Beoordeling

Beoordeling van Parkbee door Anne

Anne is dé deal-expert voor Parkbee bij bespaardeals


Ik rij best wel veel, zowel privé als zakelijk, en de laatste jaren merk je gewoon dat de parkeerkosten steeds verder oplopen. Nu kun je best eens met het openbaar vervoer, maar uiteindelijk is dat ook niet gratis en in bepaalde gevallen ben je dat gewoon echt een heel stuk langer onderweg. Daar is niet altijd tijd voor. Met een ParkBee kortingscode via Bespaardeals heb ik extra voordelig een abonnement af kunnen sluiten, waardoor ik een mooi bedrag bespaar op de parkeerkosten. Dit verschil merk ik echt, juist omdat mijn maandelijkse parkeerkosten behoorlijk op kunnen lopen.

Geen teleurstellingen door volle parkeerplaatsen meer

Het is mij regelmatig gebeurd dat ik bij een parkeergarage aan kwam en deze gewoon compleet vol bleek te zijn. Dan kun je buiten de poorten blijven wachten tot er een auto uit rijdt, zodat je daarna op zoek kunt gaan naar die ene parkeerplek die vrij is gekomen. Drama! Tijdrovend ook. Met ParkBee kan ik nu eenvoudig een parkeerplek reserveren, waardoor ik gewoon zeker weet dat ik mijn auto kwijt kan. Dit bespaart echt veel tijd.

Alleen betalen voor je echte parkeertijd

Ik parkeer nog zelden in parkeergarages waar je per half uur of uur moet betalen. Dit kost gewoon zo veel extra geld, zeker in de grotere steden. Ik shop regelmatig online, zoals met een Impericon kortingscode, maar als ik in de stad ga shoppen wil ik niet op hele uren betalen. Je zal zien dat je bij je auto terug komt als er vijf minuten geleden een nieuw uur is ingegaan. Dan kun je voor 55 minuten betalen die je niet gebruikt! Dat vind ik echt zonde. Met ParkBee betaal ik per minuut en ook dat levert echt een mooie besparing op.

Groetjes,
Anne

Recent verlopen Parkbee kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juli 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juli 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • 3‌% KORTING op je GEHELE bestelling || Autodoc kortingscode
  3%
  kortingscode

  3‌% KORTING op je GEHELE bestelling || Autodoc kortingscode

  Valid Until: 7 August 2024
 • Wees er snel bij >> Tijdelijk 20‌% korting op met deze Carpardoo kortingscode
  20%
  kortingscode

  Wees er snel bij >> Tijdelijk 20‌% korting op met deze Carpardoo kortingscode

 • 10‌% KORTING op je volgende hoesje met deze CaseCompany coupon
  10%
  coupon

  10‌% KORTING op je volgende hoesje met deze CaseCompany coupon

  Valid Until: 7 August 2024

Zo werkt de Parkbee kortingscode in juli 2024 

Je kunt regelmatig gebruik maken van een ParkBee kortingscode via Bespaardeals. Deze kun je als volgt gebruiken:

 1.   Kopieer de ParkBee kortingscode van Bespaardeals.
 2.   Ga naar de website van ParkBee.
 3.   Selecteer de parkeerlocatie om een abonnement af te sluiten.
 4.   Voer bij het afsluiten van het abonnement de kortingscode in.
 5.   Je korting wordt verrekend en je kunt je abonnement veilig betalen.

Kortingscode Parkbee insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Parkbee 

ParkBee biedt fijne oplossingen voor mensen die heel vaak op een dure locatie moeten parkeren, maar ook voor mensen die dit maar af en toe hoeven te doen. Je kunt eigenlijk gewoon altijd besparen op je parkeerkosten, wat het voor iedereen een heel aantrekkelijke optie maakt. Deze optie wordt natuurlijk nog leuker met de ParkBee kortingscode van Bespaardeals. Je kunt met ParkBee zeker zijn van een aantal heel fijne voordelen, zoals:

 • Meer dan 600 parkeerlocaties door heel Nederland
 • Je bespaart tot wel 30 procent op je parkeerkosten
 • Regelmatig extra besparen met een ParkBee kortingscode via Bespaardeals
 • Makkelijk een parkeerplek online reserveren
 • Zekerheid dat je je auto op de gewenste locatie kunt parkeren
 • Je abonnement is maandelijks opzegbaar

