Beoordeling

Beoordeling van BookBeat door Anne

Anne is dé deal-expert voor BookBeat bij bespaardeals


Ieder jaar neem ik mezelf voor om meer te gaan lezen. Ik vind lezen heerlijk, afschakelen van de drukte van het dagelijkse leven en je even mee laten voeren naar een andere wereld. Helaas blijft het lezen vaak beperkt tot één boek tijdens de jaarlijkse zomervakantie. Dat moet toch anders kunnen. Via een vriendin kwam ik op de website van BookBeat terecht. Ik heb altijd al eens luisterboeken willen proberen en het gratis proefabonnement van BookBeat vond ik dan ook super interessant. Via de website kon ik heel eenvoudig een account aanmaken en starten met de proefperiode. Dat is inmiddels een half jaar geleden. In de tussentijd heb ik al heel wat boeken geluisterd én ook weer meer boeken gelezen. Ik ben super enthousiast over BookBeat! Shoppen met een kortingscode bij Wish of met een kortingscode bij Kinguin maakt mij ook altijd heel blij.

Het uitgebreide assortiment van BookBeat

Wat ik zo leuk vind aan BookBeat is dat je de keuze hebt uit ontzettend veel verschillende boeken. Inmiddels heb ik mijn man en kinderen ook aangestoken met mijn enthousiasme over BookBeat. Hoewel we alle vier verschillende interesses hebben is er voor iedereen wel een boek te vinden. Je hebt de keuze uit zo ontzettend veel verschillende categorieën zoals romans, komedie & humor, misdaad, fantasy, kinderen, klassiekers, non fictie en nog veel meer. Iedereen kan een leuk boek vinden via BookBeat. Het afsluiten van een abonnement is ook binnen een mum van tijd gedaan. Aangezien ik al een proefabonnement had afgesloten liep dit vervolgens meteen door in een gekozen abonnement. Daar moet je dus wel even op letten mocht je geen abonnement willen afsluiten. Dan moet je niet vergeten om het abonnement stop te zetten voordat de proefperiode afloopt.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van BookBeat

Recent verlopen BookBeat kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

 • Zavvi actie >> Scoor NÚ 2 hoodies voor maar € 59,99
  € 59,99
  kortingscode

  Zavvi actie >> Scoor NÚ 2 hoodies voor maar € 59,99

  Valid Until: 2 January 2025
 • 65‌% KORTING op 1 jaar digitaal krant 6 dagen in de week met deze Telegraaf coupon
  65%
  coupon

  65‌% KORTING op 1 jaar digitaal krant 6 dagen in de week met deze Telegraaf coupon

 • OTTO actie >> Scoor NÚ phillips led TV voor maar € 246,99
  € 246,99
  kortingscode

  OTTO actie >> Scoor NÚ phillips led TV voor maar € 246,99

 • Volkskrant actie >> Scoor NÚ een weekabonnement voor maar € 6,50 per week
  € 6,50 per week
  kortingscode

  Volkskrant actie >> Scoor NÚ een weekabonnement voor maar € 6,50 per week

Zo werkt de BookBeat kortingscode in april 2024 

Ben jij tevreden over de proefperiode en wil je een abonnement afsluiten bij Bookbeat met kortingscode? Volg dan de aangeven stappen om de kortingscode toe te kunnen voegen:

 • Kopieer de kortingscode van onze website.
 • Ga naar de website van BookBeat.
 • Maak een account aan via de webshop.
 • Bij het aanmaken van een account kun je de kortingscode toevoegen.
 • Voeg de code toe in het daarvoor aangegeven vak.
 • Klik op maak account aan.
 • De korting wordt meteen verrekend.
 • Volg de aangegeven stappen om je abonnement af te sluiten.

Kortingscode BookBeat insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van BookBeat 

Door regelmatig een boek te lezen of te luisteren naar een e-book kun jij ontspannen en afschakelen van de dagelijkse drukte. Daarnaast geniet je ook van de volgende voordelen wanneer je een abonnement afsluit bij BookBeat:

 • Keuze uit verschillende abonnementen, kies het abonnement dat bij jou past.
 • Regelmatig een kortingscode beschikbaar.
 • Het abonnement kan op elk willekeurig moment opgezegd worden.
 • Keuze uit een ruim assortiment aan luisterboeken en e-books.
 • BookBeat aan iemand cadeau geven? Shop dan eenvoudig een giftcard via de webshop.
 • Keuze uit diverse betrouwbare betaalmiddelen.
 • Je kunt de e-books van BookBeat eenvoudig downloaden waardoor je ook offline verder kunt lezen.

Hou jij van luisterboeken of e-books? Dan ben je vast wel bekend met de services van BookBeat. BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. BookBeat is onderdeel van het bedrijf Bonnier. Dit bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het creëren van verhalen en boeken. Door deze boeken te digitaliseren kan BookBeat een veel groter publiek bereiken. Wanneer je een abonnement afsluit bij BookBeat kun jij online luisterboeken luisteren of e-books lezen. Het assortiment van BookBeat is enorm groot. Je hebt hier namelijk de keuze uit maar liefst 800.000 verschillende boeken. Je kunt kiezen of je de boeken wil luisteren, of dat je de boeken wil downloaden en ze vervolgens offline wil kunnen lezen. Het offline lezen is perfect wanneer je geen toegang tot internet hebt bijvoorbeeld op vakantie. Door gebruik te maken van een kortingscode van BookBeat pak jij extra voordeel mee.

Sluit een abonnement af met een kortingscode bij BookBeat

Wanneer jij meer boeken wil luisteren of lezen kun je een abonnement afsluiten met een kortingscode bij BookBeat. Op deze manier pak jij lekker veel voordeel mee en heb je de keuze uit een ruim assortiment aan luisterboeken en e-books. Ben jij nog niet overtuigd of het luisteren van boeken of het lezen van e-books iets voor jou is? Dan kun je dat bij BookBeat helemaal gratis uitproberen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken via de website van BookBeat. Vervolgens kun je 45 dagen gratis BookBeat gebruiken met in totaal 30 uur luister- of leesplezier. Na het de proefperiode kun je besluiten of je een abonnement wil afsluiten bij BookBeat. Hiervoor kun je altijd de kortingscode van BookBeat gebruiken voor extra voordeel. Door te shoppen met een kortingscode bij bol.com of met een kortingscode bij Mediamarkt kun je in de toekomst ook flink besparen.

Contactgegevens BookBeat 

Wat kun je hier kopen? 

Bij BookBeat kun je verschillende abonnementen afsluiten waarmee jij luisterboeken kunt luisteren of e-books kunt lezen. Je hebt hierbij de keuze uit 3 verschillende abonnementen. Het Basic-account waarmee je tot 20u per maand kunt luisteren. Het Premium-account waarmee je tot 100u per maand kunt luisteren en het Unlimited-account waarmee je onbeperkt kunt luisteren en lezen.

Het gezinsaccount van BookBeat

Willen jullie met het hele gezin kunnen genieten van de luisterboeken en e-books van BookBeat? Kies dan voor het gezinsaccount. Met dit account kunnen maar liefst 5 personen uit hetzelfde huishouden genieten van alles dat BookBeats te bieden heeft. Extra voordelig dus! Shoppen met een kortingscode bij Bruno of met een kortingscode bij Kobo kan je ook veel voordeel opleveren.