Beoordeling

  Beoordeling van Wijkopenautos.nl door Anne

  Anne is dé deal-expert voor Wijkopenautos.nl bij bespaardeals


  Ik heb best lang in mijn auto rondgereden. Zeven jaar om precies te zijn. Mijn auto was dan ook zeker niet nieuw meer. Meerdere onderdelen waren al vervangen en ik heb via Bespaardeals een kortingscode van Autobandenmarkt gebruikt om de banden te vervangen. Toch kreeg ik uiteindelijk het gevoel dat ik echt iets anders wilde. Voor de kinderen zou het prettiger zijn om wat meer ruimte te hebben. Ze worden groter en we gaan graag met de auto op vakantie. Vanuit de wens om een andere auto te kopen kwam ik bij wijkopenautos.nl terecht voor de verkoop van mijn auto. Ik had gewoon geen zin in vreemden aan mijn deur voor particuliere verkoop. Via wijkopenautos.nl was het allemaal snel geregeld.

  Auto verkocht en een nieuwe aangekocht

  Ik was eigenlijk heel tevreden over de prijs die wijkopenautos.nl me aanbood voor mijn auto, waardoor ik er niet lang over na hoefde te denken. Er zit een vestiging in de buurt, dus ik heb direct een afspraak voor het inleveren gemaakt. Alles verliep heel snel en was eigenlijk zo geregeld. Ik kreeg ook meteen de vrijwaring, wat ook wel heel prettig is. Juist omdat dit allemaal soepel en betrouwbaar verliep, besloot ik om mijn volgende auto ook via wijkopenautos.nl uit te kiezen.

  Zeker weer naar wijkopenautos.nl

  Uiteindelijk heb ik ook via wijkopenautos.nl een andere auto aangeschaft, wat extra voordelig kon met een wijkopenautos.nl kortingscode van Bespaardeals. Ik rij er nu een aantal weken in en ben echt helemaal blij met de auto. Met de Bol.com kortingscodes van Bespaardeals heb ik ook wat autoparfums gekocht en wat handige accessoires voor in de auto. Dat maakt de auto toch wat meer ‘eigen’, vind ik. Binnenkort gaan we voor het eerst met deze auto op vakantie en we kijken er echt naar uit. Mochten we weer toe zijn aan een andere auto, dan ga ik zeker weer naar wijkopenautos.nl!

  Groetjes,
  Anne

  Bezoekers zoals jij keken ook bij

  • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juni 2024
   20%
   kortingscode

   EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juni 2024

  • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
   € 10
   kortingscode

   met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

  • Motointegrator kortingscode >> € 5 KORTING
   € 5
   kortingscode

   Motointegrator kortingscode >> € 5 KORTING

   Valid Until: 27 June 2024
  • Kortingscode Carpardoo || 19‌% KORTING voor jou
   19%
   kortingscode

   Kortingscode Carpardoo || 19‌% KORTING voor jou

  • 5‌% KORTING op ALLE schakelverf met deze Kleuro coupon
   5%
   coupon

   5‌% KORTING op ALLE schakelverf met deze Kleuro coupon

  Zo werkt de Wijkopenautos.nl kortingscode in juni 2024 

  Via Bespaardeals kun je met regelmaat profiteren van een handige wijkopenautos.nl kortingscode. Deze gebruik je als volgt: 

  1.       Kopieer de kortingscode en ga naar wijkopenautos.nl.
  2.       Ga naar de sectie Auto Kopen en zoek naar jouw ‘nieuwe’ auto.
  3.       Gevonden? Je kunt de auto in je digitale winkelwagen plaatsen.
  4.       Voeg de kortingscode in het hiervoor bedoelde vak in.
  5.       De korting wordt verrekend en je kunt door met het aankopen van je nieuwe auto.

  Kortingscode Wijkopenautos.nl insturen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Pluspunten van Wijkopenautos.nl 

  Wijkopenautos.nl is het adres voor het snel en makkelijk verkopen van je auto, maar ook voor het aankopen van een andere auto als je dat wilt. De keuze is ruim! wijkopenautos.nl biedt je onder meer de volgende voordelen:

  • Meer dan 20 vestigingen door heel Nederland.
  • De waarde van je auto laten bepalen in slechts 8 seconden.
  • Met de wijkopenautos.nl kortingscodes van Bespaardeals bespaar je op een auto.
  • Meer dan 3 miljoen tevreden klanten.
  • Ruim aanbod tweedehands auto’s van betrouwbare kwaliteit.

