Beoordeling

Beoordeling van NHA door Anne

Anne is dé deal-expert voor NHA bij bespaardeals


De laatste tijd denk ik er steeds vaker over na om eens een serieuze taalcursus Frans te gaan volgen. Het lijkt me geweldig om de Franse taal op zo’n manier te beheersen, dat ik er gewoon op vakantie kan gaan zonder me te schamen of – natuurlijk het allerergste dat er kan gebeuren – Engels te hoeven praten tegen een Fransman. Een vriendin raadde me aan om eens op NHA te kijken. Ik had eerlijk gezegd nog nooit gehoord van deze afstandsopleiding, maar het ziet er veelbelovend uit. Ze bieden zeer veel verschillende opleidingen aan, en als je de reviews mag geloven zijn de mensen zeer tevreden over de kwaliteit. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van andere grote aanbieders van thuisonderwijs, zoals LOI, dus het voordeel zit echt in het aanbod. Ik ga er nog even over nadenken, maar het zou heel goed kunnen dat ik binnenkort een taalcursus Frans ga doen bij NHA. Aanvullende studieboeken heb ik alvast in huis gehaald, want er was een aanbieding op bol.com. Als NHA me zou kunnen helpen om goed Frans te leren, zou ik daar echt reuze blij mee zijn.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van NHA

Hot op social media


Recent verlopen NHA kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juni 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juni 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • Motointegrator kortingscode >> € 5 KORTING
  € 5
  kortingscode

  Motointegrator kortingscode >> € 5 KORTING

  Valid Until: 27 June 2024
 • Tirendo actie >> Scoor NÚ Continental PremiumContact 7 voor maar € 97,54
  € 97,54
  kortingscode

  Tirendo actie >> Scoor NÚ Continental PremiumContact 7 voor maar € 97,54

 • Unive actie >> Scoor NÚ ongevallenverzekering voor maar € 5
  € 5
  kortingscode

  Unive actie >> Scoor NÚ ongevallenverzekering voor maar € 5

Kortingscode NHA insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van NHA 

 1. Meer dan 80 jaar ervaring in afstandsonderwijs.
 2. De voordeligste opleider in heel Nederland.
 3. Erkend door het ministerie, dus een hoge kwaliteit gegarandeerd.
 4. Opleiding van alle niveaus – van MBO tot WO.
 5. Meer dan 2.000.000 tevreden cursisten door de jaren heen.

Categorieën

Handige informatie NHA
Niet geslaagd? Lesgeld terug.
Belastingteruggaaf voor een studie van NHA.
Gratis studiegids.

 

NHA – korting op kennis

Wil je meer bereiken in je leven, zakelijk of privé? Een erkende studie of cursus brengt je verder. Dat kan nu met een NHA kortingscode. We hebben de categorie ‘overig’  nog meer mooie kortingen voor je! Maak ook eens gebruik van een Laudius kortingscode, verzilver voor een mooie korting een actiecode van MyHeritage of pak een Profile coupon.

Jouw geheime wapen? Kennis!

NHA is een vooruitstrevende onderwijsinstelling die inspeelt op de vraag naar kennis die nodig is in deze tijd. Kennis geeft je een voorsprong in het leven. In je zakelijke leven maar ook in je privé leven profiteer je maximaal van je opgedane kennis bij NHA. Spreek straks vloeiend Duits en sta nooit meer stotterend bij de ski verhuur om uiteindelijk toch net niet te krijgen wat je wilt. Danke schön.

 

Contactgegevens NHA 

Wat kun je hier kopen? 

NHA pronkt met het feit dat ze de goedkoopste opleider van Nederland zijn. Daarmee gaan ze de concurrentie aan met andere opleidingsinstituten zoals het LOI, en bieden ze opleidingen van vrijwel alle niveaus: van Masteropleidingen tot beroeps- en taalcursussen, op NHA kun je het gemakkelijk vinden. Erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, dus de diploma’s die je hier haalt zijn gewoon geldig. Het voordeel is wel dat je je eigen invulling geeft aan je studie, waardoor je kiest voor kwaliteit en flexibiliteit. Op zoek naar meer korting voor je online aankopen? We verzamelen ook alle Thuiscursus.nl kortingscodes, de acties van VCA Direct en de deals van Univé.