Met korting naar de E-Bike Xperience 2018
calendar icon13.02.2018 00:00 person iconRamon eye iconRamon
book open icon4 min

Met korting naar de E-Bike Xperience 2018

Bestel met 4 euro korting E-bike Xperience tickets

Loop je al een tijdje met de gedachte rond om een e-bike aan te schaffen, maar heb je nog veel vragen? Is het eigenlijk wel iets voor mij, ben ik niet te oud, te jong? Hoe rijdt dat nou zo’n elektrische fiets? Welke fiets past het best bij mij? Hoelang gaat de accu mee? Bezoek dan op 2 t/m 4 maart 2018 de E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht en krijg een antwoord op al deze vragen. Meer dan 200 e-bikes staan klaar om door jou getest te worden op een van de drie testparcours. Er zijn 20 merken vertegenwoordigd op de beurs, van stoere mountainbikemerken tot hippe pubermerken en uiteraard zijn ook de degelijke merken zoals bijvoorbeeld Batavus volop aanwezig. En het allermooiste is dat je met onze kortingscode ook nog eens € 4 korting per E-bike Xperience toegangsticket krijgt. Entreetickets met korting zijn t/m 1 maart 2018 te bestellen.

Drie testparcours en 200 e-bikes om te testen

Er zijn 3 indoor testparcours aangelegd waar je naar hartenlust de e-bikes kunt uitproberen. Er is een één kilometer lang parcours speciaal voor citybikes en commuters. Dit parcours bootst de Nederlandse verkeerssituatie perfect na, compleet met hoogteverschillen. Het enige dat ontbreekt is de altijd in Nederland aanwezige wind 😉

Heb jij je oog laten vallen op een trap-ondersteunende terreinfiets? Ook deze kun je testen! Op de E-bike Xperience is namelijk een 1200 vierkante meter e-mountainbike parcours aangelegd. Ook aan de snelle mannen en vrouwen is gedacht. De zogenaamde speed-pedelecs kunnen op volle snelheid worden getest op het speciale snelle parcours.

Er is voor iedereen een eigen soort fiets en een eigen testparcours aanwezig. De tijd dat e-bikes alleen door onze oudere medemensen werden gebruikt, ligt alle lange tijd achter ons. Ook sportmensen, schooljeugd en woon-werk fietsers maken gebruik van elektrische ondersteuning.

e bike experience vrouw

De e-vraagbaak voor al je vragen

Uiteraard wil je niet alleen een e-bike uitproberen, maar ook een deskundig antwoord op al je vragen. Welk motor-systeem is het beste? Hoe vaak moet mijn e-bike een onderhoudsbeurt? Op welke e-bike kun je korting krijgen? Met deze en met alle andere vragen kun je terecht bij de e-vraagbaak van het E-Bike Xperience. Hier vind je de onafhankelijke én ervaren leermeesters van Innovam, hét kennis – en opleidingscentrum van de mobiliteitsbranche.

De experts op de E-bike Xperience helpen je graag

Er zijn meer dan 20 merken te vinden op E-Bike Xperience. Grote kans dus dat jouw favoriete merk aanwezig is. Check hier de complete deelnemerslijst. Elk merk staat voor je klaar om je alles te vertellen over de verschillende modellen, de aandrijfsystemen die ze gebruiken en de mogelijkheden van hun e-bikes. Maak volop gebruik van deze experts en ga eind van de dag naar huis met jouw ideale elektrische fiets.

Koop nu met € 4 korting je E-bike Xperience entreetickets en krijg tevens GRATIS toegang tot de populaire Fiets en Wandelbeurs die tegelijkertijd plaatsvindt.