Probeer ook deze recent
    verlopen BetterWay kortingscodes

      Beoordeling

      Beoordeling van BetterWay door Anne

      Anne is dé deal-expert voor BetterWay bij bespaardeals


      Ik vind het heerlijk om er gewoon zo af en toe even tussenuit te gaan. Het hoeft zeker niet altijd naar het buitenland te zijn en het hoeft ook niet altijd voor langere tijd te zijn. Soms is een weekendje weg al heerlijk. Ik maak bijvoorbeeld ook vaker gebruik van een Booking.com kortingscode van Bespaardeals om gewoon even uit het standaard leven te ontsnappen. Daar fris je weer helemaal van op. Even de batterij opladen en weer door. Met BetterWay reis ik lekker duurzaam en dat vind ik een fijne gedachte.

      Je regelt alles makkelijk online

      BetterWay maakt het makkelijk om je vakantie online te regelen. Je kunt op de website aangeven op welke datum je wilt vertrekken en op welke datum je weer terug wilt reizen. Uiteraard kies je zelf je bestemming uit het lijstje van bestemmingen, zoals Berlijn of Parijs, en je geeft aan met hoeveel personen je reist. Je kunt op deze manier heel eenvoudig de treinkaartjes vinden die bij je passen. Wil je direct een goed hotel op een makkelijk te bereiken locatie boeken? Je kunt het eenvoudig in één keer regelen via de website van BetterWay. De kortingscode van BetterWay helpt je ook nog eens om een leuk bedrag op je vakantie te besparen. 

      Duurzaam reizen wordt een stuk eenvoudiger

      Ik ga niet altijd duurzaam op vakantie. Dat geeft ik eerlijk toe. Ik ga nog steeds ook wel eens met het vliegtuig lekker naar een verre bestemming voor een zonvakantie. Toch ben ik me wel bewuster geworden van de impact van reizen op het milieu en zo heb ik BetterWay ontdekt. Doordat zij de hotels al hebben geselecteerd op duurzaamheid, hoef je daar zelf niet meer op te letten. De treinreis is sowieso duurzaam. BetterWay maakt het een stuk makkelijker om echt bewust te reizen, gewoon omdat alles al voor je uitgezocht is. De manier van reserveren is ook eenvoudig en snel. Daarnaast kun je zowel voor als tijdens je reis een beroep doen op de support van BetterWay. Echt ideaal! Ik ga zeker nog vaker gebruik maken van een BetterWay kortingscode van Bespaardeals. Ik ben wel weer toe aan een leuk uitje!

      Groetjes,
      Anne

      Bezoekers zoals jij keken ook bij

      • Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding
        10%
        korting

        Pak 10% op bagagesets voor kinderen via deze Samsonite aanbieding

      • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in oktober 2024
        25%
        korting

        Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in oktober 2024

      • Profiteer van GRATIS Emirates Business Class‑loungetoegang bij Emirates met deze promocode
        GRATIS
        aanbieding

        Profiteer van GRATIS Emirates Business Class‑loungetoegang bij Emirates met deze promocode

      • Profiteer hier van € 2,50 EXTRA KORTING => Duinrell ACTIECODE
        € 2,50
        actiecode

        Profiteer hier van € 2,50 EXTRA KORTING => Duinrell ACTIECODE

      • Bespaar 20‌% KORTING | Kortingscode Parkmobile
        20%
        kortingscode

        Bespaar 20‌% KORTING | Kortingscode Parkmobile

      Voordelig duurzaam reizen met een BetterWay kortingscode

      Het is altijd lekker om er even tussenuit te gaan. Even weg uit je standaard omgeving en weg van de zorgen van alle dag, of het nu gaat om een weekendje of een paar weken. Elk uitje is fijn en zorgt voor ontspanning. Op vakantie gaan is heerlijk, en het wordt nog mooier als je de vakantie ook zo duurzaam mogelijk kunt organiseren. BetterWay begrijpt hoe belangrijk het is om lekker op vakantie te gaan én hoe fijn het is als je daarbij ook rekening kunt houden met het milieu.

