Beoordeling

Beoordeling van Telsell door Anne

Anne is dé deal-expert voor Telsell bij bespaardeals


Ik herinner me het nog zo goed uit mijn jeugd. Als ik niet kon slapen, ziek was of me verveelde, keek ik urenlang naar de Telsell-reclames. En hoewel dat natuurlijk deels was omdat er niets anders op televisie was en de reclames erg overdreven waren, was ik altijd ontzettend nieuwsgierig naar de producten. Bestellen wilde mijn moeder echter nooit. Ik was Telsell eigenlijk een klein beetje vergeten, tot ik ontdekte dat ze tegenwoordig ook gewoon een webshop hebben en dat er bovendien een Telsell kortingscode beschikbaar is. Dit leek mij het uitstekende moment om het eens te proberen! Ik was vooral erg geïnteresseerd in de keuken- en huishoudproducten. Ik koop deze vaak met de Xenos kortingscode of de Blokker kortingscode, maar wilde graag eens wat anders proberen. Ik heb uiteindelijk twee producten besteld, waar ik absoluut tevreden over ben. Het zijn van die producten die je niet écht nodig hebt, maar die het leven toch een stuk makkelijker maken. Bovendien verliep de levering vlekkeloos.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Telsell

Hot op social media


Recent verlopen Telsell kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Zijn er MediaMarkt kortingcodes? MediaMarkt hanteert geen generieke kortingscodes en die zijn dan ook niet te vinden op deze pagina. Wel zijn er wekelijkse deals op geselecteerde producten en kan je via de inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode ontvangen vanuit MediaMarkt. Zie hieronder de week- en dagdeals van MediaMarkt.
  geen
  kortingscode

  Zijn er MediaMarkt kortingcodes? MediaMarkt hanteert geen generieke kortingscodes en die zijn dan ook niet te vinden op deze pagina. Wel zijn er wekelijkse deals op geselecteerde producten en kan je via de inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode ontvangen vanuit MediaMarkt. Zie hieronder de week- en dagdeals van MediaMarkt.

 • Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding
  10%
  korting

  Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding

 • Schrijf je in voor de Roots Hockey nieuwsbrief en ontvang ALLE kortingscodes
  10%
  kortingscode

  Schrijf je in voor de Roots Hockey nieuwsbrief en ontvang ALLE kortingscodes

 • Minimaal 10% KORTING met de specials van Patipada
  10%
  korting

  Minimaal 10% KORTING met de specials van Patipada

 • Minstens 10% KORTING bij Poederbaas
  10%
  korting

  Minstens 10% KORTING bij Poederbaas

Zo werkt de Telsell kortingscode in juli 2024 

Heb je een keuken-, fitness-, beauty-, vrije tijds- of huishoudproduct gevonden waar je de kortingscode van Telsell voor wilt gebruiken? Volg dan de onderstaande stappen.

 1. Ga naar het gewenste product.
 2. Klik op ‘bestellen’.
 3. Klik op ‘naar het winkelmandje’.
 4. Onder ‘waardeboncode’ vul je de kortingscode Telsell in.
 5. Klik op ‘verzilveren’.
 6. De Telsell kortingscode wordt direct verrekend.

Kortingscode Telsell insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Telsell 

Je keuken-, fitness-, beauty-, vrije tijds- of huishoudproducten bij Telsell bestellen heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Er is vaak een kortingscode van Telsell beschikbaar.
 • Bij een bestelling boven €39 betaal je geen verzendkosten.
 • Er zijn verschillende soorten betaalmethoden beschikbaar.
 • Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor exclusieve voordelen, topaanbiedingen, productnieuwtjes en meer.
 • Je hebt je bestelling binnen 1-3 dagen in huis.

Waar winkels als OTTO en Bonprix vroeger bekendstonden om de verkoop via hun papieren catalogi, ken je Telsell ongetwijfeld van de lange televisiereclames op de commerciële zenders. Inmiddels zijn deze bedrijven allemaal (ook) online actief. Vanzelfsprekend regelen wij nu de korting voor je: de OTTO kortingscode, de Bonprix kortingscode en op deze pagina vind je alle Telsell kortingscodes.

Op de website van Telsell vind je de keuken-, fitness-, beauty-, vrije tijds- of huishoudproducten waar het homeshoppingbedrijf om bekend staat. Je bestelt binnen een paar muisklikken online, maar je kunt ook nog steeds als vanouds bellen naar de bestellijn.

Contactgegevens Telsell 

Wat kun je hier kopen? 

Telsell heeft een breed assortiment en is in dat opzicht een beetje te vergelijken met warenhuizen als Hema en Vivolanda. De thuiswinkel shop verdeelt haar producten onder in de volgende categorieën:

 • Keuken
 • Huishoudelijk
 • Fitness
 • Beauty
 • Vrije tijd
 • Outlet