Laat een berichtje achter over Foto.com

Beoordeling

Beoordeling van Foto.com door Anne

Anne is dé deal-expert voor Foto.com bij bespaardeals


Het is natuurlijk heel handig dat we tegenwoordig met onze smartphones altijd en overal de mooiste foto’s kunnen maken, maar weet je wat ik zo jammer vind? Dat we vervolgens niets meer met die foto’s doen. Vroeger drukten we onze foto’s af en kregen ze een mooie plekje in een fotolijstje of plakboek. Ik heb me al vaker voorgenomen om de mooiste fotomomentjes gewoon, net zoals vroeger, af te laten drukken. Wat ik ook erg leuk vind, is een mooie foto laten afdrukken op een canvas doek voor aan de muur. Dit kan je allemaal bij Foto.com kopen.

Leuke foto-ideeën opdoen op de website

Kijk eens rustig rond op de website. Misschien doe je, net zoals ik, wat leuke ideeën op voor het afdrukken van je foto’s op leuke producten. Je kunt natuurlijk ook eerst even kijken welke kortingsacties er op dit moment gaande zijn als je iets wil kopen bij Foto.com. Bespaardeals heeft deze voordeelacties voor je op een rijtje gezet zodat je hier niet zelf naar hoeft te zoeken. Kun je geen goede actie of geschikt fotoproduct vinden? Wie weet hebben webwinkels zoals Albelli of Hema een leuke fotoactie voor je in petto.

Groetjes,
Anne

Gemiste deals van Foto.com

Verlopen op
 • Kortingscode Foto.com | 20% KORTING op canvasafdrukken
  2018-11-12
  Lees Meer
 • Kortingscode Foto.com | 20% korting op premiumfoto’s
  2018-10-25
  Lees Meer
 • 30% KORTING op foto’s op aluminium via deze kortingscode Foto.com
  2018-10-08
  Lees Meer

Voordelen foto-com 

 1. Regelmatig een Foto.com kortingscode beschikbaar.
 2. Koop je bij Foto.com een product, dan krijg je een ‘beste prijs garantie’.
 3. Dit bedrijf zet zich in voor een beter milieu door recycling en lager energiegebruik.

 
 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelig afdrukken met kortingscodes van Foto.com

Foto.com is één van de grootste afdrukkers van fotoproducten. Niet toevallig dus dat jij deze pagina over kortingscode Foto.com hebt gevonden. We hebben regelmatig contact met Foto.com. Sowieso worden wij als één van de eersten op de hoogte gesteld wanneer er een nieuwe kortingsactie is.

 

Foto.com korting in 15 landen

Toegegeven, deze pagina richt zich op Nederlandse bezoekers. Maar de kortingscodes die je hier vindt, kun je in veel meer landen gebruiken. Foto.com heeft vestigingen in 15 landen. De kans is groot dat dit er binnenkort nog meer zijn. We zien namelijk dat er steeds meer mensen via ons bestellen bij Foto.com. Dat vinden we leuk. We kunnen op die manier steeds meer bezoekers verblijden met mooie korting. Daarbij komt dat hoe meer klanten we doorsturen, hoe groter de kans is dat we een exclusieve actiecode voor Foto.com krijgen. Exclusief als in: alleen via bespaardeals te vinden, en een zo hoog mogelijke korting.

 

Fotoalbums en steeds meer cadeaus

Net als veel andere aanbieders, is ook Foto.com continu aan het vernieuwen. Fotoalbums bestel je extra voordelig via deze pagina. Maar ook voor posters, fotocollages en wenskaarten zit je hier goed. Liever een origineel en persoonlijk cadeau met een foto erop? Ook dat kan. Foto.com voegt regelmatig nieuwe fotocadeaus toe. Extra handig zijn de cadeautips. Wij weten namelijk dat het erg lastig kan zijn om te kiezen welk product je bestelt. Hier hebben ze de cadeautips voor in het leven geroepen. Met praktische tips helpen ze je snel de beste keuze te maken. Meer inspiratie nodig? Kijk dan ook op kortingscode VistaPrint, Albelli kortingscode en kortingscode Smartphoto.

 

Over Foto.com

Foto.com heeft op het moment van schrijven een productiecapaciteit van 3 miljoen fotoafdrukken per dag. 3 miljoen! Dat zijn er 21 miljoen per week, 90 miljoen per maand en zelfs meer dan 1 miljard, of wel duizend miljoen foto’s per jaar. Stel je eens voor dat al die afdrukken worden besteld met een kortingscode van Foto.com zoals die wij publiceren. Hoeveel zou dat schelen..?

Wat kun je hier kopen? 

Bij deze handige website kun je alles bestellen wat met foto’s te maken heeft. Je kunt natuurlijk foto’s laten afdrukken, maar je kunt ook leuke producten bestellen met daarop de afdruk van één van je favoriete foto’s. Bij Foto.com koop je bijvoorbeeld producten zoals fotoboeken, mokken, wenskaarten en kalenders. Daarnaast kun je de foto’s laten afdrukken op allerlei verschillende formaten en diverse soorten fotopapier, net als bij Albelli.