• gebruikt
  Info
  Info

  Alleen geldig op de BOSCH Serie 6, Wasmachine. De einddatum van deze actie is ons niet bekend.

 • hoppaaaaa, gekozen tot de beste deal!
  479 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van BlueMovement en geldt op afname van minimaal 2 abonnementen en voor de eerste 3 maanden.

 • 156 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van BlueMovement.

 • 3 gebruikt
  Info
  Info

  Nodig een vriend uit en ontvang beide een maand gratis huur. Zie de landingspagina voor de voorwaarden van deze deal.

 • 126 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van BlueMovement en geldt op het huren van een refurb droger.

 • 99 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van BlueMovement en geldt voor basic abonnementen van 6 jaar.

 • 138 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van BlueMovement en geldt bij het huren van een koelkast vanaf 6 jaar.

Beoordeling

Beoordeling van BlueMovement door Anne

Anne is dé deal-expert voor BlueMovement bij bespaardeals


Soms sta ik er versteld van hoe simpel bepaalde innovatieve oplossingen kunnen zijn. Het Blue Movement model van Bosch is daar absoluut een voorbeeld van. Hoe eenvoudig is het om te besparen door een wasmachine of droger te lenen in plaats van te kopen! Ik heb mij even goed ingelezen nadat ik een Blue Movement kortingscode onder ogen kreeg. Het afsluiten van een abonnement blijkt gelukkig heel simpel. Je hebt de keuze uit verschillende abonnementen. Na het aanmelden mag je zelf de dag en levering van de bestelling bepalen. Dit is zeker een voordeel, omdat je dan geen plannen hoeft te wijzigen. Bovendien staat de bezorger niet voor een dichte deur. Ik vind het Blue Movement model de ideale manier om te besparen terwijl je toch gebruik kunt maken van huishoudelijke apparaten. Dit is handig voor mensen die wat minder te besteden hebben, zoals studenten. Zelfs de levering en installatie is gratis. Ideaal wanneer je niet zo heel handig bent, zoals ik. Ook de reparaties zijn gratis en de kwaliteit van Bosch is uitstekend. Dit weet ik toevallig, omdat ik wel eens een huishoudelijk apparaat met een KiJoo kortingscode heb gebruikt. Zo is mijn vaatwasmachine afkomstig van dit merk. Ook daar ben ik zeer tevreden over! Tip: mocht je het lastig vinden om een geschikt huishoudelijk apparaat te vinden, dan zou je eventueel gebruik kunnen maken van een bol.com kortingscode. Je vindt er namelijk een zeer ruim aanbod, dus de kans van slagen is groot. Maar wil je graag besparen door te huren? Dan raad ik Blue Movement zeker aan!

Groetjes,
Anne

Hot op social media


Recent verlopen BlueMovement kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Zijn er MediaMarkt kortingcodes? MediaMarkt hanteert geen generieke kortingscodes en die zijn dan ook niet te vinden op deze pagina. Wel zijn er wekelijkse deals op geselecteerde producten en kan je via de inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode ontvangen vanuit MediaMarkt. Zie hieronder de week- en dagdeals van MediaMarkt.
  geen
  kortingscode

  Zijn er MediaMarkt kortingcodes? MediaMarkt hanteert geen generieke kortingscodes en die zijn dan ook niet te vinden op deze pagina. Wel zijn er wekelijkse deals op geselecteerde producten en kan je via de inschrijving op de nieuwsbrief een kortingscode ontvangen vanuit MediaMarkt. Zie hieronder de week- en dagdeals van MediaMarkt.

