• 601

      

 • 602

   

  Lekker naar buiten met een warme jas!

   

 • 603

      

 • 604

   

   

 • 605

   

  Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

   

 • 606
  Pak hier je GRATIS verzending | Ali Express KORTING
  gratis
  aanbieding

  Pak hier je GRATIS verzending | Ali Express KORTING

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Bijna alle aanbieders op Ali Express rekenen géén verzendkosten

 • 607
  Pak hier je GRATIS verzending | MegaGadgets KORTING
  gratis
  aanbieding

  Pak hier je GRATIS verzending | MegaGadgets KORTING

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  vanaf € 50

 • 608
  Pak hier je GRATIS verzending | Avantisport KORTING
  gratis
  aanbieding

  Pak hier je GRATIS verzending | Avantisport KORTING

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Je bestelling wordt vanaf € 100 gratis verzonden door Avantisport

 • 609
  Pak hier je GRATIS verzending bij Blue Tomato
  verzend
  aanbieding

  Pak hier je GRATIS verzending bij Blue Tomato

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze deal werkt zonder Blue Tomato kortingscode en is geldig vanaf € 40

 • 610
  MyProtein KORTING => 60% voordeel op je bestelling
  60%
  korting

  MyProtein KORTING => 60% voordeel op je bestelling

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Geldig op de aanbiedingen zónder MyProtein kortingscode.

 • 611

      

 • 612
  Lidl KORTING => 50% voordeel SALE artikelen
  50%
  sale

  Lidl KORTING => 50% voordeel SALE artikelen

  a
 • 613

      

 • 614

  Pak EXTRA OneFit korting samen met je vrienden

  Word eerst zelf lid door op de OneFit kortingscode hierboven te klikken. Hierna kun je maandelijks opnieuw korting krijgen. Hoe dan? Door je persoonlijke actiecode te delen met je vrienden. Iedereen die via jouw code lid wordt, levert je extra euro korting op. Je vrienden betalen de eerste maand ook minder. En het mooie is: je kunt ongelimiteerd van deze OneFit aanbieding gebruik maken. Speel je het slim, en weet je elke maand een paar vrienden lid te maken, dan kun je dankzij deze speciale OneFit kortingsactie dus he-le-maal gratis sporten. Oké dan!

 • 615

   

  Bellatio kleding en lifestyle warenhuis

   

Laad meer coupons

Sport | Speelgoed | Gadgets A-Z

   

Sport en spel met heel erg veel korting

Kinderen vragen nou eenmaal om speelgoed. Rond feestdagen of hun verjaardag worden de oren van mijn hoofd gezeurd. Ze hebben nieuw speelgoed op het oog. De reclame op tv heeft hen verleid of een klasgenoot heeft hen jaloers gemaakt. Persoonlijk vind ik dat ze al genoeg hebben en is het niet meer op te bergen. Er is zelfs speelgoed waar ze maar een blauwe maandag mee hebben gespeeld. Wat ze slim doen is mij zo nu en dan terloops vragen: ‘Ben je nog korting op speelgoed tegengekomen, mam?’ Ze weten dondersgoed dat ik daar gevoelig voor ben. Als mij een 15, 20 of 25% korting op speelgoed wordt aangeboden vind ik het al lastig om te weigeren, maar een 50% korting op speelgoed is direct groen licht. Met een Internet Toys actiecode gaan de kinderen vervolgens zelf op zoek naar hun nieuwe aanwinst.

Speelgoed met korting kopen

Als ik aangeef dat ze al genoeg speelgoed hebben dan willen ze nog wel eens een beroep doen op hun zakgeld. Groot gelijk, het is immer hun geld. Ze krijgen een klein bedrag per week, maar zodra ze bijna genoeg hebben voor het speelgoed dat ze op het oog hebben, is de enige mogelijkheid eigenlijk om speelgoed met korting te kopen. Zonder zouden ze weinig zelf kunnen kopen. De spaarvarkens zijn meerdere malen omgekeerd en zelfs hebben ze eens hun geld samengevoegd om samen speelgoed te kopen. Volgens mij was dat voor een cd-speler met korting bij Kijkshop. Natuurlijk hebben ze er ook ruzie om gemaakt omdat een van beiden het toch wilde toe-eigenen. Zo leren ze veel van het zelf kopen van speelgoed.

Aanbieding speelgoed

Om speelgoed met korting te kopen moet je natuurlijk gebruik maken van een aanbieding op speelgoed. Soms kun je zelfs een deal verzilveren op een reeds bestaande aanbieding op speelgoed. Zo had ik laatst nog een coupon van Tommy Teleshopping liggen en zag ik een hele leuke korting op speelgoed. Bij elkaar opgeteld was de korting waanzinnig. En de kinderen waren weer voor dagen zoet.

Een beetje korting op sport

Wat speelgoed voor de kinderen betekent, betekent sport toch wel voor mama. Ik vind het ontzettend belangrijk om gezond te leven en me fit te voelen. Zo sport ik zeer regelmatig. Ik ben een gretige gebruiker van korting op de sportschool. Ik deed vroeger nooit aan fitness, maar door de interessante korting op fitness ben ik overstag gegaan. Dan zeg ik tegen mijn kinderen: ‘Hoe jullie thuis spelen, zo speelt mama als ze sport.’ De laatste aanbieding op de sportschool die ik heb gebruikt heeft ervoor gezorgd dat ik een platte buik heb en stevige billen. Laat die zomer maar komen! Het Wehkamp kortingscode forum en de mooie OTTO actiecodes bezorgen mij vervolgens veel winkelplezier. Online bestel ik de mooiste bikini’s omdat ik zo lekker in mijn vel zit.

Krijg zelfs korting bij de sportschool

Wat mij echt blij maakt, doet mijn man niet zoveel. Hij laat die korting op de sportschool voor wat het is. Hij houdt wel van fietsen. Zo heb ik hem een Internet Bikes code gegeven zodat hij voor zichzelf een echt goede fiets kon aanschaffen. Ook de ouders mogen zichzelf wel eens verwennen met nieuw speelgoed. En als je ook dit speelgoed met voordeel kunt kopen dan is de keuze snel gemaakt. Zodra ik korting op sport voorbij zie komen ben ik ook al na aan het denken in wat voor sportkledij ik de show ga stelen. Gelukkig helpen OneFit korting, een Adidas kortingscode en Internet Sport and Casuals mij om voor de meest voordelige opties te gaan. Laatst heb ik mij nog in een heel nieuw hardloopoutfit gehesen, omdat ik de All4running actiecode t.w.v. 10 euro niet heb kunnen weerstaan. Of het nu om korting op speelgoed of op sport gaat, het hele gezin profiteert mee!