Korting Vakantiebeurs
calendar icon27.11.2018 00:00 person iconRamon eye iconRamon
book open icon6 min

Korting Vakantiebeurs

Ga naar de Vakantiebeurs 2019 met € 5,50 korting per persoon

In de eerste maand van het jaar reist heel vakantie-minnend Nederland af naar de Utrechtse Jaarbeurs voor een waar reis-fenomeen: De Vakantiebeurs. Van 10 januari tot en met 13 januari 2019 is het weer zo ver. Ben jij erbij? Lees dan snel verder en scoor meteen een Vakantiebeurs kortingscode. Deze Vakantiebeurs kortingscode is ALLEEN hier te vinden! Op de Vakantiebeurs 2019 laat je je je grensverleggend inspireren en informeren over allerlei bestemmingen. Volg workshops, dans mee en proef hapjes van over de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind je het breedste aanbod van elk type vakantie. En dat allemaal in één dag en onder één dak.
Boek bovendien de beste aanbiedingen en vakantiedeals. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes, hot spots en accommodaties te vinden, zonder een wirwar aan internetpagina’s door te hoeven scrollen, gewoon één-op-één, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom lekker in de vakantiesfeer met culinaire verrassingen, live muziek en entertainment. En ervaar zelf hoe de Vakantiebeurs al je zintuigen prikkelt.

Kortingscode Vakantiebeurs 2019

Heb je wel oren naar een dag rondslenteren op een beurs waar de vakantie voorpret al in volle gang is? Koop dan je Vakantiebeurs tickets met korting in de online voorverkoop. Je krijgt in de voorverkoop maar liefst € 5,50 korting per persoon. Een ticket kost dan maar € 9,50! En daar krijg je de hele wereld voor. Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs maak je namelijk letterlijk in één dag een rondje om de hele wereld. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er zijn voor iedereen onbegrensde bestemmingen en activiteiten te ontdekken. Pak hier jouw Vakantiebeurs korting!

Korting Vakantiebeurs 2019

6 typen vakanties bij de Vakantiebeurs 2019

Nadat je met korting je vakantiebeurs 2019 toegangskaarten hebt gekocht staat je volop leuks te wachten in de Utrechtse Jaarbeurs. Voor het eerst is de beurs opgedeeld in secties waarin steeds een type vakantie wordt uitgelicht. Dit jaar zijn die secties:

→ Kampeervakanties en campings in de sectie Buiten

→ Outdoor- en sportieve vakanties in de sectie Actief

→ Familievakanties en vakanties met kinderen in de sectie Samen

→ Stedentrips en culturele vakanties in de sectie Zien

→ Cruise- en zeilvakanties in de sectie Vaar

→ Exotische vakanties en verre bestemmingen in de sectie Ontdek

 

Meer dan 1.200 exposanten vertellen je breeduit over de verschillende typen vakanties en trips die je voor jouw volgende reis in overweging kunt nemen. Vraag locals die intiem bekend zijn met de verschillende bestemmingen het hemd van het lijf of geniet simpelweg van de gezellige sfeer vol muziek, eten en drinken. Eten en drinken dat je net even beter zal smaken dankzij je extra korting op de Vakantiebeurs van 2019.

Als solo-reiziger naar de Vakantiebeurs

Als single wil je niet altijd van vrienden afhankelijk zijn voor je volgende vakantiebestemming. Om in te spelen op de trend van alleenstaande en alleengaande reizigers heeft de Vakantiebeurs 2019 volop leuke activiteiten gepland. Leer andere reizigers kennen bij de meetingpoint of laat je verrassen door leuke ontmoetingen tijdens een culinaire route voor singles.

De themapleinen van de Vakantiebeurs 2019

Afrika, Scandinavië, de VS en de Caribbean: bestemmingen die op het eerste gezicht niet veel met elkaar te maken hebben, maar wel groots aanwezig zijn op de Vakantiebeurs 2019. Ga op de foto met een eland in het Scandinavische dorp en proef van de bijzondere lokale keuken of kies voor de Carribean Village waar salsa, cocktails en heerlijke hapjes de boventoon voeren.
Bij het Afrikaanse themaplein maak je een rit in een jeep voor een levensechte safari of wandel je op je gemak door een Masai-dorp vol karakteristieke hutjes. In het Brand USA Paviljoen ervaar je op 1.000 vierkante meter de veelzijdigheid van de Verenigde Staten als reisbestemming. Live muziek, een gezellig café en allerlei hapjes en drankjes maken een bezoekje aan dit paviljoen een hoogtepunt van je dag op de Vakantiebeurs 2019.

VR op de Vakantiebeurs van 2019?

Dit jaar is een bezoek aan de Vakantiebeurs een bezoek aan een wereld die tot voor kort enkel in sciencefiction films bestond. Dit is namelijk het eerste jaar dat je op de Vakantiebeurs verschillende bestemmingen in Virtual Reality kan ervaren. Doe de speciale VR-bril op en je wordt getransporteerd naar de meest exotische en verrassende bestemmingen.
Je staat oog in oog met de gorilla’s van het Bwindi Forest in Oeganda tijdens de Virtual Gorilla belevenis, ervaart een spectaculaire paragliding vlucht in de Zuid-Afrikaanse VR tour en drijft de Thaise Chao Praya rivier af bij de stand van FOX Verre Reizen. Zo ervaar je bestemmingen op een manier die met foto’s en video simpelweg niet te evenaren is.

Internationaal eten en drinken bij de Vakantiebeurs

Een vakantie is niet compleet zonder van de lokale specialiteiten geproefd te hebben. Logischerwijs probeert de Vakantiebeurs je ook in aanraking te brengen met de smaken van potentiële vakantiebestemmingen. Volg de culinaire route waarbij je op verschillende plekken op de beursvloer heerlijke gerechten proeft van over de hele wereld. De geuren in de hal transporteren je voor de eerste hap al naar de meest exotische bestemmingen.

Ga nu met korting naar de Vakantiebeurs 2019

Wanneer dit alles je overtuigd heeft dat de Vakantiebeurs 2019 een bezoekje waard is, pas dan wel op dat je niet de hoofdprijs betaald. Bestel je tickets online en ontvang direct een mooie korting op de reguliere toegangsprijs van de Vakantiebeurs 2019. Met korting naar de Vakantiebeurs 2019 betekent namelijk vooral dat je meer budget overhoudt voor die volgende actieve, sportieve of exotische vakantie en zeg nou zelf: wie wil dat nou niet?