Beoordeling

Beoordeling van Ali Express door Anne

Anne is dé deal-expert voor Ali Express bij bespaardeals


Bij AliExpress is er echt ontzettend veel – en het is allemaal ook nog heel goedkoop. Net als bijvoorbeeld DealExtreme is het een winkel die over de hele wereld allerlei spullen aanbiedt. Dat is geweldig: je kunt echt uren rondkijken en bijna alles wat je kunt bedenken op AliExpress vinden. Net als bij YourSurprise kun je er allerlei cadeautjes vinden voor mensen: daarvoor is dat ruime aanbod geweldig. En ook als je gewoon eens lekker goedkoop make-up of kleding wil shoppen voor jezelf, kan je dat hier doen. Maar er schuilt natuurlijk ook iets van gevaar in. Vooral de goedkope spullen die je vindt op deze site zijn niet allemaal van de allerbeste kwaliteit, dus het is soms een beetje afwachten wat je binnenkrijgt. De levering kan ook wat lang duren, omdat AliExpress wereldwijd werkt: het moet meestal per schip naar je toe komen. Dat is trouwens niet zo erg, omdat AliExpress duidelijk aangeeft wanneer je producten aankomen. Als je daar rekening mee houdt, is het dus ook niet zo erg. Zeker niet als je nagaat hoe weinig je maar hoeft te betalen voor de spullen die je bestelt.

Groetjes,
Anne

Recent verlopen Ali Express kortingscodes

 • 40 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Ali Express en geldt op geselecteerde deals.

 • gebruikt
  Info
  Info

  Deze kortingscode is geldig bij besteding van minimaal $140 aan TOP geselecteerde producten.

 • gebruikt
  Info
  Info

  Deze kortingscode is geldig bij besteding van minimaal $80 aan TOP geselecteerde producten.

 • gebruikt
  Info
  Info

  Deze kortingscode is geldig bij besteding van minimaal $50 aan TOP geselecteerde producten.

 • gebruikt
  Info
  Info

  Deze kortingscode is geldig bij besteding van minimaal $200 aan TOP geselecteerde producten.

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Tempur KORTING || 15% KORTING in april 2024
  15%
  aanbieding

  Tempur KORTING || 15% KORTING in april 2024

 • Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding
  10%
  korting

  Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding

 • Schrijf je in voor de Roots Hockey nieuwsbrief en ontvang ALLE kortingscodes
  10%
  kortingscode

  Schrijf je in voor de Roots Hockey nieuwsbrief en ontvang ALLE kortingscodes

 • Minimaal 10% KORTING met de specials van Patipada
  10%
  korting

  Minimaal 10% KORTING met de specials van Patipada

 • Minstens 10% KORTING bij Poederbaas
  10%
  korting

  Minstens 10% KORTING bij Poederbaas

Kortingscode Ali Express insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Ali Express 

 1. Altijd zeer lage prijzen.
 2. Een enorm assortiment van meer dan 100 miljoen producten.
 3. De klantenservice staat letterlijk altijd voor je klaar.
 4. Van kleding tot motorfietsen: je kunt hier echt alles kopen dat je nodig hebt.
 5. Een van de grootste webshops ter wereld, wereldwijde levering.

Goedkoper met kortingscode Ali Express

Ali Express is een enorme webshop annex marktplaats waar je direct vanuit China kunt bestellen. Zelfs zonder kortingscode scheelt dit aanzienlijk in de prijs. Vaak betaal je slechts een fractie van wat je in Nederland zou betalen. Dit kan doordat je bij Ali Express direct in China koopt. Soms zelfs direct vanaf de fabrikant. Doordat er minder mensen tussen zitten, hoeft er minder vaak aan verdiend te worden. Bovendien wordt er vaak een Chinese i.p.v. Nederlandse winsttoeslag berekend. Technisch verhaal, maar het komt erop neer dat de producten die je bij Ali Express bestelt, vele malen goedkoper kunnen zijn dan wanneer je het in Nederland bestelt. Wanneer je daar bovenop nog een couponcode inwisselt, betaal je een nog lagere prijs. We hebben nog veel meer Chinese webshop voor je, zo hebben we kortingscodes voor SheIn, Yoins actiecodes en coupons voor Zaful.

 

Ali Express betrouwbaar

Ali Express doet er veel aan om de betrouwbaarheid te garanderen. Zo zie je bij verkopers bijvoorbeeld reviews van eerdere klanten. Zou een verkoper zich niet aan de regels houden of slechte producten leveren, dan zie je dit snel genoeg terug in de beoordelingen. Ali Express houdt dit zelf uiteraard ook bij. Is een verkoper niet geschikt, dan mag hij zijn producten niet meer via de site aanbieden. Zo zorgt Ali Express voor een betrouwbare site, met betrouwbare verkopers.

 

Kortingscode Ali Express inwisselen

Ondanks dat er meerdere verkopers actief zijn, is een kortingscode van Ali Express vaak over de hele site te gebruiken. Het maakt voor zo’n code niet uit bij welke verkoper je bestelt. Restricties die we wel af en toe tegenkomen, zijn die op categorieën. Zo kan je bijvoorbeeld een coupon hebben van 5% die alleen geldig is op mode, telecom of gadgets.

Contactgegevens Ali Express 

Wat kun je hier kopen? 

AliExpress is een internationaal bekende webshop waar je meer dan 100 miljoen verschillende producten kunt kopen. Dat is echt een ongelofelijke hoeveelheid spullen: op deze webshop kun je dus vrijwel alles vinden dat je nodig hebt. AliExpress verkoopt kleding, elektronica, sieraden, interieur en decoratie, en zelfs auto’s en motorfietsen. De winkel levert wereldwijd, en is veilig en betrouwbaar. De klantenservice staat zeven dagen van de week voor je klaarstaat.