fbpx

Beoordeling

Beoordeling van Beter Horen door Anne

Anne is dé deal-expert voor Beter Horen bij bespaardeals


Laatst is er bij een vriendin van mij tinnitus geconstateerd. Om met haar woorden te spreken: je merkt pas hoe belangrijk een goed gehoor is, als je het niet meer hebt. Ik heb toen gelijk muziekoordopjes van Beter Horen aangeschaft. Ik ga namelijk wel eens naar concerten met een kortingscode van Ticketveiling en harde muziek kan je oren flink beschadigen, zo heb ik me laten vertellen.

Daarnaast vind ik het fijn om oordopjes voor het slapen te hebben. Mijn man snurkt namelijk regelmatig en dat komt de romantiek niet ten goede. Ook als we op vakantie gaan (bijvoorbeeld met een kortingscode van Voordeeluitjes) zijn slaapoordoppen zeker geen overbodige luxe.

Bij Beter Horen heb ik het gevoel dat zij écht alles weten als het op gehoor aankomt. Juist omdat zij ook veel werken met mensen met gehoorverlies, weten zij als geen ander hoe je je gehoor moet beschermen.

Groetjes,
Anne

Populaire kortingscodes

KortingBeter Horen kortingenVerloopt
10%10% KORTING op je bestelling van Beter Horen
€ 10Ontvang een VVV cadeaukaart ter waarde van € 10 bij je Beter Horen bestelling
testBeter Horen aanbieding => Boek een GRATIS hoortest
20%20% KORTING op Beter Koopje: een boordevolle reisetui van Beter Horen
gratisDe unieke Thuisservice van Beter Horen HELEMAAL gratis

Vergelijkbare kortingscodes

Gemiste deals van Beter Horen

Heb jij concerten of feestjes op de planning staan, omdat je bijvoorbeeld de kortingscode voor Groupon of de kortingscode voor Uitjekrant hebt gebruikt? Dan kun je oordopjes voor muziek goed gebruiken. Die kun je met een kortingscode voor Beter Horen tegen een scherpe prijs aanschaffen. Beter Horen biedt niet alleen oordopjes en gehoorbescherming aan, maar ook hoortoestellen, -accessoires en onderhoudsproducten.

Beter Horen helpt al ruim 100 jaar mensen met hoorproblemen. Peter Geervliet was zelf doof en wilde zich inzetten voor menen met hoorproblemen. Zo stond hij in 2010 aan de wieg van het huidige Beter Horen. Anno nu is Beter Horen onderdeel van van Amplifon, de wereldmarktleider op het gebied van hoorzorg. Amplifon is actief in 22 landen en specialisten van het bedrijf delen over de hele wereld kennis met elkaar.

Beter Horen gebruikt de laatste technologie voor hoortoestellen. Elk toestel is maatwerk: na het bestellen meet de audicien het bij je aan en stemt de geluiden af op je persoonlijke wensen. De jaarlijkse controle en onderhoud zijn helemaal gratis. Beter Horen heeft meer dan 200 winkels verspreid door Nederland.

Voordelen Beter Horen 

Beter Horen heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist en wereldmarktleider.
  • Er is regelmatig een Beter Horen kortingscode beschikbaar.
  • Je kunt oordopjes online bestellen en hebt ze binnen drie werkdagen in huis, mits op voorraad.
  • De hoortoestellen zijn volledig afgestemd op het gehoor.
  • Je kunt altijd een gratis hoortest doen. Door middel van een online hoortest krijg je alvast een indicatie van je gehoor. Je mag ook langskomen voor een professionele hoortest.
  • Je krijgt het hoortoestel een aantal weken gratis en vrijblijvend op proef, zodat je zeker weet dat het iets voor jou is.
  • De jaarlijkse controle en onderhoud aan het hoortoestel zijn de eerste vijf jaar inbegrepen bij de prijs.
  • Kleine reparaties kunnen vaak snel en gratis worden verricht.
  • Op de website van Beter Horen vind je een online rekentool, waarmee je je eigen bijdrage kunt bijrekenen.

Kortingscode Beter Horen delen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Beter Horen 

Wat kun je hier kopen? 

Bij Beter Horen kun je terecht voor hoortoestellen, -accessoires, onderhoudsproducten, gehoorbescherming en oordopjes.

De hoortoestellen zijn onder te verdelen in drie categorieën: in-het-oor hoortoestellen, luidspreker-in-het-oor en achter-het-oor hoortoestellen. Daarnaast is er de keuze uit onzichtbaar, met Bluetooth, oplaadbaar en standaard.

De oordopjes zijn er ook voor verschillende doeleinden. Zo zijn er oordoppen die speciaal gemaakt zijn voor het zwembad, mocht je bijvoorbeeld met een kortingscode naar het zwemparadijs in Slagharen gaan. Heb je met een kortingscode bij Vueling of een kortingscode bij Budgetair vliegtickets geboekt? Dan komen de speciale vliegtuigoordoppen weer van pas. Daarnaast zijn er slaap-, vuurwerk-, hobby en werk-, muziek- en motoroordoppen.

Populaire shops

Christine le Duc kortingscodes
15 kortingscodes
Avantisport kortingscodes
10 kortingscodes
Pabo kortingscodes
12 kortingscodes
Aktiesport kortingscodes
7 kortingscodes
Albelli kortingscodes
19 kortingscodes
Computer-bestel.nl kortingscodes
10 kortingscodes
Dolce Gusto kortingscodes
6 kortingscodes
Bibloo kortingscodes
9 kortingscodes