Goedkoper poetsen met eigenmerk opzetborsteltjes
calendar icon24.03.2015 12:59 person iconRamon eye iconRamon
book open icon2 min

Goedkoper poetsen met eigenmerk opzetborsteltjes

koopjedeal opzetborstels
Elke dag staan ze in de krant de dagdeals van koopjedeal.nl. Advertenties waarbij ik altijd de gedachte had ‘als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook’. Toen een vriendin van mij vertelde dat zij altijd haar opzetborsteltjes voor de elektrische tandenborstel hier bestelt, ben ik ook maar eens gaan rondneuzen op deze site. Het addertje onder het gras is dat de opzetborsteltjes geschikt zijn voor de Oral-B tandenborstel maar dus níet van Oral-B zijn. Echter 8 borsteltjes voor € 4,95 inclusief verzendkosten is de moeite waard om te proberen. Dit levert mij een enorme besparing op. Geld dat ik beter kan gebruiken aan bijvoorbeeld de verbouwing van de badkamer. Overigens heb ik hier ook al een leuk adresje voor gespot. Badkamerwinkel geeft maar liefst tot 70% korting op hun collectie. Maar dat is nog niet alles, regelmatig zijn er Badkamerwinkel kortingscodes beschikbaar. Met zo’n kortingscode pak je nog eens 10% extra korting bij Badkamerwinkel.

Goedkoper dan de aanbiedingen van Kruidvat

Mijn gezin met drie pubers verslijt aardig wat opzetborsteltjes per jaar. Kruidvat heeft om de zoveel tijd goede aanbiedingen voor Oral-B borsteltjes, voor mij altijd het moment om een voorraadje aan te leggen. Toch is € 26,99 voor 9 borsteltjes een aardige investering. Daarom heb ik twee weken geleden toch maar de eigenmerk borsteltjes van koopjedeal.nl besteld. Mijn hele gezin poets sindsdien met deze opzetborstels en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Voor iets meer dan € 0,60 cent per borstel poetsen ze erg goed, ik heb ook van de andere gezinsleden geen klachten gehoord. Stiekem denk ik dat die pubers het niet eens door hebben dat ze met een ander merk poetsen.

Prijs kwaliteit is uitstekend

Op internet circuleren aardig wat negatieve verhalen over deze site. Gelukkig bleken in mijn geval deze verhalen niet te kloppen. De borsteltjes werden keurig verpakt op tijd geleverd en de factuur kreeg ik per mail. Door alle negatieve ervaringen van anderen had ik gekozen voor ‘betalen achteraf’.
Mijn conclusie is dat het prima borsteltjes zijn, wees er wel goed van op de hoogte dat ze van het eigenmerk zijn en niet van Oral-B. Deze verwachting zou je mening negatief kunnen beïnvloeden. De prijs kwaliteit verhouding is wat mij betreft uitstekend, € 2,40 goedkoper per borsteltje is voor mijn 5 mans gezin een mooie besparing. Dit geld besteed ik liever aan chocola voor mijn totaal aan chocola verslaafde pubers. Wel goed poetsen daarna 😉