Beoordeling

Beoordeling van Bobbejaanland door Anne

Anne is dé deal-expert voor Bobbejaanland bij bespaardeals


In de zomermaanden kunnen mijn man, kinderen en ik geen genoeg krijgen van pretparken. Meestal maken we een planning welke pretparken we allemaal binnen een paar weken willen bezoeken. Soms gaan we ook naar het buitenland. Dankzij mooie aanbiedingen van Disneyland en kortingscodes van Movie Park Germany hebben we flink kunnen besparen op de kosten. Een van de pretparken die we zeker vaker gaan bezoeken is Bobbejaanland in België. Normaal ben je aan een dagje pretpark met het hele gezin best veel geld kwijt.  Gelukkig wordt er regelmatig een mooie Bobbejaan korting aangeboden. Dit maakt een bezoek aan dit pretpark zeker de moeite waard. Tijdens het laatste bezoek waren we erg onder de indruk van de attracties en de vrolijke sfeer. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We krijgen altijd een heel welkom gevoel hier. Ik voelde mij bijna zelf weer een kind! De vele waterattracties zijn mijn favoriet. Al vindt mijn man het iets minder dat hij daardoor een nat pak krijgt… De attracties vormen een leuk geheel en de kinderen vinden de shows van Bobbejaanland geweldig! De leukste shows worden naar mijn idee in de zomermaanden georganiseerd. Dus ik raad aan om dan richting Bobbejaanland te gaan. Bovendien geniet je dan van mooi weer. Aan de andere kant zijn de wachtrijen dan wel iets langer. Desondanks vind ik de wachtrijen in vergelijking met andere pretparken heel erg meevallen. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel plezier mijn kinderen hebben in Bobbejaanland. Dat vind ik het allerbelangrijkste!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Bobbejaanland

Hot op social media


Recent verlopen Bobbejaanland kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024

 • Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Dolfinarium kortingscode
  € 2,50
  kortingscode

  Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Dolfinarium kortingscode

 • Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Drievliet kortingscode
  € 2,50
  kortingscode

  Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Drievliet kortingscode

 • Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90
  € 36,90
  kortingscode

  Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90

 • Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69
  € 69
  kortingscode

  Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69

Zo werkt de Bobbejaanland kortingscode in mei 2024 

 1. Bezoek de website van Bobbejaanland via onze site.
 2. Ga naar het gedeelte waar je de tickets voor het pretpark kunt bestellen.
 3. Geef aan met hoeveel personen je Bobbejaanland bezoekt.
 4. Vul tijdens het afrekenen de kortingscode Bobbejaanland in.
 5. Als het goed is wordt de korting meteen verrekend.

Kortingscode Bobbejaanland insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Bobbejaanland 

 1. Zeer gevarieerd aanbod aan attracties voor jong en oud.
 2. Relatief korte wachttijden.
 3. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
 4. App van Bobbejaanland is gratis beschikbaar.
 5. Je krijgt een gratis weersgarantie bij de online app.
 6. Ook speciale groepsarrangementen te boeken.
 7. Diverse restaurants met gevarieerd aanbod beschikbaar.
 8. Abonnement Bobbejaanland is te combineren met abonnementen van andere pretparken, zoals Slagharen.

Categorieën

Een van de meest populaire Europese pretparken bevindt zich in het Belgische Lichtaart. Bobbejaanland is een begrip onder pretparkliefhebbers. Het bestaat al meer dan vijftig jaar en heeft zijn naam te danken aan Bobbejaan Schoepen, de oprichter. Op dit moment kun je als bezoeker genieten van in totaal 50 attracties. Laat je verrassen door een van de 7 achtbanen of 5 waterattracties. Of kies voor een ritje in een van de 2 simulators of de darkride. Het park heeft geen speciaal thema en is vooral een verzameling van attracties, winkels en diverse horecagelegenheden. Daarnaast organiseert het regelmatig spectaculaire shows. De hoeveelheid voorstellingen is afhankelijk van de maand waarin je het bezoekt. Zo worden er over het algemeen meer shows georganiseerd in de zomer. Wil je graag ook naar een pretpark met een thema? Dan is Moviepark Germany zeker een aanrader. Met de Moviepark Germany kortingscode kun je tijdens dit dagje uit bovendien flink besparen. Bobbejaanland is een pretpark voor jong en oud. Zo zijn er spannende attracties voor volwassenen, maar ook kleurrijke attracties voor de allerjongsten. Met name de waterattracties zijn erg populair in dit park. De Rapid River El Rio met zijn spannende draaikolk wordt bijvoorbeeld elke dag druk bezocht. Over het algemeen hoef je er niet lang voor in de wachtrij te staan. De wachtrijen van Bobbejaanland vallen namelijk erg mee. Heb je binnenkort vakantie en zin om nog meer pretparken te bezoeken? De korting Bobbejaanland is niet de enige korting die gunstig is voor je portemonnee. Zo kun je met een kortingscode van Julianatoren en een actiecode van Duinrell ook flink besparen op de entree van andere leuke pretparken.

Contactgegevens Bobbejaanland 

Wat kun je hier kopen? 

Ga je graag een dagje weg en maak je regelmatig gebruik van een Vakantieveilingen promotiecode of Ticketveiling kortingscode? Zoek dan eens naar een aanbieding Bobbejaanland. Dit is een van de grootste pretparken van België. Het pretpark heeft een oppervlakte van 50 ha, waarop zich in totaal 50 attracties bevinden. Als bezoeker heb je dan ook de keuze uit een gevarieerd aanbod van attracties voor jong en oud. Met name de achtbanen en waterattracties zijn populair in Bobbejaanland. Zowel gezinnen als stelletjes en groepen zijn welkom in Bobbejaanland. Iedereen die er graag een dagje heen wil kan gebruik maken van een Bobbejaanland kortingscode. Voor wie vaker het pretpark wil bezoeken is het afsluiten van een abonnement ook een heel goed idee.