Blogger? Verdien extra

flat check icon blue Verwen je bezoekers met top 10 kortingscodes

flat check icon blue Verdien zelf extra omzet

flat check icon blue Simpel eenmalig instellen

Bij bespaardeals houden we van leuke samenwerkingen. Op zo'n manier dat iedereen er wat aan heeft. Jij, wij, maar misschien nog wel belangrijker: jouw volgers. Je toont ze automatisch de beste kortingscodes, terwijl je zelf op een leuke manier extra omzet realiseert. Stel simpel eenmalig de widget in, wij doen de rest.

Top 10 korting op je blog

Wil jij 2 vliegen in één klap slaan? Je geeft je bezoekers de beste kortingscodes en wordt er zelf financieel beter van. Dat kan met de handige widget van bespaardeals. Makkelijk eenmalig in te stellen om vervolgens automatisch de top 10 deals te ontvangen. Natuurlijk houden we rekening met het onderwerp van je blog, zodat de korting goed bij je bezoekers aansluit.

Tip je lezers op bespaardeals

Bloggers kunnen niet zonder goede tips. Wij kunnen niet zonder goede bloggers. Door jouw lezers te tippen op bespaardeals, help je ons om heel Nederland van meer korting te voorzien. Daar wordt elke Nederlander toch blij van:)

Gastblog

Wil jij gastbloggen? Leuk:) Door op bespaardeals te bloggen vergroot je je online zichtbaarheid; maandelijks hebben we tienduizenden bezoekers op de site. We zijn vooral geïnteresseerd in fashion-  en bespaartips, maar staan ook open voor creatieve ideeën.

voorbeeld top 10 korting

top 10 styledbyromy

We werken o.a. samen met:

BYLAURI.COM

bylauri lauri

Ik ben Lauri, 28 jaar en heb gewerkt voor de tijdschriften FHM, Esquire en Men’s Health als fashion editor. Sinds 2012 heb ik deze blog die bedoeld is voor alle mannen, maar stiekem ook vaak door vriendinnen van gelezen wordt…

DOORMARISKA

doormariska mariska

Hier vind je artikelen over dingen die ik leuk vind zoals lifestyle, blog (layouts en codering), persoonlijke dingetjes, dus van alles wat! 

SIM'S CUP OF TEA

simscupoftea web

Ik deel dagelijks artikelen over alles waar ik gelukkig van word. Wanna know more? Follow me!

TASTY NILOU'S

tasty nilous

Mijn passie is anderen te helpen via mijn blog en dat doe ik met heel m’n hart! Love sharing tips & trics to make life less hectic.