Beoordeling

Beoordeling van Unive door Anne

Anne is dé deal-expert voor Unive bij bespaardeals


Zolang ik mij al kan herinneren, zijn wij verzekerd via Univé. Dit is uit gemak én vertrouwen; mijn ouders waren vroeger al via Univé verzekerd en ik heb dit dus meegekregen. Begrijp me niet verkeerd, want als ik niet tevreden zou zijn had ik dat absoluut niet gedaan. Ik ben namelijk meer dan tevreden met de diensten van Univé. Het bedrijf is oer-Hollands vind ik: recht door zee, heel duidelijk en altijd de scherpste tarieven. Er is regelmatig korting te pakken op bepaalde pakketten en met een kortingscode van Univé scoor je helemaal veel voordeel. Dit zijn eigenlijk de voornaamste redenen waarom wij nooit zijn overgestapt van verzekeraar; we zijn gewoon heel tevreden. Wel kijken we ieder jaar naar onze pakketten: wat hebben we precies verzekerd en hebben we dat het jaar erna ook nodig?

Zo hadden we een keer een uitgebreide reisverzekering toen we een bizar mooie en lange trip hadden geboekt met een kortingscode bij Transavia en met een kortingscode bij Hotels.com. Voor die bijzondere reis wilden we alles net iets beter voor elkaar hebben, mocht er wat gebeuren. Je kunt je pakketten eenvoudig aanpassen: upgraden of juist downgraden, iets wat ik echt heel handig vind. Het is een slimme zet van Univé, want op die manier blijf je (wij in ieder geval wel) sneller bij dezelfde verzekeraar. Ben je dus op zoek naar een nieuwe verzekeraar en wil je gaan voor gemak, betaalbaarheid en Hollandse nuchterheid? Kijk dan zeker eens naar het aanbod van Univé. Ik weet zeker dat je er blij van wordt!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Unive

Hot op social media


Recent verlopen Unive kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in mei 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in mei 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • Kortingscode Fnac || € 15 KORTING voor jou
  € 15
  kortingscode

  Kortingscode Fnac || € 15 KORTING voor jou

 • NHA kortingscode >> 10‌% KORTING
  10%
  kortingscode
 • Tirendo actie >> Scoor NÚ Continental PremiumContact 7 voor maar € 97,54
  € 97,54
  kortingscode

  Tirendo actie >> Scoor NÚ Continental PremiumContact 7 voor maar € 97,54

Zo werkt de Unive kortingscode in mei 2024 

Met een Univé kortingscode scoor je meteen korting op je reisverzekering, woonverzekering of een van de andere verzekeringen. Het toevoegen van zo’n kortingscode van Univé is heel eenvoudig. Volg de volgende stappen en de korting volgt vanzelf:

 • Kies een verzekering naar keuze en bereken je premie.
 • Vul je gegevens in en klik op ‘volgende’.
 • Klik op het lege vakje bij ‘kortingscode/actiecode’.
 • Vul hier de kortingscode van Univé in.
 • Klik op ‘activeren’ en de korting wordt direct verrekend met het te betalen bedrag.

Kortingscode Unive insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Unive 

Besluit je om je verzekeringen via Univé af te sluiten? Dat snappen we helemaal. In dat geval profiteer je van enkele voordelen. Het grootste voordeel is dat je hier aan het juiste adres bent voor een grote diversiteit aan verzekeringen. Andere voordelen zijn onder andere:

 • Eventuele schade kun je altijd online melden via de diensten van Univé.
 • Gemiddeld geven klanten Univé een 7,7 voor onder andere klantencontact, duidelijkheid en vertrouwen.
 • Univé is te benaderen en te volgen via diverse social media kanalen, waaronder Facebook en Instagram.
 • Bij Univé heb je na het afsluiten van een verzekering altijd 14 dagen bedenktijd.
 • Met een kortingscode van Univé pak je extra korting op je verzekering.
 • Op de website van Univé vind je een blog met artikelen vol tips, tricks en inspiratie.
 • Online kun je eenvoudig je verzekering opzeggen of veranderen.
 • Via de website van Univé download je met gemak de gratis app van het bedrijf.
 • De klantenservice van Univé is van 08:00 uur tot en met 18:00 uur bereikbaar.
 • Verzekerd zijn via Univé geeft je veel ledenvoordeel. Je krijgt regelmatig korting op verzekeringen of andere acties met je zorgpas.

Categorieën

Online zijn er verschillende plekken waar je terecht kunt voor het afsluiten van een verzekering. Heb je bijvoorbeeld een reisje geboekt met een kortingscode bij TicketVeiling of met een kortingscode bij Booking.com en wil je een reisverzekering afsluiten? Misschien zijn de diensten en producten van Univé dan iets voor jou. De kans is groot dat je dit bedrijf en haar slogan “Univé, daar plukt ú de vruchten van!” wel kent. Wat veel mensen echter niet weten, is dat dit bedrijf al heel lang bestaat. Univé is namelijk in 1794 al opgericht door Geert Reinders in Winsum. Toentertijd heette het bedrijf Onderlinge Waarborgmaatschappij Univé Noord Groningen B.A, een hele mond vol. Het uiteindelijke bedrijf Univé is een samensmelting van meerdere fusies. Daarom bestaat het verzekeringsbedrijf zoals we dat nu kennen sinds 1991. Univé is sinds 1996 actief op internet en heeft zelfs sindsdien al een eigen website.

We kunnen dus wel zeggen dat dit bedrijf een absolute early adapter is wanneer het gaat om technologische ontwikkelingen. Leuk om te weten, is dat de eerste verzekering die online werd afgesloten een bromfietspolis in 1997 was. Vandaag de dag kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten terecht bij Univé voor het afsluiten van een of meerdere verzekeringen. Elke regionale Univé is zelfstandig brandverzekeraar. Ook verkopen deze regionale kantoren andere financiële producten, zoals levensverzekeringen en hypotheken. Sommige regionale Univé’s werken hierbij zelfs samen met makelaars. Genoeg over de geschiedenis van Univé: ben je van plan om hier een verzekering af te sluiten? Check dan altijd of er een kortingscode van Univé actief is. Met zo’n Univé kortingscode pak je direct korting op je verzekering.

Contactgegevens Unive 

Wat kun je hier kopen? 

Univé is hét platform in Nederland waar je terecht kunt voor het afsluiten van diverse verzekeringen. Het is een van de oudste verzekeraars van het land, waar veel Nederlanders aan verbonden zijn. Univé verkoopt onder andere autoverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, fietsverzekeringen, reisverzekeringen, scooterverzekeringen, inboedelverzekeringen, woonverzekeringen, collectieve zorgverzekeringen en opstalverzekeringen. Hierbij kun je zowel particulier als zakelijk worden verzekerd. Heb je bijvoorbeeld voor werk een laptop met een kortingscode bij Dell of met een kortingscode bij Acer gescoord? In dat geval moet je een zakelijke inboedelverzekering afsluiten. Op de website van Univé lees je ook meer over de bedrijven en initiatieven die zij sponsoren. Zo sponsort Univé onder andere NOS Studio Sport, Amstel Gold Race en sc Heerenveen.