Kortingscode Prénatal: 10% + nóg 12 deals in augustus | bespaardeals

Laat een berichtje achter over Prénatal

Beoordeling

Beoordeling van Prénatal door Anne

Anne is dé deal-expert voor Prénatal bij bespaardeals


Ik weet nog goed dat ik mijn eerste kindje had gekregen. Wat was ik toen blij met alle cadeautjes die mensen voor mij meebrachten! Inmiddels is het vinden van cadeautjes voor baby’s een stuk gemakkelijker geworden. Met webshops als Prenatal, Happybee of zelfs PSikhouvanjou heb je gemakkelijk iets leuks gevonden voor pasgeborenen of kleine kinderen. Maar soms weet je misschien niet helemaal zeker of het wel voldoet aan de hoge eisen die je voor je kindje stelt. Bij Prénatal zou ik me daar nooit zorgen om maken. Iedereen kent dit merk van naam: het bestaat dan ook als sinds de jaren ’60. De spullen die je op de webshop van Prénatal vindt, zien er allemaal hartstikke leuk uit – en vooral ook erg handig. De prijzen zijn soms wel hoog: ik denk dat je via andere weg goedkoper uit kunt zijn dan hier. Maar als het om je eigen kind gaat, wil je niet altijd het goedkoopste. Dan wil je het beste. Met Prénatal ben je daarvan verzekerd, zodat je er met een gerust hart kunt bestellen wat je nodig hebt.

Groetjes,
Anne

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=PQv4izdZqQY

Baby’s en kinderen duur? Niet met deze kortingscodes:


Gemiste deals van Prénatal

Verlopen op
 • Prénatal geeft nu 20% KORTING op ALLE autostoelen
  2018-08-20
  Lees Meer
 • Pak nu 20% KORTING op alle traphekken van Prénatal
  2018-08-20
  Lees Meer
 • Profiteer van 20% KORTING op alle basic stresch rompers bij Prénatal
  2018-08-20
  Lees Meer
 

Voordelen prenatal 

 1. Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt.
 2. Betrouwbare en veilige producten voor baby’s en jonge kinderen.
 3. 100% gericht op klanttevredenheid, en dat merk je aan de goede klantenservice.
 4. Betaalbare spullen van hoge kwaliteit.
 5. Gemakkelijk bestellen en razendsnel geleverd.


 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prénatal kortingscodes zijn een uitkomst

Met een kleine op komst kan een Prénatal kortingscode ontzettend handig zijn. Vaak moeten er veel spulletjes gekocht worden voor de komst van de baby. Gelukkig is dit bij Prénatal geen enkel probleem. In de webshop kun je alles vinden wat jouw baby een warm welkom geeft.

 

Plezier beleven dankzij Prénatal

In de webshop kun je bijvoorbeeld terecht voor baby- en positiekleding, verzorgingsartikelen en autostoeltjes. Je bent altijd verzekerd van de laagste prijs en een bestelling vanaf € 20,00 wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Dat maakt het krijgen van een baby extra leuk.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Prénatal verkoopt alles wat je nodig hebt voor je kersverse baby. Voor jouw kindje wil je natuurlijk alleen maar de beste, leukste, zachtste en duurzaamste spullen kopen. Als dat ook nog tegen een zacht prijsje kan, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Prénatal staat vierentwintig uur per dag voor je klaar om je te helpen met al je wensen op het gebied van verzorging, slapen, en vervoer van het allernieuwste gezinslid.