Laat een berichtje achter over Flapoorstickers

Beoordeling

Beoordeling van Flapoorstickers door Anne

Anne is dé deal-expert voor Flapoorstickers bij bespaardeals


Als je flaporen hebt, is dat natuurlijk heel vervelend. Ik kan me voorstellen dat je er tegen op ziet om een operatie te laten uitvoeren om flaporen te corrigeren, tenzij dat echt nodig is om een medische reden. Flapoorstickers zijn voor dat probleem een inventieve oplossing.

Altijd een exclusieve code

Als je flaporen hebt, wil je misschien eens uitproberen of deze stickers een goede oplossing zijn. Dan is het fijn als je er niet teveel geld aan uit hoeft te geven. Goed nieuws: er is bij bespaardeals altijd een exclusieve kortingscode voor Flapoorstickers.nl te vinden, waarmee je de stickers met veel voordeel kunt kopen. Hou de acties dus in de gaten.

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=1kXQAc9sr4g

Nog veel meer korting op parfum, drogisterij en gezondheid

Heb je bij hier niet helemaal gevonden wat je zoekt? Probeer dan ook deze winkels:

Douglas

bol.com

Drogisterij.net

Wehkamp


Gemiste deals van Flapoorstickers

Verlopen op
 • Veilig voor kleine oortjes >> Flapoorstickers voor baby’s
  2018-04-01
  Lees Meer
 • Kortingscode Flapoorstickers € 2,50
  2015-08-01

  Lees Meer
 • Kortingscode Flapoorstickers 2,50 euro
  2014-06-01

  De één vindt flaporen charmant. De ander vind ze vervelend. Dat laatste vaak als je ze zelf hebt, of wanneer een kind ze heeft. Een operatie is erg ingrijpend en natuurlijk niet geheel zonder risico. Een moeder uit Spanje heeft nu een simpele, goedkope én veilige oplossing: Oto Sticks. Deze speciale stickers plak je tussen je oor en je schedel. Hierdoor plak je de oren als het ware vast, waardoor ze in een (veel) kleinere hoek komen te staan.

  Benieuwd? Klik op de button om gelijk doorverwezen te worden naar Flapoorstickers.nl. In de webshop vind je een fragment van het NOS journaal over de stickers. Vul gelijk de kortingscode in die op de plek van de button verschijnt na het klikken voor 2,50 euro korting.

  Lees Meer

Voordelen flapoorstickers 

 1. Flapoorstickers brengen de oren in het gareel.
 2. Bij bespaardeals vind je een exclusieve kortingscode voor Flapoorstickers.
 3. Makkelijke, pijnloze en goedkope oplossing voor flaporen.
 4. Flapoorstickers zijn comfortabel en zijn onzichtbaar.
 5. De stickers zijn ook geschikt voor brildragers.
 6. Vandaag besteld, morgen in huis.

 
 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flaporen weg zonder operatie

De één vind flaporen charmant, de ander juist niet. Heb je flaporen en wil je ervan af? Flapoorstickers.nl helpt je op een heel eenvoudige een voordelige manier. Zonder operatie!

 

Otostick flapoorstickers

Flapoorstickers.nl is dé webwinkel voor Otostick. Otostick zijn stickers die je vrijwel onzichtbaar op de achterkant van je oor plakt. De andere kant plak je aan je hoofd. Hierdoor worden je oren op een pijnloze wijze dichter langs je hoofd gehouden. Resultaat: je flaporen zijn verdwenen.

 

Flapoorstickers met korting bestellen

Wij van bespaardeals zouden onszelf niet zijn als we niet op zoek waren gegaan naar een mooie kortingscode. Goed nieuws! Alle Flapoorstickers actiecodes plaatsen we hier op de site. Is er een keer geen code beschikbaar? Niet getreurd. Wanneer je meerdere verpakkingen tegelijk bestelt, krijg je alsnog korting op je aankoop. Bestel je 4 pakjes Otostick tegelijk? Dan krijg je zelfs 19% korting. Je bestelling wordt bovendien dezelfde dag verzonden, zodat je de Flapoorstickers snel zelf kunt proberen.

Korting 1-2-3 flapoorstickers 

 1. Selecteer het product en ga naar de winkelwagen.
 2. Vul de kortingscode van Flapoorstickers.nl in.
 3. Klik op ‘Kortingscode gebruiken’ en profiteer.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Flaporen kunnen een heel vervelend probleem zijn. Met flapoorstickers van Otostick, die je kunt kopen bij deze webshop, los je flaporen op een elegante en makkelijker manier op, zonder dat je meteen een flapoorcorrectie of flapooroperatie hoeft uit te laten voeren. Flapoorstickers zijn een gemakkelijke en pijnloze manier om te zorgen dat je oren in de gewenste positie komen te staan.