creative_commons

bespaardeals heeft in 2016 besloten Creative Commons te sponsoren. Op deze manier geven we terug aan de community van het internet.

Welke shops maken dit mogelijk?

Met heel veel plezier verzamelen we elke dag onder mijn toezicht kortingscodes voor allemaal leuke winkels. Toch besteden we aan de ene winkel net wat meer tijd dan de ander. Zie hieronder een aantal aanraders:

 

Van Haren & Zalando Lounge

Van Haren is één van de populairste winkels hier op bespaardeals. Niet voor niks check ik meerdere keren per dag of er een van Haren kortingscode beschikbaar is. Uiteindelijk heeft iedereen nieuwe schoenen nodig. Laat dat nou net erg voordelig zijn bij van Haren, via bespaardeals. Daarnaast is zijn de Zalando Lounge kortingscodes erg in opkomst. Het is de outlet versie van Zalando, waar je tegen enorme korting mooie designerkleding kunt kopen.

 

Meer populaire shops

Een andere shop waar ik graag kortingscodes inwissel is Pabo. Als ik heel veel in één keer wil bestellen, breng ik regelmatig een bezoekje een de pagina met OTTO kortingscodes. Zeker niet minder populair: een bol.com kortingscode van 5 euro, voordelig schoenen bestellen bij Spartoo en VidaXL korting.

 

P.S. Bekijk ook mijn nieuwe pagina met shoptips.

 

Groetjes,

Anne