Ontvang de volgende kortingscode van OneFit in je inbox

Mis nooit meer een deal door OneFit te volgen bij bespaardeals ➞ schrijf je nu gratis in

 • € 10
  kortingscode

  10 euro OneFit Unlimited kortingscode (zie voorwaarden)

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Optie 1: Ken je iemand die al sport via OneFit? Vraag hem/haar dan om zijn vriendencode en jullie krijgen beiden 10 euro korting.

  Optie 2: Klik op de button en schrijf je onderaan op de website van OneFit in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt vervolgens een 10 euro kortingscode in je mail, die je direct kunt verzilveren. De kortingscode is alleen geldig op de eerste maand.

  Tip: verspreid je eigen vriendencode om zelf elke keer 10 euro korting te krijgen voor iedere nieuwe klant die zich aanmeldt.

 • € 9,95
  aanbieding

Laat een berichtje achter over OneFit

Sporten met korting doe je bij…

De prijs is voor veel mensen een drempel om te gaan sporten. Maar niet voor jou. Jij kijkt bij onderstaande winkels of er een mooie kortingscode actief is en bestelt met veel voordeel.

 


Gemiste deals van OneFit

Verlopen op
 • Gratis inschrijven en tot 2 maanden gratis sporten
  2016-02-06

  Lees Meer
 • € 5 kortingscode OneFit PrePaid
  2016-01-25

  Lees Meer
 • Claim hier je € 10 OneFit Unlimited kortingscode
  2016-01-25

  Lees Meer

 

Waarom OneFit?

We leven in een keuze maatschappij. Niet alleen de keuze voor kortingscodes, maar keuze alom. Zo gaan we niet meer elk jaar met de auto naar dezelfde camping in Frankrijk. En eten we al lang niet meer elke maandag gehakt. Met de komst van Blendle zijn we zelfs niet meer beperkt tot een krantenabonnement, maar bepaal je zelf welk artikel van wel tijdschrift of krant je leest. Waarom zou je met zoveel keuzemogelijkheden wel twee jaar lang vastzitten aan een vaak veels te duur sportschoolabonnement? OneFit heeft hier het antwoord op: met 1 kaart kun je terecht bij meer dan 67 sportscholen in Amsterdam. Zo kan je de ene keer banenzwemmen in het Marnix, de andere dag een lesje hot yoga volgen om vervolgens een les bootcamp mee te pakken bij The Bootcamp Club. De opties zijn eindeloos.

 

OneFit prepaid en OneFit unlimited

Bij OneFit hoef je alleen maar te kiezen of je een prepaid of een unlimited kaart wilt ontvangen. Met de OneFit prepaid kaart betaal je per keer. Als je bijvoorbeeld een fanatieke hardloper bent en zo nu en dan eens een sportschool van binnen wil bekijken, dan is dit de juiste keuze. Met de OneFit unlimited kaart kun je vrijwel onbeperkt sporten bij meer dan 67 sportscholen in Amsterdam. De enige voorwaarde is dat je dezelfde sportschool niet meer dan vier keer per maand mag bezoeken. De OneFit prepaid kaart werkt met credits die je gemakkelijk kunt opladen. De OneFit unlimited kaart kost € 49 per maand en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus echt nergens aan vast.

 

Kortingscode OneFit

Voor wie bekend is met taxidienst Uber, weet dat het heel makkelijk is om vrienden uit te nodigen in ruil voor een gratis rit. OneFit werkt volgens hetzelfde principe: deel je link of kortingscode OneFit met je vrienden en ontvang allebei € 10 korting op je prepaid credits of je maandelijks opzegbare unlimited abonnement. Wil je OneFit proberen met €10 korting klik dan op de volgende kortingscode OneFit.

 

Hoe kan ik een groepsles reserveren met OneFit

Met de OneFit prepaid kaart kunt je zo bij elke aangesloten sportschool naar binnen lopen. Wil je een groepsles volgen? Zorg dan dat je op tijd bent om je aan te melden. Met de OneFit unlimited kaart wordt het reserveren van een groepsles wel heel makkelijk. Elke week heb je de keuze uit meer dan 2000 groepslessen. Log in op OneFit, stel je filters in en je ziet meteen welke groepslessen er op een dag zijn. Reserveren kan tot twee uur van te voren en je kan ook tot twee uur van te voren kosteloos annuleren.

 

Eindeloos sporten met OneFit

Bij OneFit zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je niet alleen bij de reguliere sportscholen terecht, maar ook bij speciale studio’s zoals de Reebok Crossfit 020 of je kunt trainen in het Vondelpark bij Kettebell Outdoor. Ben je na al die actie toe aan wat rust pak dan een lesje yoga mee in de Nieuwe Yogaschool. Of is het je allemaal niet extreem genoeg? Als liefhebber van vechtsport kom je ook aan je trekken bij bijvoorbeeld Vos Gym. Ook kan je buiten trainen tijdens een boxing bootcamp van I Love Working Out. Wedden dat je in een maand bij lange na niet alle sportscholen en sportlocaties hebt uitgeprobeerd?! Dus meld je snel aan en vergeet natuurlijk niet de OneFit kortingscode te gebruiken.