Veelgestelde vragen / FAQ

Onderstaande vragen worden regelmatig gesteld. Om je gelijk weer op weg te helpen vind je het antwoord door op een vraag te klikken. Wil je meer weten? We helpen je graag via de live chat.

Is het gebruik van kortingscodes gratis?

Ja, kortingscodes op bespaardeals zijn altijd gratis te gebruiken.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Je haalt de code op bij bespaardeals door op de button van een deal te klikken. Vervolgens kopieer je de code, die je in je winkelwagen plakt. Bij veel winkels hebben we een specifieke uitleg geschreven over welke stappen je daar moet doorlopen.

Wat is het verschil tussen een kortingscode, actiecode,coupon, etc.?

Dit zijn allemaal synoniemen, ofwel andere manieren om aan te geven dat je korting krijgt door een code in te vullen tijdens het bestellen. Enige uitzondering hierop is de kortingsbon. Het komt heel soms nog voor dat je die moet uitprinten, wanneer je bijvoorbeeld in een fysieke winkel iets wilt kopen.

Wanneer lopen actiecodes af?

Dat is heel erg afhankelijk van de code. Sommige acties duren slechts één dag. Andere kunnen wel een jaar lang geldig zijn. De afloopdatum staat altijd duidelijk aangegeven. Is dit korter dan 10 dagen? Dan zie je een duidelijke timer bij de coupon staan.

Staan er verlopen codes op bespaardeals?

Nee. We houden de website continu bij met nieuwe deals. Verlopen codes worden automatisch verwijderd. Zo kun je er dus van uitgaan dat alles op de site geldig is en ingewisseld kan worden.

De kortingscode werkt niet

Heel soms komt het voor dat een kortingscode niet werkt. Er kan dan van alles aan de hand zijn, maar dit zijn de meest voorkomende oorzaken:

  • Er zijn aanvullende voorwaarden waaraan je bestelling niet voldoet.
  • Je hebt al een andere actiecode gebruikt. Vaak kun je er slechts één per bestelling invoeren.
  • Kopieer de code exact zoals die op bespaardeals wordt getoond. Veelal zijn de codes hoofdlettergevoelig. Let er ook op dat je geen spaties toevoegt.
  • Sommige codes zijn alleen bestemd voor nieuwe klanten.

Kan ik kortingscodes bewaren?

Zeker. Je doet dit door je gratis aan te melden. Hier kun je deals van al jouw favoriete winkels bijhouden. Zo heb je een handig overzicht van alleen de winkels die jij wil volgen.

Ik heb nog een vraag?

Geen probleem, we helpen je graag verder. Neem contact op via de live chat of ga naar de contactpagina.