Nette schoenen onder jeans
calendar icon29.03.2017 11:40 person iconRamon eye iconRamon
book open icon5 min

Nette schoenen onder jeans

Zo draag je nette schoenen onder je jeans

nette schoenen onder jeans in park web

Het spreekwoord zegt het al: ‘De kleren maken de man’. En vandaag de dag hoeft een man allang niet meer in een maatpak te lopen om er goed uit te zien. Een trendy spijkerbroek en een goed shirt is vaak al voldoende om er trendsettend bij te lopen. Nu nog een paar hippe schoenen eronder en als man loop je er weer perfect bij. En daar stuit je, net als met trendy kleding, al gauw op een probleem. Want als het in de mode is, dan hangt er vaak ook een prijskaartje aan. En zulke prijzen zijn lang niet voor iedereen weggelegd, maar je wilt toch een paar nette schoenen onder je jeans dragen.

Goed schoeisel hoeft niet altijd duur te zijn

En dat is natuurlijk heel fijn om te weten. Stel je wilt een goed merk aan je voeten hebben, zoals bijvoorbeeld Magnanni schoenen, dan weet je dat je wat dieper in de buidel moet tasten. Maar vaak zijn er ook andere merken die je kunt kopen. Er zijn meer dan genoeg webwinkels te vinden waar men zeer nette schoenen voor onder jeans of zelfs voor onder een maatpak kopen. Het is over het algemeen een kwestie van goed zoeken.

nette lichtbruine schoenen onder lichte hippe jeans web

Een goede eerste indruk maken door je af te kleden

Want als je weinig oog voor detail hebt of er weinig aandacht aan besteed, dan kan dit nog wel eens van invloed op de eerste indruk zijn. Het is dus van belang om je goed af te kleden. Als je bijvoorbeeld gaat solliciteren, dan kan dat best in een goede spijkerbroek. Het liefst niet eentje met gaten erin, ook al heb je hem zo gekocht. En onder je denim broek draag je dan passende schoenen die je goed afkleden. Sportschoenen geven toch vaak een wat mindere indruk. En natuurlijk hoeft je niet direct Giorgio schoenen te kopen. Stappers die in je budget passen kunnen dus ook.

Blauwe jeans? Dat hoeft allang niet meer

Tenslotte zijn er tegenwoordig veel meer kleuren om uit te kiezen. Zorg er overigens wel voor dat je schoenen bij je broek passen. Hiermee bedoelen we dat dezelfde kleuren in zowel de jeans als de schoenen terugkomen, of op zijn minst bij elkaar passen. Zo zie je er stijlvol uit, zonder het te overdrijven. Een goede tip: ga voor zwart en grijs in je spijkerbroek, zodat het geheel meer bij deze tijd hoort. De nette schoenen die je onder die jeans doet zijn dan ook vaak makkelijker te vinden, maar dan meer in de nette sneakers categorie. En ook hierbij gaat weer op dat je heus niet veel geld hoeft uit te geven.

wildernis in met nette schoenen en jeans web

Online kan het goedkoper dan je denkt

Want je hoeft namelijk niet naar de webwinkel van bekende merken te gaan. Er zijn meer dan genoeg webshops waar je van alles voor weinig geld kunt kopen, voor prima kwaliteit. En dat hoeft niet eens in Nederland te zijn. Of je nou Nederlandse, Amerikaanse of Chinese webwinkels bezoekt, je kunt het vaak voor weinig geld kopen en laten verzenden. Het duurt vanuit ene ver land misschien wat langer, maar het is vaak het wachten meer dan waard.

Dus een stel goede, nette schoenen onder jeans hoeven, net als de jeans zelf met een Score kortingscode, niet veel geld te kosten. Het is een kwestie van goed zoeken, meestal online. Je kunt daar vaak ook nog allerlei handige kortingscodes voor vinden. Wees trendy en kies niet alleen voor de blauwe denim, maar ga ook eens voor de kleuren zwart en grijs. Zo ben je niet alleen heel netjes gekleed, maar zorg je er ook nog eens voor dat je qua kleding helemaal van deze tijd bent.

nette donkerbruine schoenen onder donkere jeans web