• gegarandeerd een mooie deal!
    5%
    kortingscode
    gegarandeerd een mooie deal!

    Avis 5% kortingscode voor autohuur

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Log in op de Avis website voor toegang tot je 5% korting bij Avis Preferred of meld je gratis aan.

  • € 15
    korting

    Krijg € 15 Avis KORTING + GRATIS extra’s

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Je ontvangt deze korting als je lid wordt van het Avis loyaliteitsprogramma. De deal werkt zonder Avis kortingscode.

  • 20%
    kortingscode

    Hier 20% KORTING bij Avis

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Avis heeft altijd mooie aanbiedingen op de website. Met zo'n aanbieding pak je zomaar 20% korting op je autohuur, de kortingscode wordt automatisch toegepast door Avis.

  •  

    Avis kortingscode

     

  • 0 LIMIT
    korting
  • 60%
    sale
  • 20%
    sale
  • 7 ⇒ 5
    aanbieding
  • 5%
    korting

    Avis aanbieding | 5% korting bij Avis Preferred via deze deal

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Deze actie werkt zonder kortingscode van Avis.

Beoordeling

Beoordeling van Avis door Anne

Anne is dé deal-expert voor Avis bij bespaardeals


Wanneer we met het hele gezin op vakantie gaan vind ik het een fijn idee dat we van tevoren het een en ander geregeld hebben. Vroeger boekte ik nog wel eens zomaar een tripje en dan zagen we het op de plek van bestemming wel, maar vandaag de dag vind ik het wel prettig om te weten waar we terecht komen en dat we een huurauto tot onze beschikking hebben. Wij huren dan ook regelmatig met een kortingscode bij Avis, naar mijn mening een van de betere autoverhuurbedrijven van de hele wereld. Bij Avis krijg je duidelijkheid: je weet precies welke auto je huurt en je krijgt deze ook (of een auto die er erg veel op lijkt).

In al die jaren heeft Avis mij nooit teleurgesteld: de website is overzichtelijk en er is een waslijst van vragen met antwoorden waaruit je al een heleboel kunt halen voordat je de klantenservice een berichtje stuurt. Ik vind het ideaal om met een kortingscode voordelig een auto te huren hier. Dit combineer ik dan met andere acties, zoals met een kortingscode bij Roompot of met een kortingscode bij Hotels.com. Op die manier besparen we als gezin best veel geld op de totale vakantie! Dat betekent dat we net iets vaker weg kunnen, maar dan voor lagere prijzen. Fijn toch?

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Avis

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=nx3lQWVYCNk

Populaire kortingscodes

KortingAvis kortingenVerloopt
5%Avis 5% kortingscode voor autohuur
€ 15Krijg € 15 Avis KORTING + GRATIS extra’s
20%Hier 20% KORTING bij Avis
0 LIMITHuur je auto bij Avis en profiteer van ongelimiteerde kilometers binnen Nederland
60%Bespaar bij Avis tot 60% op je volgende shopping trip binnen Europa

Vergelijkbare kortingscodes

  • Zolemba kortingscode => 5% KORTING in april 2020
    5%
    kortingscode

    Zolemba kortingscode => 5% KORTING in april 2020

    a
  • Hier € 30 KORTING bij Sun Parking in april 2020
    € 30
    korting

    Hier € 30 KORTING bij Sun Parking in april 2020

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Wanneer je kiest voor de shuttle service in plaats van valet parking bespaar je maar liefst tot € 30 op de parkeerkosten. Een kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

  • Packlinq kortingscode => 5% KORTING op je gehele bestelling in april 2020
    5%
    kortingsbon

    Packlinq kortingscode => 5% KORTING op je gehele bestelling in april 2020

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Deze Packlinq kortingscode is geldig vanaf € 50 bestelwaarde en is speciaal voor nieuwe klanten.

  • Hier 10% KORTING op tours bij Viator in april 2020
    10%
    korting

    Hier 10% KORTING op tours bij Viator in april 2020

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Deze korting is geldig op geselecteerde tours, zonder een kortingscode nodig te hebben.

  • Verzekeringen met 15% KORTING bij Simplesurance in april 2020
    15%
    korting

    Verzekeringen met 15% KORTING bij Simplesurance in april 2020

    Voorwaarden
    Voorwaarden

    Deze actie werkt zonder kortingscode. Sluit een verzekering af voor een periode van twee jaar en profiteer van tot 15% korting.

