Adverteren

Op zoek naar additionele sales? Sinds 2012 sturen we op innoverende manieren nieuwe klanten door. We zijn continu in beweging om de klant een steeds betere shopervaring te bieden. We denken graag out-of-the-box. Jij ook?

flat check icon blue Doorplaatsing via bespaardeals op fashion & beauty blogs

 

flat check icon blue Promotie in de nieuwsbrief

 

flat check icon blue Vermelding in de top 10 op de homepage

 

flat check icon blue Plaatsing in de top 25

 

flat check icon blue Exposure op Facebook & Twitter

bespaardeals werkt samen met bloggers

Bij bespaardeals zijn we continu op zoek naar mooie samenwerkingen. Mét jou als adverteerder, maar ook vóór jou. Zo werken we bijvoorbeeld nauw samen met fashion en beauty bloggers. Onze beste deals plaatsen we automatisch door bij mooie fashion en beauty blogs.

De top-10 van onze kortingscodes brengen we zo automatisch onder de aandacht van alle bezoekers van die blogs. Dat betekent dat tienduizenden extra consumenten jouw deal kunnen zien. Het mooie is dat bezoekers van blogs vaak op zoek zijn naar advies, dus een plek in de top 10 zal zeker voor extra brand awareness zorgen.

 

Door bij bespaardeals te adverteren kun je zonder extra kosten profiteren van de boost voor je merk.

Bereik

Maandelijks bezoeken tienduizenden consumenten bespaardeals.nl. Daarnaast hebben de blogs ook tienduizenden bezoekers per maand. Door je kortingscodes bij bespaardeals te plaatsen vergroot je met één simpele stap je bereik bij kortingzoekers en fashion liefhebbers.

Bereik via bespaardeals en de blogs meer dan 70000 consumenten per maand

voorbeeld top 10 blog

top 10 styledbyromy

Altijd op de hoogte van jouw deals

Een persoonlijke lijst met alleen korting van winkels die de consument zelf heeft geselecteerd, voor de hand liggend toch? Niet dus. Alleen bij bespaardeals kunnen leden zelf kiezen welke winkels ze willen volgen. Zo kunnen ze op elk gewenst moment het totaaloverzicht aan deals van de favoriete winkels raadplegen. Ook ontvangen ze per mail de top 5 korting uit deze lijst.

 

Wanneer je bij bespaardeals adverteert, bied je onze bezoekers dus de kans om ook jouw deals automatisch te volgen.

Eerlijk = eerlijk

Dit is slechts één van de voorbeelden hoe we altijd vanuit de klant denken. Zo hebben we bijvoorbeeld de ultieme stap in consumentengemak genomen: we tonen onder onze zelf verzamelde deals, ook acties van andere kortingssites. Bezoekers kunnen zo in één oogopslag zien of deze sites een betere deal hebben. Resultaat: blije klanten:)

Samenwerken

Adverteren kan via één van de grote affiliate netwerken. Ook wanneer je (nog) niet bij een netwerk bent aangesloten zijn er genoeg mogelijkheden om samen te werken.

bespaardeals is o.a. bekend van

marketingfacts groot
emerce

“Waar e-commerce-reuzen als bol.com en Zalando hun platform eerder al openstelden voor concurrenten, is nu ook de markt voor kortingscodes aan de beurt. Consumenten kunnen sinds kort op bespaardeals coupons vinden van meerdere kortingssites.”

“De sites spelen hiermee slim in op de behoefte van de klant om snel de hoogst mogelijke korting te vinden. Door niet alleen de eigen acties te tonen vergroten ze het aanbod. Dat het daarmee klanten doorstuurt naar concurrenten, ziet Ramon van der Roest, eigenaar van bespaardeals, als iets goeds.”