Beoordeling

Beoordeling van Plopsa door Anne

Anne is dé deal-expert voor Plopsa bij bespaardeals


In de weekenden en vakanties vind ik het heerlijk om met het gezin een dagje uit te beleven. De kinderen vinden een pretpark echt fantastisch, ook al zijn ze nu iets ouder. Mijn man en ik voelen ons in het Plopsa attractiepark in Coevorden ook weer even kind! Bovendien worden we altijd extra blij als we zien hoeveel we kunnen besparen met een Plopsa kortingscode. Het park in Coevorden is bijzonder ruim opgezet en je kunt er genieten van allerlei attracties voor jong en oud. Gelukkig gebruiken we altijd een plattegrond, want anders verdwaal je snel! Het is wel jammer dat het eten en drinken in een attractiepark altijd zo duur is. Aan de andere kant besparen we met een Plopsa kortingscode al behoorlijk, dus het overgebleven geld spenderen we aan een lekkere maaltijd en souvenirtjes. Bovendien krijg je van al die leuke attracties, de vuurtoren waarbij je snel omhoog en omlaag schiet is bij ons favoriet, best trek! Soms vinden we het ook leuk om een attractiepark in het buitenland te bezoeken. Zo hebben we vorige zomer een Wunderland Kalkar kortingscode gebruikt tijdens een dagje Duitsland. En als we nog verder weg reizen kijk ik altijd even of er nog een mooie Disneyland Parijs kortingscode is. Een voordeel van Plopsa is dat het attractieparken in meerdere Europese landen heeft. Zo zijn we zeker van plan om één van de verschillende parken in België te bezoeken. Ook Duitsland en Polen zijn een optie, mochten we daar een keer op vakantie zijn. Hopelijk zijn de attracties daar even goed onderhouden als in Nederland. Dit vind ik belangrijk qua veiligheid en hygiëne. Mijn ervaringen met Plopsa zijn positief, dus daar heb ik wel vertrouwen in. Vervelen hoeven we ons tijdens het weekend en/of de vakanties in elk geval nooit!

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Plopsa

Recent verlopen Plopsa kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in april 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in april 2024

 • Shop nu nieuwe items uit de categorie: kinderkamer of speelgoed met 10‌% korting || PinkorBlue kortingscode
  10%
  kortingscode

  Shop nu nieuwe items uit de categorie: kinderkamer of speelgoed met 10‌% korting || PinkorBlue kortingscode

 • Profiteer van GRATIS Naïf sample lotion wipes bij Babydrogist met deze promocode
  40%
  aanbieding

  Profiteer van GRATIS Naïf sample lotion wipes bij Babydrogist met deze promocode

  Valid Until: 30 April 2024
 • Shop nu de ‘GOOD time’-selectie met 30‌% korting || Vertbaudet kortingscode
  30%
  kortingscode

  Shop nu de ‘GOOD time’-selectie met 30‌% korting || Vertbaudet kortingscode

Zo werkt de Plopsa kortingscode in april 2024 

 1. Kopieer de Plopsa kortingscode op onze website.
 2. Surf naar de website van Plopsa en selecteer ‘Plopsa Indoor Coevorden’.
 3. Klik op ‘tickets’ en selecteer jouw gewenste ticket.
 4. Vul je gegevens in tijdens de bestelprocedure.
 5. Plak tijdens het betalen de Plopsa kortingscode in het daarvoor bestemde gedeelte.
 6. Als het goed is wordt de Plopsa korting meteen van het totaalbedrag afgetrokken.

Kortingscode Plopsa insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Plopsa 

 1. Attractieparken in diverse Europese landen, te weten Nederland, België, Duitsland en Polen.
 2. Regelmatig mooie aanbiedingen, zoals een Plopsa kortingscode.
 3. Alle 5-jarigen hebben in 2019 gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden.
 4. Mogelijkheid om in Plopsa Indoor Coevorden verjaardagsfeestjes te organiseren.
 5. Ook geschikt voor schoolreisjes.
 6. Attracties zijn veilig en worden goed onderhouden.
 7. Er worden regelmatig shows georganiseerd, zoals de ‘Bumba show’.
 8. Mogelijkheid om samen met een Plopsa abonnement een parkeerabonnement af te sluiten.

In de vakantieperiodes of in de weekenden is het geweldig om met het hele gezin uitjes te ondernemen. In de categorie Dagje Uit vind je allerlei kortingscodes, waardoor je bijvoorbeeld niet te veel kwijt bent voor een dagje pretpark. Zo heeft het hele gezin plezier tijdens een dagje Plopsa. Bovendien kun je met een Plopsa kortingscode kun je nog flink besparen ook! Plopsa is de benaming voor de Plopsa groep, die diverse attractieparken in Europa beheert. De naam van de groep is afkomstig twee bekende personages van Studio 100 in België, namelijk Kabouter Plop en Samson. In totaal zijn er op dit moment zeven Plopsa parken die allemaal druk worden bezocht. Deze bevinden zich in België, Nederland, Duitsland en Polen. Het Nederlandse Plopsa park werd in 2010 gebouwd in Dalen, Coevorden. Dit is een overdekt themapark vlakbij Center Parcs de Huttenheugte, waar je eventueel met het gezin zou kunnen overnachten. Maak je geen zorgen wanneer je ver van Coevorden vandaan woont en even geen auto beschikbaar hebt. Met een Flixbus kortingscode kun je besparen op je reis, en bovendien brengt de bus je in korte tijd naar het populaire attractiepark. Natuurlijk kun je familieplezier ook over de grens zoeken. Zo vind je in België diverse Plopsa-pretparken, waaronder Plopsaland De Panne vlakbij Adinkerke. Of zoek vertier in Duitsland in Holiday Park, waar Studio 100 figuren rondlopen die in Duitsland bekend zijn. Wie weet kom je hier wel Maya de Bij of Wickie de Viking tegen! Ook Polen heeft sinds 2018 een eigen themapark genaamd ‘Mayaland Kownaty’, waar tientallen gezinnen dagelijks een plezierig dagje uit beleven.

Contactgegevens Plopsa 

Wat kun je hier kopen? 

Plopsa is de overkoepelende naam voor diverse Plopsa attractieparken in Europa. Op dit moment zijn er vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Polen. Het allereerste Plopsa park werd eind jaren negentig gevestigd in de Belgische gemeente De Panne en na enkele verbouwingen kreeg het de naam Plopsaland. Daarna volgden diverse attractieparken met hetzelfde thema, waaronder het overdekte themapark Plopsa Indoor Coevorden in 2006. Je kunt er flink besparen op de entree door een Plopsa kortingscode te gebruiken. Attracties met vrolijke namen zoals de ‘Wickiebaan’ en de ‘Scheve Schuit’ maken iedereen vrolijk. Misschien ben je er zo enthousiast door geworden dat je meer attractieparken wil gaan bezoeken. In dat geval komt ook een Julianatoren kortingscode en/of Bobbejaanland kortingscode ongetwijfeld goed van pas, want in deze parken beleef je een dag vol pret!