  Categorieën

  Met een wijkopenautos.nl kortingscode besparen op een auto

  wijkopenautos.nl staat vooral bekend als één van de grootste auto inkopers van ons land. Heb je een auto en wil je deze snel en makkelijk verkopen? Dan kun je de auto binnen 24 uur verkopen aan wijkopenautos.nl tegen een eerlijke prijs. Wat niet iedereen weet is dat je hier ook prima terecht kunt voor de aankoop van een andere auto. De auto’s die worden ingekocht worden namelijk ook door wijkopenautos.nl weer verkocht. Met een wijkopenautos.nl kortingscode kun je een leuk bedrag besparen op de aankoop van een tweedehands auto via de webwinkel.

  Je auto makkelijk en snel verkopen aan wijkopenautos.nl

  Bij wijkopenautos.nl kun je makkelijk online je auto verkopen. Je kunt aan de hand van je kenteken al een dagwaarde berekenen. Vervolgens kun je een aantal vragen naar waarheid invullen over de auto, zodat deze inkoper een goed idee krijgt van de staat van de auto. Je krijgt direct een eerlijke prijs voor je auto te zien. Wil je je auto tegen deze prijs verkopen aan wijkopenautos.nl? Dan kun je dit direct aangeven. Je kunt dan een afspraak maken om je auto tegen die prijs in te leveren bij een vestiging. Met meer dan 20 vestigingen in Nederland is er altijd wel eentje in de buurt te vinden. Je auto wordt daar nog aan een check onderworpen, waarna je de auto kunt verkopen. wijkopenautos.nl regelt al het papierwerk voor je.

  Een mooi bedrag besparen op de aankoop van een auto

  Wat heel fijn is, is dat je bij wijkopenautos.nl niet alleen snel je auto kunt verkopen. Je kunt hier namelijk ook weer een andere auto kopen als je dat wilt. Via de website van wijkopenautos.nl kun je naar de verkooptak van het bedrijf. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de verkoopsite die bij wijkopenautos.nl hoort, waar je alle beschikbare modellen kunt bekijken. Het is een soort eigen marktplaats voor auto’s. Je hebt alle informatie over het voertuig direct voor je, waardoor je makkelijk een goede keuze kunt maken. Met een wijkopenautos.nl kortingscode van Bespaardeals kun je ook nog een leuk bedrag besparen.

  Contactgegevens Wijkopenautos.nl 

  Wat kun je hier kopen? 

  Het is natuurlijk belangrijk om gewoon goed en veilig de weg op te kunnen met je auto. Een tijd geleden heb ik gebruik gemaakt van een Motointegrator kortingscode om een onderdeel van mijn auto voordelig te kunnen vervangen. Hierna kon ik er weer zorgeloos mee rijden. Toch kreeg ik ineens het gevoel dat ik iets anders wilde. Mijn auto deed het prima en was kwalitatief goed, maar gewoon niet helemaal naar mijn zin. Via wijkopenautos.nl kon ik mijn auto snel verkopen en ik heb direct een andere leuke auto bij hen uitgezocht. Deze kon ik kopen met een extra korting door de wijkopenautos.nl kortingscode. Altijd leuk meegenomen!

  Alleen verkopen als je het zeker weet

  Eerder heb ik eens een taxatie aangevraagd voor mijn auto bij een andere aanbieder. Ik besloot uiteindelijk mijn auto niet te verkopen tegen dat bedrag. Vervolgens werd ik eindeloos bestookt met mails en post van deze partij, die probeerde me over te halen mijn auto toch te verkopen tegen dat bedrag. Ik werd er moedeloos van. Wat ik heel fijn vind aan wijkopenautos.nl is dat alles gratis en vrijblijvend is. Je krijgt de waarde van je auto, of de prijs waartegen je de auto aan hen kunt verkopen, en vervolgens ben je echt vrij om te beslissen of je de auto tegen die prijs wilt verkopen of niet. Er zijn geen kosten aan verbonden en je bent tot niets verplicht.