Verschil Nicer Dicer Plus en Nicer Dicer Fusion
calendar icon20.03.2017 13:57 person iconRamon eye iconRamon
book open icon3 min

Verschil Nicer Dicer Plus en Nicer Dicer Fusion

Kiezen tussen de Nicer Dicer Plus en de Fusion? Zo doe je dat.

De Nicer Dicer heeft zijn plek gevonden in mijn keuken. Wat een handig ding is dat. Jaren geleden toen ik met een griepje op de bank lag, heb ik hem besteld. Hij kwam voorbij op TV bij Tommy Teleshopping en hij zag er heel handig uit. Nu ben ik best wel sceptisch qua apparaten die er handig uitzien, maar bij deze krachtpatser had ik gelijk een goed gevoel. Vaak gebruik je ‘handige apparaten’  één keer en zijn ze daarna alleen maar vulling voor je keukenkastjes. Deze snijmachine wordt hier echter bijna dagelijks gebruikt. De succesvolle Nicer Dicer Plus heeft inmiddels een opvolger, de Nicer Dicer Fusion. Wat is het verschil tussen een Nicer Dicer Plus en een Fusion? Is het de moeite waard om een nieuwe aan te schaffen?

nicer_dicer_fusion_smart_tommy-teleshopping

Wat kan de Nicer Dicer Fusion allemaal?

De Fusion kan uiteraard alles wat de de Plus ook kan! Maar hij kan nog veel meer. Het grootste verschil tussen de Nicer Dicer Plus en de Fusion is het deksel. Deze is voorzien van een veer, zodat hij steeds weer automatisch omhoog gaat na het neerdrukken. Dit veersysteem maakt het snijden nog makkelijker en vooral sneller. Met slechts een vingertopje snijd je al je groente en fruit. Op de knop drukken, loslaten en voilà, je groente is gesneden. Razendsnel heb je zo een rauwkostsalade, fruitsalade of gesneden Italiaanse groenten voor je pastasaus. Maar ook verse patat is in een handomdraai gesneden. Hij maakt niet alleen blokjes, ook plakjes en de nu zo populaire juliennereepjes behoren tot een van de vele mogelijkheden.

Bestel nu met 10% kortingscode

Ik heb goed nieuws: bezoekers van bespaardeals krijgen de komende dagen een 10% Tommy Teleshopping kortingscode. Deze code vind je alleen hier, en is tijdelijk geldig, dus doe er je voordeel mee.

Groetjes,

Anne