Beoordeling

Beoordeling van Staatsloterij door Anne

Anne is dé deal-expert voor Staatsloterij bij bespaardeals


Zolang ik weet doet mijn familie al mee aan de Staatsloterij. Deze loterij is naar mijn mening een van de meest eerlijke loterijen van heel Nederland. Alles is zeer transparant waardoor je precies weet wat er met het geld gebeurt wat je inzet. Ik heb regelmatig al eens wat gewonnen met een lot bij de Staatsloterij. Ik heb er zelfs eens een nieuwe vaatwasser via Bol.com door kunnen kopen! Met een kortingscode van Bol.com had ik ook nog eens extra korting, daarom zorg ik er altijd voor dat ik een kortingscode op zoek voordat ik ergens wat ga aanschaffen. Ook heb ik al eens een bedrag gewonnen waarmee ik een weekendje weg heb geboekt via VakantieVeilingen. Ik kan het dus zeker aanraden om eens mee te doen met een trekking van de Staatsloterij.

Als extra tip wil ik je meegeven dat er heel vaak een leuke aanbieding van de Staatsloterij te vinden is op internet waarmee je nog eens extra korting op je lot krijgt. Zo wordt meedoen bijna gratis (en maak je dus alsnog kans op een mooie geldprijs). Kun je dus iets extra’s missen per maand en wil je dit ergens inzetten om eventueel iets te winnen? Dan raad ik het aan om dit bij de Staatsloterij te doen, omdat je daar altijd veel kans hebt op het winnen van een prijs. Natuurlijk win je niet iedere trekking iets, maar proberen kan geen kwaad toch?

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Staatsloterij

Hot op social media


Recent verlopen Staatsloterij kortingscodes

 • 943 gebruikt
  Info
  Info

  Ga nu automatisch meespelen en ontvang een gratis lot

 • gebruikt
 • 201 gebruikt
  Info
  Info

  Door een straatje van 1/5 loten ontvang je van elk eindcijfer een lot. Hierdoor heb je gegarandeerd prijs zónder gebruik van een kortingscode.

 • 3 gebruikt
  Info
  Info

  Zie de landingspagina voor de voorwaarden van deze deal.

 • 2 gebruikt

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in mei 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in mei 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • Kortingscode Fnac || € 15 KORTING voor jou
  € 15
  kortingscode

  Kortingscode Fnac || € 15 KORTING voor jou

 • NHA kortingscode >> 10‌% KORTING
  10%
  kortingscode
 • Tirendo actie >> Scoor NÚ Continental PremiumContact 7 voor maar € 97,54
  € 97,54
  kortingscode

  Tirendo actie >> Scoor NÚ Continental PremiumContact 7 voor maar € 97,54

Zo werkt de Staatsloterij kortingscode in mei 2024 

Met een handige aanbieding of kortingscode van de Staatsloterij profiteer je nog goedkoper van de loterij. Je vindt met regelmaat een leuke actie op de website van de Staatsloterij. Kortingen worden altijd in het betaalproces verwerkt en dat gebeurt als volgt:

 1. Maak een account aan en kies een lot naar keuze.
 2. Voordat je gaat afrekenen kun je een kortingscode van de Staatsloterij invullen waarbij je direct korting ontvangt.

Over het algemeen werkt de Staatsloterij meer met maandelijkse acties en aanbiedingen waar je direct gebruik van kunt maken. Houd de huidige kortingscode en acties in de gaten voor korting en voordeel.

Kortingscode Staatsloterij insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Staatsloterij 

Het grootste voordeel van een lot aanschaffen voor de Staatsloterij is het feit dat je op een goedkope manier mee kunt dingen voor een (hoge) geldprijs. Daarnaast werkt de Staatsloterij met zes garanties waarvan je kunt profiteren:

 1. De Staatsloterij is er niet om winst te maken: de opbrengst van de loterij wordt gestopt in de Nederlandse samenleving.
 2. Alle trekkingen van de Staatsloterij zijn openbaar wat betekent dat jij bij een loterij kunt zijn.
 3. De winnaars van de loterij blijven altijd anoniem.
 4. Met een handige aanbieding van de Staatsloterij kun je voordelig een lot kopen.
 5. Alle prijzen van de Staatsloterij zijn vrij van kansspelbelasting.
 6. Op de website kun je alles lezen over het spel en de trekkingsuitslag.

Categorieën

Kortingscode Staatsloterij


Je kunt al een aantal honderd jaren meedoen aan loterijen. Natuurlijk niet aan online loterijen zoals vandaag de dag via bijvoorbeeld Eurojackpot, maar al wel met fysieke loterijen. De geschiedenis van de Staatsloterij gaat bijvoorbeeld terug tot het jaar 1726 toen het land Nederland nog niet eens bestond. Hiermee is de Staatsloterij de oudste loterij van het land en zelfs een van de oudste loterijen van de hele wereld! Deze loterij kent een hele interessante geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat kunstenaar Vincent van Gogh een bijzonder kunstwerk over de Staatsloterij heeft gemaakt? En dat Napoleon in de 19e eeuw zelfs de goedkeuring van de loterij heeft geschreven? Tegenwoordig kun je snel en eenvoudig meedoen met de Staatsloterij.

Met een handige aanbieding van de Staatsloterij kun je ook nog eens voordelig deelnemen. Het grootste doel van de loterij is om zoveel mogelijk mensen te laten winnen. Het is niet voor niets zo dat de Staatsloterij de meeste prijzen van alle loterijen in het land uitkeert. Dit gebeurt allemaal op een betrouwbare manier: eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij de Staatsloterij. Van alle Nederlandse loterijen stopt de Staatsloterij het meeste geld terug in de loterij zelf. Daarnaast heb je de zekerheid dat er alleen getrokken wordt uit daadwerkelijk verkochte loten. Kortom; waag eens een kans, doe mee met de Staatsloterij en win geld voor een onvergetelijke vakantie via Booking.com of een ander doel.

Contactgegevens Staatsloterij 

Wat kun je hier kopen? 

Op de website van de Staatsloterij kun je een lot kopen om mee te doen met de trekking van de Staatsloterij. Hiermee onderscheidt de webshop zich van andere standaard winkels zoals Hema of For You Gifts. Koop er bijvoorbeeld een online lot waarmee je meedoet voor de 10e van de maand of sluit een heus abonnement af, zoals een automatisch meespelen abonnement. Daarnaast kun je nog meespelen met meerdere trekkingen of meespelen met een groep. Op de website kun je de trekkingsuitslag bekijken en lees je meer over het spel. Natuurlijk zijn er ook regelmatig leuke acties en aanbiedingen van de Staatsloterij online te vinden.