We Vibe Kopen met 20% Korting
calendar icon19.01.2016 12:59 person iconRamon eye iconRamon
book open icon5 min

We Vibe Kopen met 20% Korting

we-vibe-naam-1024x240

Lees hier hoe je korting pakt op alle We Vibes bij Media Markt of Pabo

Seksspeeltjes worden allang niet meer enkel in schimmige winkeltjes in donkere steegjes gekocht door mensen die wegduiken in een groezelige grijze regenjas. Seksspeeltjes zijn hot! Doordat het stigma dat jarenlang op seksspeeltjes rustte gelukkig is verdwenen, zijn er steeds meer fabrikanten die op originele en moderne wijze producten produceren en introduceren. Kortom: de keuze is reuze! Maar waarom dan de We Vibe kopen? En áls je dan eenmaal bent overtuigd, waar vind je dan een We Vibe met kortingOp deze pagina vind je een exclusieve 20% Pabo kortingscode die je kunt inwisselen bij Pabo.nl. Maar ook Media Markt geeft regelmatig korting op We Vibes. Check regelmatig de MegaDeals en shop voordelig je We Vibe bij Media Markt. Maak bijvoorbeeld gebruik van een MediaMarkt actiecode.

We Vibe kopen met korting? Wat is een We Vibe eigenlijk?

We Vibe produceert seksspeeltjes, en dan in het bijzonder vibrators. Hierbij richt de Canadese onderneming zich vooral op vibrators voor stelletjes, waarbij het uitgangspunt is dat zelfs de meest heftige seks nog beter wordt met een vibrerende We Vibe er tussenin. Het gepatenteerde ontwerp is de reden dat miljoenen mensen van over de hele wereld een We Vibe kopen.

we vibe pleasure_mates thumb

Wil je zelf ook een We Vibe met korting kopen? Dan heb je de keuze uit verschillende versies van de traditionele We Vibe, waaronder de We Vibe Classic, de We Vibe II Plus en de We Vibe 4 Plus. Dezelfde fabrikant, die bewezen heeft het menselijk lichaam zeer goed te kennen, produceert ook de solo seksspeeltjes Touch en Tango. Deze laatste vind je samen met de Glow Pleasure Mate en de Dusk Pleasure Mate in de Tango Pleasure Mate Collection: een set speeltjes die vele spannende avonden garandeert.

De We Vibe 4 Plus versus de We Vibe 3

we vibe 4 plus kopen met korting

Net als zijn voorgangers is de We Vibe 4 Plus voornamelijk bedoelt als vibrator voor stellen. De vrouw plaatst de vibrator zo dat zowel de clitoris als de g-spot worden bereikt, maar dankzij de bijzondere vorm van het apparaat kan de man haar er onderdoor penetreren. Deze nieuwste We Vibe kopen betekend dat je op alle gebieden een verbetering in vergelijking met de We Vibe 3 in huis haalt: De grootte, de vorm, het ontwerp, het materiaal, de afstandbediening en het opladen zijn allemaal onder handen genomen om tot een beter, plezieriger eindresultaat te komen.

In formaat scheelt dit nieuwe model ongeveer 30 procent met zijn voorganger, waardoor het stukken comfortabeler is in het gebruik. De vorm heeft enkele aanpassingen ondergaan, waardoor deze nieuwe We Vibe 4 Plus beter op zijn plaats blijft na het inbrengen, maar tegelijkertijd ook comfortabeler aanvoelt voor beide partners. Het materiaal is daarnaast van een gladde kunststof naar een zijdeachtige kunststof gegaan die fijner aanvoelt tegen de huid. Dit is één van de vele toys die je met een Easytoys kortingscode kunt bestellen.

Zowel de afstandbediening als de verschillende vibratie standen van deze nieuwe We Vibe zijn bijgewerkt, waardoor je nu maar liefst 6 verschillende bewegingspatronen in 10 standen van intensiteit kan ervaren. Naast de afstandbediening is de We Vibe 4 Plus echter ook aan te sturen met een heuse We Vibe app voor iOS en Android. Even het speeltje door middel van Bluetooth aan je telefoon koppelen en laat het feest beginnen! Een leuk detail hierbij is dat je met de app een link kan sturen naar een ander die vervolgens van afstand jouw We Vibe 4 Plus kan aansturen.

De We Vibe met korting kopen?

wevibe4plus-lifestyle-purple-800-wm

Of je nu kiest voor de nieuwe We Vibe 4 Plus met zijn moderne mobiele app of de We Vibe Classic, natuurlijk wil je het liefst je We Vibe met korting kopen. Je hoeft daarbij geen genoegen te nemen met een beetje korting: we zorgen ervoor dat je met de Christine le Duc actiecode. maar liefst 20 procent minder betaalt wanneer je de We Vibe met korting aanschaft. Wissel nu de kortingscode in van deze Pabo pagina. Dat zijn nog eens besparingen die aantikken!