Ga naar de Vakantiebeurs 2016 met korting tot € 3,50 per persoon

vakantiebeurs 2016 plattegrond

In de eerste maand van het jaar reist heel vakantie-minnend Nederland af naar de Utrechtse Jaarbeurs voor een waar reis-fenomeen: De Vakantiebeurs. Van 13 januari tot en met 17 januari 2016 is het weer zo ver. Ben jij erbij? Lees dan snel verder en scoor meteen een
flinke korting op de Vakantiebeurs van 2016 met kortingscode ZNX85234!

Kortingscode Vakantiebeurs 2016

Heb je wel oren naar een dag rondslenteren op een beurs waar de vakantie voorpret al in volle gang is? Koop dan je Vakantiebeurs tickets met korting in de online voorverkoop. Tot en met 12 januari 2016 koop je hier je tickets voor € 11 in plaats van € 15,50, want met het gebruik van actiecode ZNX85234 ontvang je nog een euro extra korting op de Vakantiebeurs 2016. Klik hier om gelijk te bestellen: wel zo makkelijk!

Ben je net te laat voor de voorverkoop? Dan koop je ook tijdens de beurs, van 13 tot 17 januari, je tickets online. Door dezelfde actiecode, ZNX85234, te gebruiken ontvang je direct 2 euro korting op de Vakantiebeurs 2016, waardoor toegangskaart € 13,50 in plaats van € 15,50 kost. Om te bestellen klik je hier.

vakantiebeurs logo

6 typen vakanties bij de Vakantiebeurs 2016

camping vakantiebeurs 2016

Nadat je met korting je vakantiebeurs 2016 toegangskaarten hebt gekocht staat je volop leuks te wachten in de Utrechtse Jaarbeurs. Voor het eerst is de beurs opgedeeld in secties waarin steeds een type vakantie wordt uitgelicht. Dit jaar zijn die secties:

  • – Kampeervakanties en campings in de sectie Buiten
  • – Outdoor- en sportieve vakanties in de sectie Actief
  • – Familievakanties en vakanties met kinderen in de sectie Samen
  • – Stedentrips en culturele vakanties in de sectie Zien
  • – Cruise- en zeilvakanties in de sectie Vaar
  • – Exotische vakanties en verre bestemmingen in de sectie Ontdek

Meer dan 1.200 exposanten vertellen je breeduit over de verschillende typen vakanties en trips die je voor jouw volgende reis in overweging kunt nemen. Vraag locals die intiem bekend zijn met de verschillende bestemmingen het hemd van het lijf of geniet simpelweg van de gezellige sfeer vol muziek, eten en drinken. Eten en drinken dat je net even beter zal smaken dankzij je extra korting op de Vakantiebeurs van 2016.

Als solo-reiziger naar de Vakantiebeurs

Als single wil je niet altijd van vrienden afhankelijk zijn voor je volgende vakantiebestemming. Om in te spelen op de trend van alleenstaande en alleengaande reizigers heeft de Vakantiebeurs 2016 volop leuke activiteiten gepland. Leer andere reizigers kennen bij de meetingpoint of laat je verrassen door leuke ontmoetingen tijdens een culinaire route voor singles.

De themapleinen van de Vakantiebeurs 2016

Afrika, Scandinavië, de VS en de Caribbean: bestemmingen die op het eerste gezicht niet veel met elkaar te maken hebben, maar wel groots aanwezig zijn op de Vakantiebeurs 2016. Ga op de foto met een eland in het Scandinavische dorp en proef van de bijzondere lokale keuken of kies voor de Carribean Village waar salsa, cocktails en heerlijke hapjes de boventoon voeren.
Bij het Afrikaanse themaplein maak je een rit in een jeep voor een levensechte safari of wandel je op je gemak door een Masai-dorp vol karakteristieke hutjes. In het Brand USA Paviljoen ervaar je op 1.000 vierkante meter de veelzijdigheid van de Verenigde Staten als reisbestemming. Live muziek, een gezellig café en allerlei hapjes en drankjes maken een bezoekje aan dit paviljoen een hoogtepunt van je dag op de Vakantiebeurs 2016.

VR op de Vakantiebeurs van 2016?

Dit jaar is een bezoek aan de Vakantiebeurs een bezoek aan een wereld die tot voor kort enkel in sciencefiction films bestond. Dit is namelijk het eerste jaar dat je op de Vakantiebeurs verschillende bestemmingen in Virtual Reality kan ervaren. Doe de speciale VR-bril op en je wordt getransporteerd naar de meest exotische en verrassende bestemmingen.
Je staat oog in oog met de gorilla’s van het Bwindi Forest in Oeganda tijdens de Virtual Gorilla belevenis, ervaart een spectaculaire paragliding vlucht in de Zuid-Afrikaanse VR tour en drijft de Thaise Chao Praya rivier af bij de stand van FOX Verre Reizen. Zo ervaar je bestemmingen op een manier die met foto’s en video simpelweg niet te evenaren is.

Gratis naar 100 jaar Schiphol

schiphol 100 jaar

Naast de mooie korting op de Vakantiebeurs 2016 heeft dit evenement nog een mooie traktatie voor je in petto. Schiphol bestaat namelijk 100 jaar, een mijlpaal die wordt gevierd met een mooie tentoonstelling in het Amsterdams Museum. Tijdens je bezoek aan de Vakantiebeurs krijg je niet alleen een voorproefje op deze tentoonstelling, maar ontvang je ook een serie mooie ansichtkaarten en instructies waarmee je gratis kaarten voor deze tentoonstelling in het Amsterdams Museum bestelt.

Internationaal eten en drinken bij de Vakantiebeurs

Een vakantie is niet compleet zonder van de lokale specialiteiten geproefd te hebben. Logischerwijs probeert de Vakantiebeurs je ook in aanraking te brengen met de smaken van potentiële vakantiebestemmingen. Volg de culinaire route waarbij je op verschillende plekken op de beursvloer heerlijke gerechten proeft van over de hele wereld. De geuren in de hal transporteren je voor de eerste hap al naar de meest exotische bestemmingen.

Ga nu met korting naar de Vakantiebeurs 2016

Wanneer dit alles je overtuigd heeft dat de Vakantiebeurs 2016 een bezoekje waard is, pas dan wel op dat je niet de hoofdprijs betaald. Bestel je tickets online door hier met kortingscode ZNX85234 te bestellen en ontvang direct een mooie korting op de reguliere toegangsprijs van de Vakantiebeurs 2016. Met korting naar de Vakantiebeurs 2016 betekent namelijk vooral dat je meer budget overhoudt voor die volgende actieve, sportieve of exotische vakantie en zeg nou zelf: wie wil dat nou niet?