fbpx

Beoordeling

Beoordeling van Mastercard door Anne

Anne is dé deal-expert voor Mastercard bij bespaardeals


Al jarenlang heb ik een creditcard van MasterCard. Ooit heb ik dat aangevraagd omdat ik een lange reis ging maken naar Amerika, en ik wilde op een makkelijke manier kunnen betalen. Sindsdien heb ik de creditcard altijd aangehouden. Het is toch in ontelbaar veel situaties heel makkelijk om gewoon een creditcard op zak te hebben. MasterCard is echt heel betrouwbaar: ik heb in ieder geval nog nooit problemen gehad met betalen, waar dan ook ter wereld, of het nu ging om grote of kleine bedragen. Of je nu dure nieuwe speakers koopt van JBL, of dat je gewoon boodschappen doet – betalen met een creditcard kan eigenlijk altijd. Tenminste, bij de Jumbo kan het gewoon: bij de Albert Heijn kan het geloof ik weer niet, maar dat heb ik nog nooit geprobeerd. Natuurlijk is een MasterCard meer bedoeld voor gebruik in het buitenland of met grote bedragen, en dat gaat eigenlijk altijd moeiteloos.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Mastercard

Hot op social media


http://www.youtube.com/watch?v=UKY3scPIMd8

Populaire kortingscodes

KortingMastercard kortingenVerloopt
€ 5Stort binnen een maand € 15 en ontvang € 5 cadeau
€ 5Prepaid Mastercard nu met € 5 korting
topTOP service – Servicedesk is 7 dagen per week bereikbaar
masterVraag hier je Mastercard aan – duurt slechts 5 minuutjes
%%Bekijk hier de voordelen van een prepaid Mastercard

Vergelijkbare kortings

Gemiste deals van Mastercard

Verlopen op
 • Stort binnen een maand € 15 en ontvang € 5 cadeau
  2016-01-01
  Lees Meer

Betaalgemak met Mastercard

Voor veilig en gemakkelijk betaalgemak, maak je gebruik van Mastercard. Dit bedrijf verstrekt wereldwijd licenties voor creditcards. Hierdoor weet je zeker dat je in elk land kunt betalen. Vraag deze direct aan en probeer de kaart helemaal zelf.

 

Nooit geldgebrek dankzij Mastercard

Probleemloos betalen kun je dankzij Mastercard de wereld uit helpen. De kaart kun je zowel in het binnen- als buitenland gebruiken. Bovendien is de creditcard voorzien van allerlei leuke en handige extra’s.

Voordelen Mastercard 

 1. Overal ter wereld kun je betalen met MasterCard.
 2. Veilig en betrouwbaar betalingsverkeer.
 3. Handige oplossingen voor consumenten, maar ook voor bedrijven en overheden.
 4. Nooit meer cash op zak.
 5. Lage tarieven voor heel veel voordeel.

Kortingscode Mastercard delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Mastercard 

Wat kun je hier kopen? 

Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehoord van MasterCard. Wereldwijd kun in 210 landen en gebieden met de creditcards van MasterCard betalen. Met een snel betaalverwerkingsnetwerk worden particuliere consumenten, maar ook bedrijven en overheden geholpen. Met MasterCard wordt het beheren van je financiën veiliger, efficiënter en gemakkelijker. Met veel slimme oplossingen voor dagelijkse commerciële activiteiten, zoals winkelen maar ook reizen heb je eigenlijk nooit meer cash geld nodig.