Korting Safaripark Beekse Bergen: 10% + nóg 8 deals in augustus | bespaardeals

Laat een berichtje achter over Safaripark Beekse Bergen

Beoordeling

Beoordeling van Safaripark Beekse Bergen door Anne

Anne is dé deal-expert voor Safaripark Beekse Bergen bij bespaardeals


Zelf heb ik één keer een bezoek gebracht aan dit Brabantse safaripark, jaren geleden met een schoolreisje. Ik weet nog dat ik het fantastisch vond: met de bus langs al die machtige Afrikaanse wilde dieren. Inmiddels is het aanbod van dit park enorm uitgebreid: heel leuk om te lezen dat je nu bijvoorbeeld ook een bootsafari kunt doen. Het lijkt me leuk om binnenkort met mijn eigen gezin eens een bezoek te brengen aan Safaripark Beekse Bergen: er is zoveel te doen en ik weet zeker dat de kinderen het geweldig gaan vinden.

Korting bij Safaripark Beekse Bergen via bespaardeals

Zoals ik schreef lijkt het me leuk om binnenkort na zoveel jaar weer eens een bezoek te brengen aan het safaripark. bespaardeals heeft een aantal leuk aanbiedingen voor activiteiten bij Safaripark Beekse Bergen opgespeurd. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang op het entreekaartje. Ook is het mogelijk om met korting een kinderfeestje te geven bij dit park, dat lijkt me ook heel leuk!

Een uniek park

Ik huurde een verblijf bij Roompot en heb een unieke dag beleefd in dit pretpark. Wat ik zo leuk vind aan dit park, is dat het zo origineel is. Het is toch even net iets anders dan een reguliere dierentuin of amusementspark zoals Duinrell, Slagharen of de Apenheul. Je kunt die dieren hier van zo dichtbij bekijken, echt een unieke belevenis.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Safaripark Beekse Bergen

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=Ufy8o-oqTRY

Gemiste deals van Safaripark Beekse Bergen

Verlopen op
 • Kinderen jonger dan 10 jaar ontvangen € 2,50 KORTING bij Safaripark Beekse Bergen
  2018-07-16
  Lees Meer
 • Als jong gezin ontvang je 20% KORTING op je verblijf in Vakantiepark Beekse Bergen
  2018-08-01
  Lees Meer
 • Voor slechts € 26,50 scoor je online een Beekse Bergen combiticket
  2018-08-01
  Lees Meer
 

Voordelen safaripark-beekse-bergen 

 1. Het safaripark is uniek in Nederland.
 2. In het safaripark leven ruim 1250 Afrikaanse dieren.
 3. Je kunt zelf kiezen op welke manier je het park graag bezichtigt.
 4. In Safaripark Beekse Bergen is veel te doen, en het park heeft al vele awards in ontvangst mogen nemen.


 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Handige informatie Safaripark Beekse Bergen
Openingstijden: elke dag vanaf 10.00 uur. Sluitingstijd is afhankelijk van het seizoen.
Overnachten: Rangercamp middenin in het park of Libéma Vakantiepark naast de Beekse Bergen

 

Korting Safaripark Beekse Bergen – spotgoedkoop giraffen spotten

Een echte safari, welk kind droomt er nu niet van? Met Safaripark Beekse Bergen hoeft het niet bij dromen te blijven. Neem je jouw kleine ranger nu goedkoop mee naar “Afrika”. Vaak is er ook nog korting te vinden voor dit park. Als dat zo is, zie je dat op deze pagina. Kies de hoogste korting en bestel simpel online je tickets. Vervolgens ga je een dag beleven om nooit meer te vergeten.

 

Afrika ligt in Hilvarenbeek

Ben jij een echte Afrikaanse ranger en weet je de ruim 1.250 dieren van de Beekse Bergen te spotten? Natuurlijk, een olifant is zo gevonden, maar kun je zo goed in het veld kijken dat je ook een stokstaartje vindt? Ga Afrika nu goedkoop ontdekken met een kortingscode voor Safaripark Beekse Bergen.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Safaripark Beekse Bergen is een park vol wilde dieren. Tijdens je bezoek aan dit park waan je je eventjes helemaal in de Afrikaanse wildernis. Je kunt er deelnemen aan verschillende safari’s. Zo kun je een accommodatie huren bij Booking.com en een wandelsafari, bussafari, bootsafari, autosafari en jeepsafari doen bij Safaripark Beekse Bergen. Ook kun je een bezoek brengen aan een roofvogelshow en Djambo show en kun je overnachten tussen de dieren tijdens het heuse rangercamp.