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

 • Audioexpert kortingscode || 15‌% KORTING in juni 2024
  15%
  actiecode

  Audioexpert kortingscode || 15‌% KORTING in juni 2024

  Valid Until: 31 December 2025
 • Dell ACTIE => Pak 20% KORTING in juni 2024
  20%
  korting

  Dell ACTIE => Pak 20% KORTING in juni 2024

 • DeLonghi deal || WOW! Scoor nu 15‌% korting op deze producten met deze voucher
  15%
  voucher

  DeLonghi deal || WOW! Scoor nu 15‌% korting op deze producten met deze voucher

  Valid Until: 7 July 2024

Zo werkt de BlueMovement kortingscode in juni 2024 

 1. Kopieer de Blue Movement kortingscode op onze website.
 2. Surf naar Blue Movement en ontdek wat het principe precies inhoudt.
 3. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
 4. Kies een dag en tijd die jou het beste uitkomt.
 5. Plak tijdens de bestelling de Blue Movement kortingscode in het daarvoor bestemde gedeelte.
 6. Als het goed is sluit je het abonnement af met een mooie korting.

Kortingscode BlueMovement insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van BlueMovement 

 1. Eenvoudig aanmeldproces in enkele stappen.
 2. Je mag jouw abonnement aanpassen of opzeggen.
 3. Je betaalt een vast laag maandbedrag.
 4. Gratis levering en installatie.
 5. Apparaten zijn van Bosch, staat bekend om de goede kwaliteit.
 6. Huishoudelijk apparaat kapot? Dan gratis reparatie.

Voordelig huren met een BlueMovement kortingscode

Onze maatschappij is sterk aan het veranderen. Zo hechten de zogeheten ‘millenials’ (de generatie geboren tussen 1980 en 2000) steeds minder waarde aan bezit. In plaats daarvan kiezen ze er steeds vaker voor om auto’s en huishoudelijke apparaten te huren. Wat dat betreft komt een Blue Movement kortingscode als geroepen. Bij dit servicemodel van het bekende bedrijf Bosch is het namelijk mogelijk om een abonnement te nemen op wassen en drogen. Daardoor ervaren klanten het gemak van huishoudelijke apparaten, terwijl ze geen dure was- of droogmachine hoeven te kopen. Met een Blue Movement kortingscode ben je bij dit abonnement zelfs nog goedkoper uit. Bovendien staat duurzaam energieverbruik bij deze apparaten voorop. Blue Movement is bedacht door het bedrijf Bosch, dat al sinds 1886 huishoudelijke apparaten produceert. Innovatie en klantvriendelijkheid staat al meer dan 130 jaar voorop en heeft onder andere geleid tot de komst van Blue Movement. Wie een wasmachine of droger wil huren heeft de keuze uit verschillende modellen. Enkele daarvan zijn refurbished, wat betekent dat onderdelen van oudere modellen opnieuw zijn gebruikt. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een nieuw, maar duurzaam model. Heb je meer huishoudelijke producten nodig dan een wasmachine of vaatmachine en wil je er liever niet de hoofdprijs voor betalen? Wellicht vind je in de categorie Elektronica en Huishoudelijk de perfecte aanbieding. Gebruik bijvoorbeeld eens een Media Markt kortingscode en schaf een huishoudelijk apparaat aan die echt niet meer mag ontbreken in je huis.

Contactgegevens BlueMovement 

Wat kun je hier kopen? 

Blue Movement is gebaseerd op een simpel, maar doeltreffend model: je kunt er een abonnement nemen op wassen en drogen. Dit houdt in dat je een wasmachine of een droogmachine huurt. Daarbij heb je de keuze uit diverse modellen, zowel refurbished (hergebruikt) als nieuw. Regelmatig kun je gebruik maken van een Blue Movement kortingscode, wat het huren van deze huishoudelijke apparaten zeer betaalbaar maakt. Het is wat dat betreft niet verrassend dat veel jonge mensen enthousiast zijn over het concept, dat bedacht is door het bedrijf Bosch. De aanwezigheid van bepaalde apparaten, zoals wasmachines en drogers, is noodzakelijk in elk huishouden. Wil je liever niet lenen, maar toch kopen? Dan vind je met een Samsung kortingscode of een OTTO kortingscode hopelijk precies wat je zoekt!