Bespaardeals verdient mogelijk commissie wanneer je via onze deals shopt.

  Beoordeling

  Beoordeling van AVS4YOU door Anne

  Anne is dé deal-expert voor AVS4YOU bij bespaardeals


  Ik twijfelde of de softwareoplossingen van AVS4You iets voor mij zouden zijn. Software is natuurlijk aan de orde van de dag, maar op de één of andere manier ben ik er gewoon niet zo goed mee. Ik vind veel programma’s vrij complex. Meer dan eens heb ik moeite met het leren omgaan met digitale tools. Toch wilde ik wel graag beginnen met het bewerken van video’s en audiobestanden voor een podcast. Ik besloot om eerst eens aan de slag te gaan met de gratis softwareoplossingen van AVS4You. Tot mijn grote verbazing leerde ik er heel makkelijk mee omgaan! Dat was het zetje dat ik nodig had om de AVS4You kortingscode van Bespaardeals te gebruiken voor een abonnement.

  Software waar je makkelijk mee aan de slag kunt

  Ik heb een dagje zitten experimenteren met de programma’s van AVS4You om alle mogelijkheden te ontdekken en te ervaren hoe alles werkt. Eerder had ik al met een bol.com coupon van Bespaardeals de nodige elektronica gekocht om aan mijn voorgenomen projecten te kunnen beginnen. Na die ene dag proberen en experimenteren voelde het echt alsof ik al goed bekend was met de software. De gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface maakt het gewoon echt makkelijk om direct met de tools aan de slag te gaan. Voor iemand zonder technische en digitale kennis, zoals ik, is dat echt heel prettig.

  Ideaal om mooie digitale producten te maken

  Je kunt een abonnement afsluiten voor een jaar, maar tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor een onbeperkt abonnement. Ik heb de AVS4You kortingscode van Bespaardeals eerst gebruikt voor een jaar. Met de volgende beschikbare kortingscode ga ik zeker voor het onbeperkte abonnement!

  Groetjes,
  Anne

  Bezoekers zoals jij keken ook bij

  • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juli 2024
   20%
   kortingscode

   EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juli 2024

  • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
   € 10
   kortingscode

   met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

  • € 10 KORTING op met deze Motointegrator coupon
   € 10
   coupon

   € 10 KORTING op met deze Motointegrator coupon

  • FC Moto kortingscode >>> 20‌% KORTING op je bestelling
   20%
   kortingscode

   FC Moto kortingscode >>> 20‌% KORTING op je bestelling

  • Carpardoo kortingscode >>> 18‌% KORTING op je bestelling
   18%
   kortingscode

   Carpardoo kortingscode >>> 18‌% KORTING op je bestelling

  AVS4You kortingscode: Bespaar op de beste softwareprogramma’s

  Hou je van het maken van de mooiste video’s of wil je audiobestanden bewerken op een manier zoals jij het wilt? Dan zijn de softwareoplossingen van AVS4You zeker aan te raden. Met deze software kun je op een leuke en makkelijke manier starten met het bewerken van video’s en audiomateriaal. Het fijne van AVS4You is dat alles makkelijk gemaakt is. Je hebt geen opleiding of een grote hoeveelheid aan technische kennis nodig om met de software aan de slag te gaan. Even goed kijken en je ziet gewoon direct hoe het allemaal werkt. Dat is heel prettig, zeker voor wie niet gewend is om video’s en audiobestanden te bewerken. Met deze software kun je direct aan de slag én je hebt de mogelijkheid om eerst wat te testen en experimenteren met de gratis software. Wil je een abonnement afsluiten? Dan kun je voordeel pakken met een AVS4You kortingscode van Bespaardeals. 

  Makkelijk video’s bewerken met de Video Editor

  Vorig jaar ben ik begonnen met een YouTube kanaal en daarvoor wilde ik gewoon echt mooie, pakkende video’s gaan maken. Met een MediaMarkt kortingscode van Bespaardeals heb ik alle nodige hardware gekocht. Daarna ben ik op zoek gegaan naar goede software voor videobewerking en zo kwam ik bij de AVS4You kortingscode uit. Ik ben heel blij met de software voor videobewerking. De AVS Video Editor biedt een scala aan mogelijkheden voor videobewerking. Met deze tool kun je eenvoudig video’s knippen, trimmen en samenvoegen, waardoor je ongewenste delen kunt verwijderen en de perfecte video kunt creëren. Het toevoegen van visuele effecten, overgangen, ondertitels en achtergrondmuziek is ook heel eenvoudig. De schermopnamefunctie is ideaal voor het maken van tutorials en presentaties, waarmee je je kennis kunt delen of je werk kunt presenteren. 

