Laat een berichtje achter over Tandonline

Beoordeling

Beoordeling van Tandonline door Anne

Anne is dé deal-expert voor Tandonline bij bespaardeals


Ik vind het verzorgen van mijn tanden heel belangrijk. Op aanraden van mijn tandarts ben ik dan ook begonnen met de tandenstoker. Dat deed ik nooit, waardoor ik een beetje tandsteen had gekregen. Dat probeer ik nu dus te voorkomen. Ik wist dat ik op Tandonline de beste tandverzorgingsproducten kon vinden. Natuurlijk kun je op bol.com of Drogisterij.net ook wel het een en ander vinden, maar bij Tandonline heb je veel meer keuze en weet je zeker dat de tandartsen er ook achter staan. Alles op de website wordt namelijk speciaal geselecteerd door experts.
Het bestellen van tandenstokers die ik nodig had was heel makkelijk. Ik heb meteen maar een elektrische tandenborstel besteld, want ik wilde overstappen op elektrisch poetsen. De prijzen waren nog lager dan bij de MediaMarkt. Ik kreeg alles de volgende dag keurig netjes in huis. Nu verzorg ik elke dag mijn tanden en met de elektrische borstel is mijn gebit witter dan ooit. Dat is echt een goed gevoel. Ik ga in ieder geval vol zelfvertrouwen naar de volgende tandartsafspraak.

Groetjes,
Anne

Gemiste deals van Tandonline

Verlopen op
 • Scoor hier 34% KORTING op de Implaclean tandpasta voor implantaten via Tandonline
  2018-06-11
  Lees Meer
 • Profiteer van tot 30% KORTING op de mondspoelmiddel bij Tandonline
  2018-06-14
  Lees Meer
 • Oral-B Pulsonic opzetborstels 4 stuks 28% korting
  2017-02-22

  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Verzorg jouw gebit optimaal met behulp van deze TandOnline kortingscode. In het assortiment van TandOnline kun je allerlei producten op het gebied van tandheelkunde en mondverzorging vinden. Met deze krotingscode TandOnline ontvang je een fijne korting van 5% op het hele assortiment. Is de kortingscode verlopen? Bekijk dan het overzicht voor een andere kortingscode TandOnline.

  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Zorg ervoor dat je frisse tanden hebt met Valentijn. Door deze kortingscode Tandonline kun je dit realiseren. Je ontvangt namelijk 10% korting op het hele assortiment, vol met mondverzorgingsproducten. Is de kortingscode verlopen? Bekijk dan het overzicht voor een andere kortingscode Tandonline.

  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Speciaal voor de feestdagen kun je nu profiteren van deze kortingscode Tandonline. In deze webshop vind je alles op het gebied van tandheelkunde en mondverzorging. Met deze kortingscode ontvang je 5% korting op het volledige assortiment. Mocht de kortingscode verlopen zijn, bekijk dan het overzicht voor een andere kortingscode Tandonline.

  Lees Meer

Voordelen tandonline 

 1. Vandaag besteld, morgen al in huis.
 2. Veel tandverzorgingsproducten van bekende merken.
 3. De allerlaagste prijzen voor tandverzorging.
 4. Producten worden geselecteerd op advies van tandartsen en mondhygiënisten.
 5. Veel aanbiedingen en korting maken het extra aantrekkelijk.

 
 

Kortingscode delen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele mondverzorging met Tandonline

Tandonline.nl is ideaal als je veel waarde hecht aan professionele mondverzorging. Naast tandenborstel, tandpasta en mondspoeling, kun je hier ook terecht voor het krijgen van witte tanden. Voor een optimale mondgezondheid ben je hier aan het goede adres.

 

Verras jezelf met korting bij Tandonline

Tandonline helpt je om weer stralend te lachen, zeker wanneer je met een kortingscode bestelt. Ontzettend handig als je tanden bijvoorbeeld zijn aangetast door het vele roken. Laat deze mogelijkheid niet aan je voorbij gaan, maar draag zorg voor een mooi wit gebit.

Contact 

Wat kun je hier kopen? 

Tandonline is een unieke webshop, waar je terecht kunt voor alle accessoires en producten die te maken hebben met de verzorging van het gebit. Met advies van mondhygiënisten en tandartsen worden op Tandonline alleen de beste producten aangeboden, die jou helpen om je tanden grondig en professioneel te verzorgen. Tandenborstels, whiteningpasta, tandpasta, tandenstokers, en ga zo maar door: op Tandonline vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale mondgezondheid.