Proef met kortingsdrone on-demand

 

bespaardeals heeft primeur: offline kortingsbonnen worden per drone bezorgd

 

Soms is het niet mogelijk een aangeboden korting te verzilveren. De vereiste kortingscoupon is om welke reden dan ook niet voor handen. De consument dreigt de speciale aanbieding in bijvoorbeeld de elektronicazaak in dit geval mis te lopen. Hier speelt de landelijk opererende kortingssite bespaardeals.nl (https://bespaardeals.nl/) slim op in met een kortingsdrone. Die zorgt ervoor dat de benodigde kortingscoupon binnen een halfuur bij de kassa wordt afgeleverd.

De service is uniek in Nederland en gaat volgende maand van start in de regio Amsterdam. Koopjes kunnen via internet en in folders worden gevonden. Online shoppen wint aan populariteit. Een aanbieding op internet is vaak voorzien van een kortingscode die moet worden ingevuld. Of het voordeel wordt meteen verrekend in de winkelwagen. Een ‘vergeten’ kortingscoupon heeft hierbij dus geen negatief effect.

In sommige gevallen wil de consument het afgebeelde artikel echter eerst zien in het echt zien voordat tot aanschaf overgegaan wordt. De folder of brochure geeft weliswaar een beeld van het product maar dat is vooral bij duurdere artikelen voor de consument niet voldoende om tot koop over te gaan.

Vaak komt het nog voor dat alleen bij inlevering van een kortingscoupon voordeel op het artikel verkregen kan worden. De kortingsdrone voorkomt in dergelijke gevallen teleurstelling vanwege de snelle oplossing. Het werkt eenvoudig. Via een app activeert de consument een van de drones die speciaal voor offline kortingsacties kunnen worden ingezet. Die selecteert direct de juiste coupon en verifieert meteen de geldigheid. Binnen enkele minuten komt de drone aan bij de kassa met de juiste kortingscoupon.

Na de geslaagde proef bij elektronicazaken zal de kortingsdrone de komende maanden zijn opmars moeten maken in meer winkelstraten.

NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corina Lageweg

korting@bespaardeals.nl

+31 (0)85 002 1795