Categorieën

De parkeerkosten lijken steeds hoger op te lopen. Je hoeft er tegenwoordig niet vreemd van op te kijken als je zomaar een paar tientjes kwijt bent voor parkeren in een drukke stad als je een dagje wilt gaan shoppen. Amsterdam is heel duur als het om parkeren gaat, maar dit geldt ook voor de meeste andere grotere steden, zoals Den Haag en Rotterdam. Daarnaast beginnen ook kleinere steden en zelfs dorpen al parkeerkosten in rekening te brengen. Het maakt je dagje uit toch een stuk duurder. ParkBee heeft hiervoor een mooie oplossing. Je kunt nu met een ParkBee kortingscode een leuk bedrag besparen op je parkeerkosten.

Besparen op parkeerkosten, ook bij zakelijk parkeren

Als je veel moet betalen om te mogen parkeren, dan is dat natuurlijk heel vervelend als je een dagje lekker wilt gaan genieten of shoppen in een stad. Het maakt je dagje uit direct een stuk duurder. Maar wat dacht je van zakelijk parkeren? Ook dan kunnen de kosten voor parkeren flink oplopen. Toch zonde! Met ParkBee kun je een abonnement afsluiten waarmee je voordeliger kunt parkeren, zowel privé als zakelijk. Je kunt het abonnement gewoon gebruiken hoe en wanneer je wilt. Dat is wel zo prettig. Met een ParkBee coupon kun je nog extra besparen. Je kunt met de korting namelijk extra voordelig een abonnement afsluiten.

Mooie kortingen voor online shoppen

Eerlijk is eerlijk. Ik shop tegenwoordig vaker online. Voorheen ging ik rustig een hele dag de stad in. Ik vind het heerlijk om de ene winkelstraat na de andere in te lopen, lekker struinen en door de etalages turen. Toch is dit niet altijd leuk meer met die hoge parkeerkosten in de steden. In plaats van echt shoppen in de stad ga ik nu ook wel eens lekker online shoppen, bijvoorbeeld met een REPEAT coupon of een fijne NYDJ kortingscode van Bespaardeals. Natuurlijk blijf ik het wel leuk vinden om af en toe ook gewoon lekker de stad in te duiken. Dat doe ik nu extra voordelig dankzij de kortingscode die ik heb gebruikt voor een ParkBee abonnement.

Contactgegevens Parkbee 

Wat kun je hier kopen? 

ParkBee maakt parkeren een stuk voordeliger. Je kunt een abonnement afsluiten voor parkeren op een locatie die voor jou praktisch is, zoals in je eigen buurt, bij je werk of je favoriete shopstad. Het is mogelijk om een parkeerplek te reserveren via ParkBee, waardoor je er zo naartoe kunt rijden zonder je zorgen te maken of er nog wel een parkeerplaatsje vrij is. Een ander fijn voordeel van ParkBee is ook wel dat je alleen betaalt voor de tijd waarin je daadwerkelijk geparkeerd staat. In veel parkeerlocaties gaan de tarieven per half uur of zelfs per uur. Hierdoor betaal je vaak te veel. Eén minuut te laat en er wordt weer een half uur of een uur bij geteld. Dit kan niet gebeuren met ParkBee. Je betaalt per minuut. Dat is wel zo voordelig.

Makkelijk besparen op al je parkeerkosten

Besparen is natuurlijk altijd fijn. Zeker in deze tijd. Alles is al duur genoeg. Dan is het toch prettig om een leuke korting te kunnen pakken. Met de ParkBee kortingscode van Bespaardeals kun je extra voordelig een abonnement afsluiten. Als je een ParkBee abonnement hebt, dan liggen je parkeerkosten al ongeveer 30 procent lager dan wanneer je gewoon op straat parkeert. Je korting loopt dus lekker op! Laatst ben ik met een Body Worlds kortingscode een dagje uit geweest in Amsterdam en zo kon ik direct ook op mijn parkeerkosten in de hoofdstad besparen. Ideaal!