      Duurzaam genieten van een vakantie met BetterWay

      BetterWay is dé aanbieder van duurzame uitjes. Wil je een weekendje weg, een weekje gaan genieten of misschien wel voor langere tijd op vakantie? Met BetterWay kun je duurzaam genieten van je vrije tijd op de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland. Het mooie is dat deze aanbieder je meerdere mogelijkheden biedt. Je kunt een treinkaartje kopen voor duurzaam reizen met de trein, maar je hebt ook de mogelijkheid om direct je hotelovernachtingen te boeken. Als je deze twee combineert, dan krijg je extra korting. Deze korting krijg je nog bovenop de korting die je kunt pakken met een BetterWay kortingscode van Bespaardeals.

      Zuinig reizen naar de mooiste steden

      Bij BetterWay kun je voordelig treinkaartjes boeken voor een duurzame en betaalbare reis naar een aantal van de mooiste steden binnen Europa. Onlangs ben ik op deze manier naar Berlijn gereisd om daar één van mijn favoriete markten te bezoeken. Met een Mediamarkt kortingscode van Bespaardeals heb ik vlak voor de reis een goede koptelefoon gekocht. De hele reis heb ik van mijn eigen muziek kunnen én het uitzicht kunnen genieten. Heerlijk. Je kunt via BetterWay ook treinkaartjes boeken naar Hamburg, Keulen, Londen, München en Parijs. Je kunt de mooiste steden bezoeken in een periode naar keuze. Je geeft bij het bestellen eenvoudig aan wanneer je heen en terug wilt reizen, en met hoeveel personen.

      Categorieën

      Wat kun je hier kopen? 

      Heb je geen zin om in de plaats van bestemming zelf te gaan zoeken naar een hotel? Dan kun je via BetterWay ook makkelijk een hotel reserveren bij je treinkaartje. Als je een treinkaartje combineert met een hotel, dan geniet je direct van extra voordeel. Een fijn voordeel is ook dat alle hotels geselecteerd zijn op zowel duurzaamheid als bereikbaarheid. Je bent dus altijd zeker dat je vakantie zo duurzaam mogelijk blijft én dat het hotel kort langs de route ligt. De bereikbaarheid is optimaal met het openbaar vervoer en er zijn altijd meer dan genoeg faciliteiten, activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.

      De beste manier van reizen voor het milieu

      Op vakantie gaan is heerlijk, maar het is ook belangrijk om rekening te houden met het milieu. Voorheen vloog ik eigenlijk altijd naar bestemmingen. Dit doe ik nog wel eens, maar ik ben me wel meer bewust van de impact op het milieu van een vlucht. Die impact is behoorlijk. Ik heb het duurzaam reizen met de trein inmiddels helemaal ontdekt. Met een Bol.com kortingscode van Bespaardeals heb ik een handige kofferset gekocht. Ik heb nu meerdere maten koffers, waardoor ik de koffer ook makkelijk kan afstemmen op de duur van mijn vakantie. Ideaal! Door een duurzame treinreis met een duurzaam hotelverblijf te combineren, heb je toch een éxtra goed gevoel over je vakantie.

      Pluspunten van BetterWay 

      BetterWay zorgt ervoor dat je reizen een stuk duurzamer worden. Als je graag op vakantie gaat, of gewoon even een weekendje weg, dan kan dit ook met veel aandacht voor de planeet. BetterWay helpt je daarbij. Daarnaast biedt BetterWay je de volgende voordelen:

      • Persoonlijke ondersteuning vóór en tijdens je reis.
      • Besparen door je hotel en treinkaartje tegelijk te reserveren.
      • De hotels zijn altijd goed bereikbaar.
      • De meest duurzame vorm van reizen, dus helemaal duurzaam.
      • Regelmatig besparen met een BetterWay kortingscode via Bespaardeals.

      Zo werkt de BetterWay kortingscode in oktober 2024 

      Je kunt met regelmaat gebruik maken van een BetterWay kortingscode via Bespaardeals. Deze gebruik je zo:

      1.   Kopieer de Bespaardeals kortingscode en ga naar de website van BetterWay.
      2.   Kies je favoriete bestemming en stel je reis samen.
      3.   Alles compleet? Dan kun je je reservering afronden.
      4.   Bij het betalen kun je de kortingscode van Bespaardeals invoeren.
      5.   Je korting wordt direct verrekend.

      Kortingscode BetterWay insturen

      • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
      • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

      Klantenservice BetterWay 

      Klik en zie verborgen kortingscodes