Een auto huren met de zekerheid van Sunny Cars betekent:

> All inclusive autohuur, dus géén extra verzekering afsluiten ter plaatse

> Geen verborgen kosten (een van de grootste ergernissen van autohuurders)

> 24/7 persoonlijke ondersteuning

Auto huren zonder gedoe doe je met Sunny Cars

Na aankomst op je (vakantie)bestemming wil je maar 1 ding, zo snel mogelijk naar je appartement, huurhuis, hotel of camping. Maar het ophalen van je huurauto kan – zeker in het hoogseizoen – een zeer tijdrovend klusje zijn. Lange rijen voor de balies en stapels papierwerk! En altijd weer die dame of heer achter de balie die je een extra verzekering wil aansmeren en je probeert te overtuigen dat je voor een paar honderd euro extra een veel betere auto krijgt. Om zo snel mogelijk van alles af te zijn, hap je toe en rijd je even later weg in een huurauto die thuis achter je laptop € 400 kostte voor 2 weken maar nu inmiddels € 800! Herkenbaar? Helaas voor veel mensen wel. Met een huurauto van Sunny Cars kun je met een gerust hart ‘nee’ zeggen tegen alles wat ze je aan de balie nog willen verkopen. Aangezien je volledig all-in huurt, hoef nooit meer een extra verzekering ter plaatste af te sluiten en weet je zeker dat je goed verzekerd bent, wat er ook gebeurt. Binnen no time rijd je weg in je huurauto waar je geen dubbeltje meer voor hebt betaald dan de prijs in Nederland. Ik hoor je denken: wat kost dat dan wel niet? Dat valt reuze mee en zeker als je een mooie Sunny Cars aanbieding te pakken hebt. Check de speciale actie pagina en rijd ook zo voordelig mogelijk in je huurauto.

Wat zijn de voordelen van autohuur bij Sunny Cars?

 1. Biedt all-inclusive autoverhuur aan, zodat je geen verzekeringen meer hoeft af te sluiten.
 2. Regelmatig een mooie Sunny Cars aanbieding beschikbaar.
 3. Een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur.
 4. Werkt samen met autoverhuurders over de hele wereld, die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen.
 5. Autoverhuur op meer dan achtduizend bestemmingen, in meer dan 120 landen.
 6. Geen boekingskosten.
 7. Standaard aanvullende WA-verzekering tot 7.5 miljoen euro afgesloten.
 8. Je ontvangt een Nederlands uittreksel van een lokaal contract, zodat je weet waar je aan toe bent.
 9. Je kunt een huurauto op maat maken met behulp van een servicepakket.
 10. Mogelijkheid om extra accessoires en/of diensten te reserveren.
 11. Je bent er altijd optimaal verzekerd.
 12. Service is vriendelijk en 24/7 beschikbaar.
 13. Wil je annuleren? Dit kan 2 weken lang kosteloos

Wat is Sunny Cars?

De meeste Nederlanders zijn dol op vakantie. Ze huren ieder jaar bijvoorbeeld een auto met een Auto Europe of een CarDelMar kortingscode en verkennen vervolgens de mooiste plekken ter wereld. Een andere populaire aanbieder is Sunny Cars. Sterker nog, het is een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van autoverhuur. Je kunt er een all-inclusive auto reserveren in meer dan 120 landen, op meer dan 8000 bestemmingen.  Reislocaties variëren van zonnig Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië tot bruisend Curaçao, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Griekenland. All-inclusive houdt in dat je geen extra verzekeringen hoeft af te sluiten en dat er geen verborgen kosten bij je boeking zitten. Het maakt onderdeel uit van de zogeheten ‘Rent a Smile’ filosofie. Dit betekent dat het standaard product all-inclusive is, dat klanten optimaal verzekerd zijn en uitstekende service kunnen verwachten. En met een Sunny Cars aanbieding betaal niet de hoofdprijs!

Beoordeling

Anne is dé deal-expert voor Sunny Cars bij bespaardeals

Na een paar maanden hard werken ben ik altijd echt toe aan een weekendje weg of een vakantie. Zo maak ik graag gebruik van een Hotels.com of Airbnb kortingscode als we een vliegreis hebben geboekt. Je weet daardoor zeker dat je voor een zacht prijsje in een goed hotel terecht komt. Nog niet zo lang geleden ontdekten mijn man en ik een Sunny Cars kortingscode. Daardoor raakten we direct geïnspireerd om een autoreis te boeken! Vooral de voorwaarden van deze aanbieder vind ik ideaal. Je hoeft geen extra verzekeringen af te sluiten en hebt geen verborgen kosten. Dit is wel zo fijn, want we willen op ons vakantieadres geen onaangename verrassingen. Gelukkig is dat bij het autoverhuur via Sunny Cars nog nooit gebeurd. Bovendien hebben we vorige vakantie een huurauto op maat samengesteld, zodat de wagen aan al onze eisen voldeed. Ideaal! De goede kwaliteit zal ook wel komen door het feit Sunny Cars samenwerkt met autoverhuurders uit de hele wereld die aan allerlei kwaliteitseisen moeten voldoen. Ze gaan gelukkig niet zomaar met iemand in zee. Daardoor reden we tijdens onze vorige autovakantie zorgeloos rond in een mooie huurauto die we snel hadden geregeld met een Sunny Cars aanbieding. Het is heerlijk om totaal geen gedoe ter plaatse te hebben! Bovendien was de huurprijs all-in en transparant, zodat we precies wisten waar aan toe waren. Gelukkig is Sunny Cars bij vragen en problemen 24/7 bereikbaar. Deze aanbieder doet zijn naam dan ook zeker eer aan!