Beoordeling

Beoordeling van Felyx door Anne

Anne is dé deal-expert voor Felyx bij bespaardeals


Wat ik ook doe in het dagelijks leven, ik probeer op alles korting te pakken. Zo parkeer ik mijn auto vaak met korting met een kortingscode bij Parkmobile en neem ik in een andere stad dan mijn woonplaats weleens een deelauto met een kortingscode bij Snappcar. Een tijdje geleden gaf een collega van me een tip dat ik ook eens voor een elektrische scooter kan gaan met een kortingscode bij Felyx. Ik kende het hele concept helemaal niet, maar werd al enthousiast zonder dat ik daadwerkelijk wist wat het was. Het liefst ben ik namelijk buiten, mits het niet regent. Daarom is mezelf verplaatsen door een elektrische scooter nog beter dan met een huurauto of een eigen auto.

Wat ik heel goed vind, is dat de scooters volledig elektrisch worden aangevoerd. Ik probeer beetje bij beetje groener te leven en vind het een fijn idee dat ik dat ook kan doorvoeren op dit soort acties. Natuurlijk is het al heel goed om met het openbaar vervoer te gaan als ‘groene’ optie maar eerlijk gezegd vind ik het OV vaak te druk en te rumoerig. Geef mij maar een eigen plekkie, zodat ik even mijn gedachten op nul kan zetten zonder dat ik ‘last heb’ van andere mensen. Ik kan het iedereen aanraden om eens een scooter te huren via Felyx; er zijn regelmatig allerlei deals actief waarmee je best wat korting kunt scoren op je eerste paar rijminuten.

Groetjes,
Anne

Hot op social media


Recent verlopen Felyx kortingscodes

 • 9115 gebruikt
  Info
  Info

  Gebruik deze Felyx kortingscode en pak 60 minuten gratis rijden.

 • 16 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Felyx.

 • 139 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Felyx.

 • 86 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Felyx.

 • 17 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Felyx.

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juni 2024
  20%
  kortingscode

  EXCLUSIEF! Parship kortingscode => 20% KORTING op je membership in juni 2024

 • met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode
  € 10
  kortingscode

  met € 10 korting bij Viking met deze EXCLUSIEVE kortingscode

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in juni 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in juni 2024

 • Motointegrator kortingscode >> € 5 KORTING
  € 5
  kortingscode

  Motointegrator kortingscode >> € 5 KORTING

  Valid Until: 27 June 2024
 • Tripper actie >> Scoor NÚ Entree ticket voor Speelland Beekse Bergen voor maar € 8,37
  € 8,37
  kortingscode

  Tripper actie >> Scoor NÚ Entree ticket voor Speelland Beekse Bergen voor maar € 8,37

  Valid Until: 7 July 2024

Zo werkt de Felyx kortingscode in juni 2024 

Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van Felyx moet je de app downloaden. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je een kortingscode van Felyx toevoegen voor extra korting. Volg de volgende stappen en profiteer van een voordelige rit:

 • Voeg de Felyx kortingscode voordat je gaat afrekenen toe aan je winkelmandje.
 • Hiervoor is een speciale lege balk waarin je de kortingscode kunt typen.
 • Klik op ‘toevoegen’ en de korting wordt direct verrekend.

Kortingscode Felyx insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Felyx 

Huur je je elektrische scooter bij Felyx dan kun je van een aantal fijne voordelen genieten. Een van de grootste voordelen is dat je je steentje bijdraagt aan een duurzame wereld. Als je dan toch onderweg moet, kun je dat beter op een groene manier doen toch? Andere voordelen zijn:

 • Een scooter huren bij Felyx is goedkoop: je betaalt 30 cent per minuut en that’s it.
 • Scooters van Felyx kunnen vanaf 06:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ‘s nachts.
 • Met een kortingscode van Felyx scoor je extra korting op je scooterhuur.
 • Je kunt de scooter waar je maar wilt neerzetten, mits het binnen servicegebied is.
 • Via de gratis app maak je binnen enkele stappen een gratis account aan.
 • Je mag met een Felyx scooter overal gratis parkeren.
 • Na het aanmaken van een account ontvang je een aantal gratis rijminuten.
 • Er is regelmatig wel een deal te pakken waarmee je korting kunt scoren op je huur.

Categorieën

Betaalbaar reizen in en buiten Nederland kan tegenwoordig al heel eenvoudig met een kortingscode bij Flixbus of met een kortingscode bij OAD. Voor een paar euro kun je vandaag de dag al naar de andere kant van Nederland. Maar wat doe je als je korting wilt pakken binnen één stad? Dan huur je natuurlijk gewoon een elektrische scooter bij Felyx! Felyx is een succesvolle scale-up die gedeelde elektrische scooters aanbiedt als een nieuw disruptive mobiliteitsconcept. In wat eenvoudigere woorden: bij Felyx kun je terecht voor het huren van e-scooters die op diverse plekken in een stad kunnen worden opgehaald. Met behulp van de handige app van Felyx heb je binnen no time een elektrische scooter bij jou in de buurt gehuurd.

Het grootste doel van Felyx is om een duurzame manier van stadsvervoer aan te bieden. Omdat steden voller worden en de luchtkwaliteit verslechtert, is er een grote verandering nodig richting nieuwe vormen van mobiliteit. “Groeiende urbanisatie stelt ons voor de uitdaging om meer mensen te vervoeren met minder eigen, grote en vervuilende vervoersmiddelen. Het is dan ook onze missie om met een compact, gedeeld en duurzaam vervoersmiddel de stad leefbaar en bereikbaar te houden voor iedereen.”, aldus het bedrijf zelf. Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten van Felyx? Probeer de e-scooter dan eerst uit met korting met een kortingscode van Felyx. Op deze pagina verzamelen we alle actuele kortingscodes van Felyx waarmee je direct voordeel kunt scoren.

Contactgegevens Felyx 

Wat kun je hier kopen? 

Bij Felyx koop je niets: via de website kun je de applicatie van Felyx downloaden, waarmee je e-scooters van het bedrijf kunt huren. Felyx is anno 2019 actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en in Brussel. Je kunt dus ook in België duurzaam reizen! Alle scooters van Felyx zijn volledig elektrisch aangedreven. Het grote voordeel hiervan is dat ze duurzaam zijn en zo ook beter voor het milieu zijn. Daarnaast heb je alleen de lusten en niet de lasten van het hebben van een eigen scooter. Voor het rijden van een Felyx scooter betaal je 30 cent per minuut, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik. Hoewel je geen helm nodig hebt voor het besturen van een Felyx scooter kun je er altijd één aanschaffen met een kortingscode bij Alltricks of met een kortingscode bij Bobshop.