  Met korting software voor audiobestanden kopen

  Met de AVS4You kortingscode van Bespaardeals kun je niet alleen besparen op software voor videobewerking. Ik wilde ook podcasts gaan maken en dan moet je focussen op audio. Zelf beluister ik veel podcasts. Speciaal hiervoor heb ik een mediaspeler gekocht met een CoolSound kortingscode van Bespaardeals. Het geluid moet voor een podcast gewoon goed zijn en ook daar biedt AVS4You oplossingen voor. Met de AVS Audio Editor kun je audiobestanden bewerken, knippen en mixen. Dit is perfect voor het maken van podcasts, maar ook voor bijvoorbeeld muziekproducties of geluidsfragmenten voor video’s. De tool biedt veel audio-effecten waarmee je je opnamen kunt verbeteren en een professionele sound kunt bereiken. Deze software is ook makkelijk in gebruik en zorgt echt voor hoogwaardige audiobewerking waar je iets mee kunt.

  Categorieën

  Wat kun je hier kopen? 

  Je kunt bij AVS4You terecht voor meer softwareoplossingen. Zo is er de AVS Image Converter. Deze kun je gebruiken voor het omzetten van afbeeldingsbestanden tussen verschillende formaten. De converter maakt het omzetten makkelijk, of je nu een foto wilt converteren voor een website, een presentatie of bijvoorbeeld een afdruk. Je kunt ook batch-conversies uitvoeren, waardoor je tijd bespaart als je meerdere afbeeldingen tegelijk moet converteren. Daarnaast kun je de foto’s direct bewerken. Je kunt bijvoorbeeld bijsnijden, roteren en effecten toepassen. Daarnaast is er ook de AVS Media Player, waarmee je muziek en video’s kunt afspelen in tal van formaten. De interface is gebruiksvriendelijk, waardoor je er heel makkelijk mee leert werken. Deze Media Player biedt een hoogwaardige en stabiele weergave van alle multimedia inhoud.

  Eerst aan de slag met de gratis software van AVS4You

  Ik ben bepaald niet technisch aangelegd als het gaat om software. Zo heb ik wel eens voor mijn werk moeten leren omgaan met een bepaald softwareprogramma en het heeft me weken gekost om het een beetje onder de knie te krijgen. Ik vind dat soort dingen gewoon lastig. Ik wilde gebruik maken van de AVS4You kortingscode van Bespaardeals, maar ik was bang dat ik de software niet zou begrijpen en dat het daarom zonde van mijn geld zou zijn. Daarom besloot ik om eerst eens aan de slag te gaan met de gratis software, ook te vinden op de website van AVS4You. Het bleek allemaal heel makkelijk te zijn en ik wilde ermee door. Gelukkig was de kortingscode van AVS4You nog steeds beschikbaar bij Bespaardeals.

  Pluspunten van AVS4YOU 

  AVS4You biedt handige abonnementen in diverse prijsklassen. Daarmee krijg je 5 professionele multimedia programma’s in 1 pakket. Daar krijg je direct gratis upgrades en gratis ondersteuning bij. AVS4You biedt je verder de volgende voordelen:

  • Regelmatig een leuke korting met de AVS4You kortingscode van Bespaardeals.
  • De software is voor iedereen makkelijk te begrijpen en gebruiken.
  • Meer dan 20 miljoen tevreden klanten wereldwijd.
  • Ook toegang tot de gratis te gebruiken software.
  • Ideaal om de mooiste video’s en audiobestanden te maken.

  Zo werkt de AVS4YOU kortingscode in juli 2024 

  Regelmatig zijn er fijne AVS4You kortingscodes beschikbaar via Bespaardeals. Je maakt hier als volgt gebruik van:

  1.     Kopieer de kortingscode van Bespaardeals.
  2.     Ga naar AVS4You en kies je abonnement.
  3.     Je gaat direct naar de pagina ‘Veilig Afrekenen’
  4.     Links onder het product staat een link om je kortingscode in te voeren.
  5.     Plak hier de kortingscode en de korting wordt direct verrekend.

  Kortingscode AVS4YOU insturen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Klantenservice AVS4YOU