Extra voordeel met Media Markt Club
calendar icon21.01.2016 13:51 person iconRamon eye iconRamon
book open icon5 min

Extra voordeel met Media Markt Club

mediamarkt club header

Media Markt Club

Sinds kort heeft Media Markt een nieuwe club voor haar vaste klanten. Deze functie is helemaal gratis maar geeft je veel voordelen, waaronder een langere retourtijd. In dit artikel wordt beschreven hoe je lid kunt worden en wat de voordelen zijn van deze club, naast de vele MediaMarkt actiecodes die we op bespaardeals verzamelen.

Hoe word ik lid van de Media Markt club?

Lid worden van de club van Media Markt is heel gemakkelijk. Je kunt dit bijvoorbeeld met het aanmeldformulier in één van de winkels doen. Ook is het mogelijk om dit gemakkelijk via de app of de website van Media Markt te doen. Daarnaast kun je dit telefonisch doen via 0800 – 0366.

Wat zijn de voordelen als ik lid wordt van de Club?

mediamarkt club cadeau

Maandprijs
Door aankopen te doen bij de Media Markt en gebruik te maken van je clubpas maak je kans op leuke maandprijzen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een weekend naar een leuke stad of een weekje skiën in de Franse Alpen.

mediamarkt club kassakans

Kassa Kans
Naast deze geweldige maandprijzen maak je ook bij elke aankoop in een Media Markt filiaal kans op een gratis cadeaukaart ter waarde van maar liefst 50 euro.

Kassabon Online
Daarnaast hoef je als lid van de Media Markt club nooit meer je kassabon mee te nemen naar huis. Speciaal voor alle clubleden bewaart Media Markt de bonnetjes gemakkelijk online. Je kunt het bonnetje te allen tijde opvragen op je persoonlijke pagina. Zo raak je dus nooit meer een bonnetje kwijt. Handig wanneer je een keer gebruik wilt maken van de garantie.

mediamarkt club 28 dagen retour

Retourtijd
Normaliter heb je 14 dagen de tijd om je artikelen om te ruilen of retour te brengen. Als lid van deze exclusieve club biedt Media Markt jou de mogelijkheid om dit te verdubbelen. Je krijgt maar liefst 28 dagen de tijd om na te denken of je dat ene artikel echt wil. Verder zijn de normale voorwaarden voor het retour brengen van artikelen van toepassing, zoals het niet gebruiken van een product (testen mag wel).

Gratis bezorging
Als lid van de Media Markt club hoef je nooit meer met je aankopen te sjouwen. Hoe klein of groot het artikel is dat je koopt, het maakt niet uit als lid van de club. Je artikel wordt altijd gratis bij je thuisgebracht.

Wat zijn de kosten?

Lid worden van Media Markt Club is helemaal gratis, waardoor je helemaal voor niets kunt genieten van extra voordelen. Er zijn geen addertjes, dus schrijf je gelijk in.

Waar kan ik mijn clubpas gebruiken?

De clubpas is in alle Nederlandse vestigingen geldig. Daarnaast kun je de clubpas ook gebruiken in de online shop op MediaMarkt.nl. Het aanmelden als lid van de Media Markt Club is alleen mogelijk wanneer je op een Nederlands adres woont.

Blijf op de hoogte

Speciaal voor jou als clublid zijn er leuke aanbiedingen en acties. Als clublid ontvang je automatisch de digitale nieuwsbrief “Club Update” waar je alle acties in terug kunt vinden. Daarnaast worden in deze nieuwsbrief ook de nieuwe winacties bekend gemaakt.

Kortom: word nu lid van Media Markt Club geniet je van allerlei leuke acties en voordelen. Zo kun je leuke prijzen winnen en verdubbelt je tijd om artikelen te retourneren. Verder worden artikelen gratis thuisbezorgd en worden kassabonnen automatisch online bijgehouden. Kijk verder altijd of er meer MediaMarkt kortingscodes te vinden zijn via bespaardeals. Want zoals de slogan van Media Markt al zegt: “ik ben toch niet gek?!”