Beoordeling

Beoordeling van Huishoudbeurs door Anne

Anne is dé deal-expert voor Huishoudbeurs bij bespaardeals


Jaarlijks ben ik één van de vele duizenden mensen die geen genoeg krijgt van de Huishoudbeurs. Het is ongelooflijk hoeveel unieke producten die je er kunt vinden! Als klap op de vuurpijl kun je ook nog eens regelmatig profiteren van een Huishoudbeurs kortingscode, waar ik natuurlijk maar al te graag gebruik van maak. De producten tijdens dit evenement zijn al betaalbaar, maar extra korting is natuurlijk mooi meegenomen! Als echte koopjesjager ben ik altijd op zoek naar betaalbare huishoudelijke producten. Zo komen een kortingscode van de MediaMarkt en HP altijd goed van pas! Het voordeel van de Huishoudbeurs is echter dat je tientallen huishoudelijke producten op één plek vindt. Als één kraampje niet interessant is, ga ik gewoon naar de volgende. Natuurlijk ben ik tijdens mijn bezoek aan de Huishoudbeurs niet alleen. Ik vind het namelijk erg gezellig om mijn moeder, zus en een paar vriendinnen mee te nemen! Samen genieten we (bijna) elk jaar van gratis hapjes, drankjes en mooie kortingscodes. Wat ik leuk vind aan de huidige Huishoudbeurs is dat je alle ervaringen meteen kunt delen op social media. Dit was een paar jaar geleden natuurlijk niet het geval. Zo zijn er ontzettend veel leuke YouTube filmpjes te kiezen. Tegenwoordig deel ik maar al te graag mijn foto’s op Instagram, zodat meer mensen mee kunnen genieten! Ik vind het geweldig dat zo’n evenement met de tijd meegaat, en kan dan ook niet wachten tot februari, als het weer plaatsvindt!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Huishoudbeurs

Hot op social media


Recent verlopen Huishoudbeurs kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024

 • Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Dolfinarium kortingscode
  € 2,50
  kortingscode

  Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Dolfinarium kortingscode

 • Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Drievliet kortingscode
  € 2,50
  kortingscode

  Pak HIER € 2,50 EXTRA KORTING met deze Drievliet kortingscode

 • Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90
  € 36,90
  kortingscode

  Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90

 • Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69
  € 69
  kortingscode

  Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69

Zo werkt de Huishoudbeurs kortingscode in mei 2024 

 1. Kopieer de kortingscode van Huishoudbeurs op onze website.
 2. Bezoek de website van de Huishoudbeurs en bekijk het programma.
 3. Heb je een dag uitgekozen om er heen te gaan? Klik dan op de categorie ‘tickets’.
 4. Plak tijdens het kopen van de tickets de Huishoudbeurs kortingscode in het daarvoor bestemde gedeelte.
 5. Als het goed is kun je dit evenement met een mooie korting bezoeken.

Kortingscode Huishoudbeurs insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Huishoudbeurs 

 1. Je vindt er tientallen kraampjes in allerlei categorieën, van huishoudelijk tot gezondheid.
 2. Diverse kraampjes met gratis eten en drinken.
 3. Je kunt genieten van optredens van diverse artiesten.
 4. Profiteer regelmatig van mooie aanbiedingen, zoals een Huishoudbeurs kortingscode.
 5. Je kunt een gratis Huishoudbeurs app downloaden met allerlei informatie en een plattegrond.
 6. Met een ticket heb je toegang op een dag naar keuze.
 7. Mogelijkheid om een VIP-verwenabonnement te kopen.
 8. Je kunt jouw ticket ook op de smartphone laten scannen.
 9. In januari ontvang je een ticket met een gratis sportabonnement van Fit at Home.
 10. Mogelijkheid om je leukste momenten te delen op social media.
 11. Met een Huishoudbeurs ticket heb je ook toegang tot de Negenmaandenbeurs

Categorieën

Ben je nog op zoek naar een voordelig uitje in de categorie Dagje Uit?  Dan is een bezoek aan de Huishoudbeurs misschien wel een heel goed idee. Het is waar fenomeen in Nederland. De Huishoudbeurs wordt al sinds 1955 gehouden in de RAI Amsterdam, en trekt elk jaar opnieuw duizenden bezoekers. Zo kon het in 2018 rekenen op maar liefst 218.000 bezoekers! Ook dit jaar zal het aantal geïnteresseerden waarschijnlijk de 200.000 ontstijgen. Dat je tegenwoordig flink kunt profiteren van een kortingscode van de Huishoudbeurs zal ongetwijfeld helpen.  In het verleden vond de Huishoudbeurs meestal plaats in maart of april, maar tegenwoordig kun je er al van genieten in februari. Zo vindt de Huishoudbeurs dit jaar plaats van 16 tot 24 februari. Nederlanders zijn dol op nieuwe producten en koopjes, hetgeen zeker de populariteit van de Huishoudbeurs verklaart. Bovendien zijn er tijdens dit enorme evenement tientallen kraampjes te vinden waar je gratis kunt eten en drinken. Ook treden er diverse artiesten op en kom je regelmatig camera’s tegen voor een televisie- en/of radio-uitzending. Wie weet kom je nog op televisie! Op de Huishoudbeurs zijn liefhebbers van technische snufjes zijn zeker op hun plek. Je vindt er namelijk allerlei huishoudelijke producten die je leven een stukje gemakkelijker maken. En dankzij de Huishoudbeurs kortingscode betaal je gelukkig nooit de hoofdprijs. Wie weet heb je met een kortingscode van bol.com niet jouw ideale stofzuiger kunnen vinden, maar vind je op de Huishoudbeurs wel het perfecte exemplaar! Bovendien kun je hier nog veel meer dan alleen winkelen alleen.
Het is ook mogelijk om allerlei interessante workshops te volgen, bijvoorbeeld over een gezonde leefstijl. Genoeg redenen om dit jaar een bezoekje aan de Huishoudbeurs te brengen!

Contactgegevens Huishoudbeurs 

Wat kun je hier kopen? 

In het verleden richtte de Huishoudbeurs zich voornamelijk op huisvrouwen. Gelukkig kan tegenwoordig werkelijk iedereen profiteren van een mooie kortingscode van de Huishoudbeurs. Jong en oud, man en vrouw beleeft op dit grote evenement in de RAI Amsterdam een onvergetelijke dag. Je kijkt er je ogen uit, want werkelijk overal bevinden zich kraampjes in verschillende categorieën. Zo vind je er onder andere producten en diensten op het gebied van mode, wonen, koken, gezondheid, apparatuur, vrije tijd en cosmetica. Heb je ondanks een mooie dag toch niet het perfecte product kunnen vinden op de Huishoudbeurs? Maak je geen zorgen, want ook met een van de kortingscodes uit de categorie Elektronica en Huishoudelijk is de kans van slagen groot. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laptop, die je misschien wel kunt kopen met een mooie aanbieding van Philips?