fbpx
 • 176

   

  Easyjet kortingscode

   

  • 177
   GRATIS cadeau bij je gewonnen veiling
   gratis
   aanbieding

   GRATIS cadeau bij je gewonnen veiling

   Voorwaarden
   Voorwaarden

   Check bij welke veiling je een gratis product krijgt op de landingspagina

   • 178

     

    Hotelkamer kortingscode

     

    • 179

      

     Budget kortingscode

      

     • 180

       

      Tiqets Kortingscode

       

      • 181

        

       Sixt Kortingscode

        

       • 182

         

        Budgetlight kortingscode

         

        • 183

          

         Basic Travel kortingscode

          

         • 184

           

          Traveldeal Kortingscode

           

          • 185

            

           Droomparken kortingscode

            

           • 186

             

            Hotelopia kortingscode

             

            • 187

              

             Bungalow.net kortingscode

              

             • 188

               

              Uitjekrant Kortingscode

               

              • 189

                

               Agoda kortingscode

                

               • 190

                 

                Avis kortingscode

                 

                • 191

                  

                 Iberostar kortingscode

                  

                 • 192

                   

                   

                  Kortingscode Cheap.nl

                   

                   

                  • 193

                    

                   Sanadome kortingscode

                    

                   • 194

                     

                    Hertz kortingscode

                     

                    Laad meer coupons

                    Vakantie | reizen A-Z

                    Zon-, -park of vakantiehuisje? Alles is in de aanbieding

                    Voordat we kinderen hadden reisden we de hele wereld over. Met kinderen houden we nog steeds van vakantie vieren, maar kiezen we voor wat meer comfort. Een safari in Afrika of berg beklimmen in Zuid-Amerika is er even niet meer bij. Maar gelukkig zijn er nog een heleboel andere bestemmingen. Ik droom vaak al even weg als ik een aanbieding op een vakantie voorbij zie komen. Soms is het alleen al heerlijk om mezelf voor te stellen op een zonovergoten eiland of in een tropisch resort. Trouwens, voor vliegtickets gebruik ik tegenwoordig FlyGRN. Ga je toch net even wat lekkerder op reis, wetende dat je CO2 uitstoot van de vlucht wordt gecompenseerd. Soms zoeken we het juist weer dichtbij huis, dat heeft ook wel iets heel ontspannen. Een aanrader is dan om een Traveldeal te gebruiken. Zonder vlucht, jetlag, inentingen etc. Zo ben ik laatst nog een aanbieding op een vakantiepark tegengekomen. Dat was met een kortingscode van Droomparken. Ergens in de kop van Noord-Holland. We hebben nog geen datum geboekt, maar we gaan daar zeker heen. Een hotel heeft op bepaalde punten zeker een voordeel, maar een vakantiepark of vakantiehuisje is toch ook wel net even anders. Een aanbieding op een vakantiehuisje houd ik dan ook altijd in de gaten. Zo kom je op de meest bijzondere plekken. We hebben op deze manier zelfs een huisje in de Ardennen gevonden en daar zijn we inmiddels al twee keer geweest.

                    Aanbieding vakanties in het algemeen

                    Meestal hebben we wel specifieke wensen. Als zich er een interessante aanbieding voor een vakantie voordoet, dan houden we daar ook een vergadering over. Zelfs de kinderen beslissen mee. Gelukkig zitten we meestal wel op één lijn. Een aanbieding op een zonvakantie gaat dan ook altijd vrij makkelijk. Als er maar water in de buurt is. Dan zijn de kinderen al tevreden. Wij kijken vervolgens ook naar wat er in de omgeving nog meer te doen is, of er goede restaurants zijn en hoe het cultureel gezien beschreven wordt. We hebben ooit eens een OAD actiecode gebruikt waarbij we door de uitgebreide beschrijving van deze punten een hele snelle keuze hebben kunnen maken. Volgens mij was het zelfs de eerste aanbieding op een vakantiehuisje die we aanklikten en die hebben we toen gelijk geboekt.

                    Aanbiedingen voor zonvakanties

                    Het meest droom ik weg bij een aanbieding vakantiepark of een aanbieding vakantiehuisje waarbij het gaat om een zonnige bestemming. Als ik echt zou moeten kiezen dan houd ik meer van een aanbieding zonvakantie dan een wintersportvakantie. Ik denk dat de kinderen dit misschien niet met mij eens zijn en mijn man ook niet. Ik ben een zonaanbidster. En aangezien we in Nederland vaker tegen een grijze lucht aankijken dan tegen een helderblauwe, is het voor mij echt noodzaak om een aanbieding op vakantie langs te zien komen. Soms waan ik me alleen daardoor al op het strand met de zon op mijn huid. De afgelopen week heb ik voor Booking.com korting en een Expedia kortingscode gezocht zodat ik de komende dagen even lekker op zoek kan gaan naar de eerstvolgende vakantie. De voorpret is al zo leuk. En als ik dan een top drie heb verzameld nodig ik de rest van het gezin uit voor een vergadering. En mocht er nou geen aanbieding op vakantie tussen zitten voor ze, dan plak ik er gewoon nog een paar dagen aan vast. Het zoeken naar een vakantie is voor mij een minivakantie. Even weg uit de dagelijkse sleur. En dat kan iedereen wel eens gebruiken toch?