor bepaalde taken. Je kunt nu eenmaal niet zomaar een blik goede ZZP-ers open trekken.. dachten we. Nou dat kan dus eigenlijk wel! Via Fiverr kun je werkelijk voor elke taak die nog op je to do lijstje staat een goede ZZP-er vinden. Je kunt zelf onderhandelen over de hoogte van de betaling en alles wordt veilig & snel geregeld via Fiverr. De opdrachten die uitgezet worden via het platform worden snel uitgevoerd en er wordt kwaliteit geleverd. De betaling gaat ook super snel & veilig via Fiverr. De betaling wordt namelijk pas vrijgegeven nadat jij het werk goedgekeurd hebt. Zo zit je ook niet achteraf met gedoe mocht de opdracht toch niet helemaal naar wens uitgevoerd zijn. Het is een super handig platform voor zowel ZZP-ers om aan opdrachten te komen, en voor opdrachtgevers om aan ZZP-ers te komen.

Hulp & ondersteuning bij Fiverr

Loop je tegen bepaalde zaken aan? Dan kan Fiverr je overal mee helpen. De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Super handig want soms werk je met ZZP-ers van over de hele wereld, dus die zitten weer in een andere tijdszone. Op deze manier wordt mijn man vaak ’s morgens wakker  met afgeronde taken. Wat wil je nog meer. Terwijl mijn man lekker bezig is met werk & opdrachten uitzetten ga ik graag nog even shoppen met een kortingscode bij Pipoos of met een kortingscode bij La Couronne du Comte. Verschil moet er zijn toch?!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Fiverr

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juli 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juli 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • € 10 KORTING op met deze Motointegrator coupon
  € 10
  coupon

  € 10 KORTING op met deze Motointegrator coupon

 • FC Moto kortingscode >>> 20‌% KORTING op je bestelling
  20%
  kortingscode

  FC Moto kortingscode >>> 20‌% KORTING op je bestelling

 • Carpardoo kortingscode >>> 18‌% KORTING op je bestelling
  18%
  kortingscode

  Carpardoo kortingscode >>> 18‌% KORTING op je bestelling

Fiverr is opgericht in 2005 door Micha Kaufman en Shai Winiger in Tel Aviv. De twee kwamen op het idee om een online marktplaats op te richten. Op het platform worden freelancers (de verkopers) en bedrijven of mensen (de opdrachtgevers) die op zoek zijn om iemand in te huren voor specifieke taken aan elkaar gekoppeld. In het jaar 2013 heeft Fiverr de app voor Apple gelanceerd en in 2014 volgde de app voor Android gebruikers. Inmiddels is Fiverr een van de grootste online platformen waar verkopers & opdrachtgevers elkaar kunnen vinden. in de beginfase werd er een standaard bedrag gevraagd voor elke taak van 5 dollar. Inmiddels kunnen en mogen freelancers veel meer vragen voor hun taken, en verdienen ze hier goed geld aan. Het voordeel van het platform is dat freelancers en opdrachtgevers van over de hele wereld met elkaar kunnen samen werken. Wanneer jij ligt de slapen wordt er misschien wel aan de andere kant van de wereld een opdracht voor jou uitgevoerd. 80% van de inkomsten zijn voor jouw en 20% gaat naar Fiverr. Met de kortingscode van Fiverr kun je meer overhouden aan jouw opdrachten.

Een kortingscode van Fiverr gebruiken

Door een opdracht uit te voeren met een kortingscode van Fiverr kan je dit veel voordeel opleveren. Je betaald zo minder kosten aan Fiverr en houdt zelf meer in je portemonnee. Inmiddels heeft Fiverr ook Fiverr Business gelanceerd. Middels Fiverr Business kun je een heel team samenstellen van freelancers voor verschillende taken. Met de zakelijke tool van de website kun je alle projecten, communicatie en leveringen beheren via een dashboard. Daarnaast staat er een Fiverr Business Succesmanager voor je klaar om te helpen met het zoeken naar de beste freelancers. Zo weet je zeker dat je aan het volgende project begint met een succesvol team. Wil jij nog meer korting meepakken? Shop dan ook eens met een kortingscode bij Gift for You of met een kortingscode bij Outspot.

Categorieën

Wat kun je hier kopen? 

Ben jij als opdrachtgever opzoek naar een freelancers voor een bepaalde taak? Of ben jij een freelancer en opzoek naar een opdrachtgever? Dan ben je bij Fiverr op de juiste plek. Hier worden opdrachtgevers en Freelancers aan elkaar gekoppeld voor het beste resultaat!

De verschillende categorieën van Fiverr

Je hebt hierbij keuze uit ontzettend veel verschillende categorieën zoals; grafisch vormgeven, schrijven & vertalen, video & animatie, muziek & audio, lifestyle, digitale marketing, programmering en technologie en nog veel meer! Vast en zeker dat je de juiste match via Fiverr kunt vinden. En zo niet, dan kun je altijd nog gaan shoppen met een kortingscode bij Peaks of met een kortingscode bij Toolmax.

Pluspunten van Fiverr 

Via Fiverr kun je de beste match vinden als opdrachtgever en als zzp-er. Jouw volgende project zal op deze manier zeker een succes worden. Door het gebruiken van de kortingscode kun je ook nog eens de volgende voordelen meepakken:

 • Connect met zpp-ers van over de hele wereld.
 • Regelmatig een kortingscode beschikbaar.
 • Maak gebruik van Fiverr Business voor veel extra mogelijkheden.
 • Vind zzp-ers die passen bij jouw budget.
 • Kwaliteitswerk & snel geleverd.
 • Veilig betalen, je weet van te voren wat je betaald en je betaling wordt pas vrijgegeven na goedkeuring van het geleverde werk.
 • 24/7 ondersteuning beschikbaar van het supportteam.

Zo werkt de Fiverr kortingscode in juli 2024 

Via onze website hebben we regelmatig een leuke kortingscode voor Fiverr voor jou klaar staan. Om de kortingscode toe te voegen, hoef je alleen maar de volgende stappen te volgen:

 • Kopieer de kortingscode van onze website.
 • Ga naar de website van Fiverr.
 • Meld je aan als opdrachtgever of ZZP-er.
 • Vind de beste match voor jouw opdracht.
 • Voeg de kortingscode toe bij de facturatie.
 • De korting wordt meteen verrekend.
 • Volg de aangegeven stappen om de betaling & opdracht af te ronden.

Kortingscode Fiverr insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice Fiverr