Beoordeling

Beoordeling van Julianatoren door Anne

Anne is dé deal-expert voor Julianatoren bij bespaardeals


De weekenden en vakanties zijn voor mijn gezin heilig. Mijn man en ik vinden het belangrijk dat we in deze periodes veel tijd met elkaar doorbrengen. In het drukke dagelijkse leven is iedereen veel met zijn eigen dingen bezig. Tijdens een dagje uit heb je eindelijk weer tijd voor elkaar! Zodoende zoek ik op internet vaak naar mooie kortingen voor een dagje uit. Een kortingscode van Groupon heeft ons al veel plezier bezorgd! Een van onze favoriete pretparken is Julianatoren. Ik vind het een zeer overzichtelijk park waar je niet snel kunt verdwalen. Het is namelijk erg vervelend wanneer je elkaar in de drukte kwijt raakt. Ook heeft dit pretpark in Apeldoorn meestal geen lange wachttijden. Ik heb een hekel aan wachten, dus dit scheelt enorm! Vaak kunnen we snel doorlopen, en met de Julianatoren kortingscode nog zeer voordelig ook. De kinderen gaan vaak meteen op zoek naar hun favoriete attracties. Ze hebben lekker veel keuze, want Julianatoren heeft er maar dan 60!  Zelf vind ik de botsauto’s en glijbanen erg leuk. Het haalt het kind in mij naar boven! Alle attracties zien er netjes en goed onderhouden uit. Helaas is een bezoekje aan een pretpark niet goedkoop. Soms schrik ik best wel van de prijzen.  Gelukkig lukt het mij vaak om een kortingscode voor een dagje uit te regelen. Ik ben er een echte pro in geworden. Daardoor zijn niet alleen de kinderen, maar ook wij als ouders erg blij!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Julianatoren

Hot op social media


Recent verlopen Julianatoren kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Via deze EXCLUSIEVE Tiqets kortingscode profiteer je van 5‌% KORTING
  5%
  kortingscode

  Via deze EXCLUSIEVE Tiqets kortingscode profiteer je van 5‌% KORTING

  Valid Until: 31 August 2024
 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in juli 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in juli 2024

 • Boek met € 6,50 KORTING bij Drievliet || kortingscode
  € 6,50
  promotiecode

  Boek met € 6,50 KORTING bij Drievliet || kortingscode

 • Boek NU een een uniek cadeau met 18‌% KORTING bij Bongo || kortingscode
  18%
  kortingscode

  Boek NU een een uniek cadeau met 18‌% KORTING bij Bongo || kortingscode

  Valid Until: 7 August 2024
 • Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 29,90
  € 29,90
  kortingscode

  Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 29,90

Zo werkt de Julianatoren kortingscode in juli 2024 

 1. Bezoek de website van familiepark Julianatoren vanaf onze site.
 2. Klik op ‘tickets’ in de rechterbovenhoek en start met boeken.
 3. Geef tijdens de boeking aan dat je gebruik wilt maken van de Julianatoren kortingscode.
 4. Vul de kortingscode in en je zult zien dat het meteen wordt verrekend.

Kortingscode Julianatoren insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Julianatoren 

 1. Overzichtelijk en kindvriendelijk pretpark die met een Julianatoren kortingscode zeer betaalbaar is.
 2. Vrij compact park waardoor je geen lange afstanden hoeft te lopen.
 3. Geen lange wachtrijen.
 4. Mogelijkheid om meerjarig gezinsabonnement af te sluiten.
 5. Korting bij boeken van groepsuitjes.
 6. Keuze uit meer dan 60 attracties voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar.
 7. Schone en goed onderhouden attracties.
 8. Twee spectaculaire parkshows per dag in de weekenden en schoolvakanties.
 9. Voldoende eetgelegenheden in het park.

Categorieën

Een dagje uit met het hele gezin betekent vaak dolle pret. De kinderen hebben plezier in een van de vele attracties, terwijl je als ouder toe kijkt en ondertussen geniet van een patatje. Aan het bezoek van een pretpark hangt tegenwoordig wel een flink prijskaartje, vooral als je met meerdere kinderen bent. Gelukkig zorgt een Juliana kortingscode ervoor dat een dagje uit een stuk goedkoper is. Dit maakt een bezoek aan dit familiepretpark in Apeldoorn leuker dan ooit! De mascotte van Julianatoren is een muis genaamd Jul. Samen met zijn vriendinnetje Jul zwaait hij de scepter over het pretpark. Julianatoren heeft maar liefst 60 attracties die geschikt voor jongere en oudere kinderen. Het is een park voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 14. Julianatoren heeft verschillende publiekstrekkers. Zo zijn de de ‘Draaiende Piraat’ en de ‘Dino Tour’ erg populair. Deze attracties zijn natuurlijk wel bedoeld voor de stoere pretpark bezoekers! De kleinere gasten beleven ongetwijfeld meer plezier aan de Paardenbaan of de cowboyshow van Jul. Julianatoren is van maart tot november  elke dag geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur geopend. Het kan rekenen op gemiddeld 450.000 bezoekers per jaar. Heb je de smaak van amusementsparken inmiddels te pakken? Maak dan ook gebruik van de kortingscode van Movie Park Germany. Of ga op safari avontuur en bespaar flink met een Beekse Bergen kortingscode. Veel plezier!

Contactgegevens Julianatoren 

Wat kun je hier kopen? 

Julianatoren is een van de bekendste familiepretparken van Nederland. Een bezoek aan Julianatoren is een ideaal dagje uit voor gezinnen met kinderen tussen de 0 en 14 jaar. Dagelijks beleven tientallen families veel plezier in een van de 60 goed onderhouden attracties. Tijdens de weekenden en schoolvakanties kunnen bezoekers in Julianatoren bovendien genieten van twee parkshows per dag. Deze worden geopend door de symbolen van Julianatoren, twee ‘torenmuizen’ genaamd Jul en Julia. Woon je ver van Apeldoorn? Eventueel zou je gebruik kunnen maken van een Hotelkamerveiling kortingscode voor een goedkope overnachting. Overigens is Nederland niet het enige land waar je met flinke kortingen een pretpark kunt bezoeken. Zo is het ook genieten geblazen met een kortingscode van Disneyland.