Gemiste deals van Avis

Verlopen op
  • Avis kortingscode | Vandaag nog 20% KORTING
    2020-03-12
    Lees Meer
  • Avis kortingscode 🠚 20% KORTING op autohuur
    2020-03-01
    Lees Meer
  • Aanbieding Avis >> 10% KORTING op je boeking
    2020-03-01
    Lees Meer

Zo werkt de Avis kortingscode 

Gebruik onze kortingscode van Avis voor extra korting op je bestelling in de webshop. Wanneer je voordelig een auto wilt huren is dit dé manier om korting te krijgen. Het toevoegen van een kortingscode van Avis is eenvoudig en gaat als volgt:

  • Kies een auto naar wens uit en klik op ‘auto reserveren’.
  • Controleer de bestelling en bekijk of je nog extra dingen wilt toevoegen zoals een kinderzitje of WiFi aan boord.
  • Klik op “doorgaan” en vul je gegevens in zoals je reisinformatie en je factuuradres.
  • Klik op “betaling” en je kunt in het lege vakje bij “kortingscode” de kortingscode van Avis invullen.
  • Door de code wordt de korting direct van het totaalbedrag afgehaald.

Ga je binnenkort op reis en ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar je een auto kunt huren? Bekijk dan de mogelijkheden van het internationale autoverhuurbedrijf Avis waar je met een kortingscode van Avis direct voordelig een auto kunt huren. Avis is reeds jarenlang een van dé leiders op het gebied van autoverhuur over de hele wereld. In 1946 opende Warren Avis de eerste verhuur in Detroit waarbij hij slechts drie auto’s had om te verhuren. Binnen slechts zeven jaar kon het bedrijf al uitbreiden naar vestigingen in Canada, Mexico en Europa. In de jaren 60 is Avis niet meer weg te denken uit de wereld van de autoverhuur.

Warren Avis kon toentertijd alleen maar dromen van hoe groot het bedrijf vandaag de dag is geworden. In meer dan 165 landen worden vanaf meer dan 5000 locaties auto’s verhuurd door Avis. Het bedrijf wordt tien jaar achter elkaar bekroond met de Business Traveller Award waarbij ze uitgekozen zijn als beste autoverhuurbedrijf van heel Europa. Ook in Nederland vind je diverse vestigingen van Avis. Avis Nederland is aangesloten bij BOVAG (Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders). Natuurlijk kun je ook bij andere aanbieders een auto huren, zoals met een kortingscode bij Auto Europe of met een kortingscode bij Sixt. Bekijk de website van Avis voor het huidige aanbod van auto’s.

Voordelen Avis 

Wanneer je bij Avis een auto huurt kun je van diverse voordelen genieten. Een van de grotere voordelen is dat je kunt kiezen uit een groot aanbod auto’s. Andere voordelen zijn:

  • Op de website van Avis kun je profiteren van diverse aanbiedingen waarbij je nog goedkoper auto’s kunt huren.
  • Met een kortingscode van Avis scoor je nóg meer korting op de huur van een auto.
  • Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Avis word je op de hoogte gehouden van leuke deals, nieuwtjes en aanbiedingen.
  • Op de website kun je bij veelgestelde vragen heel veel antwoorden vinden op vragen die je mogelijk hebt bij het huren van een auto.
  • Voor, tijdens en na de verhuur is de klantenservice van Avis goed te bereiken voor al je vragen.
  • Op de Nederlandse website kun je auto’s reserveren op vliegvelden in het buitenland.

Kortingscode Avis delen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Avis 

Wat kun je hier kopen? 

Avis verhuurt kwalitatieve auto’s die je mee kunt nemen op reis, ter plekke op bestemming of auto’s die je voor een langere tijd huurt. Dat betekent dat Avis een auto beschikbaar heeft voor iedere gelegenheid. Je kunt kiezen uit vier categorieën: klein, middelgroot, groot en peoplecarriers. Daarnaast wordt er nog onderscheid gemaakt tussen benzine- en dieselmotoren en kun je nog kiezen uit schakelauto’s of auto’s met een automaat. Op de website kun je de specificaties per auto zien, waarbij je meteen kunt zien hoe groot de auto is en hoeveel koffers en tassen er eventueel in passen. Wanneer je direct met een een kortingscode bij Booking.com een voordelige vakantie boekt heb je een goedkope vakantie te pakken.