Beoordeling

Beoordeling van Burgers Zoo door Anne

Anne is dé deal-expert voor Burgers Zoo bij bespaardeals


Wij gaan regelmatig met de hele familie een dagje weg. De kinderen (en wij!) vinden het heerlijk om samen naar een pretpark of een dierentuin te gaan. Zo zijn we laatst met een kortingscode naar Toverland geweest en gingen we vroeger regelmatig met een kortingscode naar Drievliet. Voor dit jaar hebben we met een kortingscode bij Burgers’ Zoo een abonnement afgesloten. Burgers’ Zoo is naar mijn mening de mooiste dierentuin van heel Nederland. Hier krijg je echt het gevoel dat je bij de dieren te gast bent in plaats van dat de mens de baas is. Natuurlijk weet ik dat de dieren hier alsnog worden gehouden, maar omdat ze zoveel ruimte hebben, bepalen ze zelf of ze zich laten zien of niet.

Verantwoorde dierentuin met veel groen

Dat vind ik eigenlijk heel fijn, want zeg nou zelf: de essentie van een dierentuin is best vreemd. Bij Burgers’ Zoo krijg je wanneer je wilt uitgebreid uitleg over hun zogeheten ecosystemen. Dat zijn systemen waarmee ze de natuurlijke leefomgeving van de dieren hebben nagebootst. Op die manier merkt een dier minder dat hij ‘gevangen’ is en heb je als bezoeker een hele andere beleving. Ik vind het heerlijk om met de kids uren te struinen tussen het groen op zoek naar wilde dieren. Zij vinden het ook fantastisch, maar misschien vind ik het nog wel het leukst van iedereen! We hebben ons abonnement met korting kunnen kopen en denken er nu al over om ‘m te laten verlengen. Bij een verlenging krijg je nog eens korting, dus dat is mooi meegenomen.

Groetjes,
Anne

Hot op social media


Recent verlopen Burgers Zoo kortingscodes

 • 449 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Burgers' Zoo en geldt voor de Dinsdag Deal Tickets via ANWB.

 • 11 gebruikt
 • 13 gebruikt
 • 10 gebruikt
 • 12 gebruikt
  Info
  Info

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Burgers' Zoo. De einddatum is niet bekend.

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024

 • Plopsa actie >> Scoor NÚ Entreeticket voor maar € 41
  € 41
  kortingscode

  Plopsa actie >> Scoor NÚ Entreeticket voor maar € 41

 • Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90
  € 36,90
  kortingscode

  Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90

 • Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69
  € 69
  kortingscode

  Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69

 • Tripper actie >> Scoor NÚ Bobbejaanland voor maar € 27,90
  € 27,90
  kortingscode

  Tripper actie >> Scoor NÚ Bobbejaanland voor maar € 27,90

  Valid Until: 30 June 2024

Zo werkt de Burgers Zoo kortingscode in mei 2024 

Met een kortingscode van Burgers’ Zoo scoor je meteen korting op je bestelling. Het toevoegen van zo’n kortingscode doe je tijdens het bestelproces. Volg de volgende stappen en de korting volgt vanzelf:

 • Klik op ‘bestel kaarten’ en kies de kaarten die je wilt.
 • Je wordt doorgeleid naar een aparte pagina. Vul hier je persoonlijke gegevens in.
 • Kies een betaalwijze.
 • Klik op ‘kortingscode toevoegen’.
 • Vul hier de kortingscode van Burgers’ Zoo in.
 • Klik op ‘toevoegen’ en de korting wordt direct verrekend.

Kortingscode Burgers Zoo insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Burgers Zoo 

Er is een aantal voordelen te vinden aan online je tickets voor Burgers’ Zoo scoren. Het grootste voordeel is dat er altijd wel ergens korting te scoren is. Andere voordelen zijn onder andere:

 • Met een kortingscode van Burgers’ Zoo scoor je nog meer korting op je tickets.
 • Via de website ben je altijd op de hoogte van de meest actuele prijzen.
 • Burgers’ Zoo verkoopt voordelige abonnementen via de website.
 • Met een abonnement van Burgers’ Zoo scoor je 25% korting op je volgende abonnement.
 • Abonnementhouders mogen regelmatig gratis naar een evenement. Ook krijgen leden korting op andere dierentuinen.
 • Online lees je alle actuele informatie over het park. Ook lees je hier meer over de verschillende gebieden in Burgers’ Zoo.
 • Burgers’ Zoo is te benaderen via diverse social media kanalen. Op de website vind je links naar deze pagina’s.
 • Via de website van Burgers’ Zoo lees je alles over natuurbescherming.

Categorieën

Zin om goedkoop een dagje weg te gaan in Nederland? Daar hoef je vandaag al lang niet meer de hoofdprijs voor te betalen. Wat dacht je van goedkope tickets scoren met een kortingscode bij Dolfinarium of gaan jullie liever met een kortingscode naar Aviodrome? Ook leuk: ga een dag naar de dierentuin! In Arnhem vind je een van de mooiste dierentuinen van het land. Hier vind je namelijk Burgers’ Zoo, ook wel de Koninklijke Burgers’ Zoo genoemd of in de volksmond: Burgers. Deze dierentuin is al geopend sinds 1913 en staat bekend om de zogeheten ecodisplays. Dat zijn nabootsingen van volledige ecosystemen waarin flora en fauna leeft. Hierdoor leven de vele dieren en planten op een meer natuurlijke manier dan in een gemiddelde dierentuin.

Een van de leukste dierentuinen van het land

Het kan zijn dat je hier soms iets langer dan in andere dierentuinen naar dieren moet zoeken door deze systemen, maar dat is juist goed. Op die wijze leven de dieren iets natuurlijker en kunnen ze zelf weten of ze in de buurt van mensen of juist niet komen. Wat prettig is voor bezoekers is dat deze systemen het hele jaar geopend zijn. Waar je in andere dierentuinen vaak vooral in het warme seizoen kunt genieten van de vele dieren is Burgers’ Zoo het gehele jaar hartstikke leuk voor jong en oud.

Het begin van Burgers’ Zoo in 1913 was bijzonder: het park is opgericht door Johan Burger, een normale man met een bijzondere hobby. Hij stelde zijn fazanterie open voor publiek waar niet veel later ook andere wilde dieren te zien waren. Vandaag de dag kun je eenvoudig met korting naar dit te gekke dierenpark. Op deze pagina verzamelen we alle actuele aanbiedingen en kortingscodes van Burgers’ Zoo, zodat je nooit te veel betaalt voor je toegangstickets.

Contactgegevens Burgers Zoo 

Wat kun je hier kopen? 

Op de website van Burgers’ Zoo koop je tickets voor het park. Hier betaal je meestal de standaard prijs; soms zijn er aanbiedingen op de website beschikbaar. Voor goede deals ben je op andere plekken aan het juiste adres. Zo is er regelmatig met een kortingscode bij ANWB of met een kortingscode bij Tripper korting te scoren op je toegangstickets voor Burgers’ Zoo.

Meer weten over Burgers’ Zoo

Op de website van de dierentuin vind je verder complete informatie over het park: wat kun je er zoal zien en ontdekken en wat kun je er doen? Ook lees je hier meer over de verschillende themagebieden. Op die manier kun je je goed voorbereiden op een dagje dierenpret bij Burgers’ Zoo.