• meest gekozen deal door andere Elsevier lezers!
  59%
  korting
 • 28%
  korting
 • 37%
  korting
 • € 8
  aanbieding
 • € 8
  aanbieding
 • 54%
  korting
 • digi
  aanbieding

Beoordeling

Beoordeling van Elsevier Weekblad door Anne

Anne is dé deal-expert voor Elsevier Weekblad bij bespaardeals


In de huidige maatschappij word je soms wel eens horendol van de hoeveelheid nieuws en opinie die je iedere dag om je oren krijgt. Persoonlijk vind ik het daarom fijn om één keer per week een blad in de bus te krijgen dat echt de diepte in gaat. Met gedegen journalistiek werk en een scherpe opinie maakt Elsevier Weekblad de zaken die spelen inzichtelijk. Op die manier kan ik zelf ook beter op de hoogte blijven van wat er op dit moment allemaal speelt, en hoe het er in de wereld aan toe gaat. Je kunt Elsevier Weekblad los kopen bij de AKO of online bestellen op 123tijdschrift.nl. Maar als je – zoals ik – wekelijks op de hoogte wil blijven, kun je beter een abonnement afsluiten. Dat scheelt je een hoop geld.

Elsevier Weekblad goedkoper met kortingscodes

Een abonnement op een tijdschrift kan best duur uitpakken. Het heeft alleen zin als je iedere week het hele tijdschrift doorleest – best een investering van tijd dus. Het is mooi meegenomen als je een beetje korting kunt krijgen op een tijdschrift als Elsevier Weekblad. Het goede nieuws is dat er vaak mooie acties zijn bij de Elsevier Weekblad, waardoor je flink kunt profiteren. Ben je van plan een abonnement te nemen (en dat zou ik iedereen aanraden) dan is het dus zaak om die aanbiedingen goed in de gaten te houden. Dat kan je zo tientallen procenten schelen.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Elsevier Weekblad

Hot op social media


https://www.youtube.com/watch?v=Pk3mEXVTyg0

Populaire kortingscodes

KortingElsevier Weekblad kortingenVerloopt
59%Elsevier Weekblad aanbieding => 59% KORTING (papier én digitaal)
28%Elsevier Weekblad aanbieding | 28% KORTING papier én digitaal
37%Elsevier Weekblad aanbieding > 37% KORTING
€ 8Lees 3 jaar voor maar € 8 per maand | Elsevier aanbieding
€ 8Elsevier Weekblad aanbieding digitaal voor maar € 8 per maand (2 jaar)

Vergelijkbare aanbiedingen

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  bol.com heeft deze week mooie retourdeals voor je klaarstaan. Hier shop je met minimaal 15% korting maar deze kan oplopen tot maar liefst 70%. Dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Je hebt voor deze actie geen kortingscode nodig, de korting is al verrekend, mooi toch?

 • Hier 10% KORTING bij Music Shop Europe in januari 2021
  10%
  korting

  Hier 10% KORTING bij Music Shop Europe in januari 2021

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Music Shop Europe heeft mooie aanbiedingen voor je klaarstaan met minimaal 10% korting. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 50%. Je hebt voor deze deal geen kortingscode nodig.

 • 10% KORTING op je bestelling | Amazon DEAL
  10%
  korting

  10% KORTING op je bestelling | Amazon DEAL

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Amazon en geldt op de aanbiedingen in de webshop.

 • Hier € 6 KORTING bij Storytel in januari 2021
  € 6
  korting

  Hier € 6 KORTING bij Storytel in januari 2021

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Probeer Storytel 14 dagen gratis uit, zonder hiervoor een kortingscode nodig te hebben. Omgerekend bespaar je hierdoor € 6 uit.

 • Magix kortingscode => € 10 KORTING
  € 10
  kortingscode

  Magix kortingscode => € 10 KORTING

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Schrijf je in voor de Magix nieuwsbrief en ontvang als dank een 10 euro kortingscode

Gemiste deals van Elsevier Weekblad

Verlopen op
 • Elsevier weekblad aanbieding
  2019-05-06
  Lees Meer
 • NIEUW: lees Elsevier Weekblad digitaal voor 10 euro per maand
  2019-05-06
  Lees Meer
 • Digitaal Elsevier Weekblad >> 6 maanden voor eenmalig € 54
  2019-05-06
  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Begin het jaar goed met profiteer van deze Elsevier aanbieding. Je ontvangt dit populaire blad vol met nieuws en columns vier weken lang voor maar 10 euro. Dit betekent een korting van wel 58%. Daarnaast ontvang je de iPad edities er gratis bij en stopt het abonnement automatisch na 4 weken. Is de aanbieding verlopen? Bekijk dan het overzicht voor een andere Elsevier aanbieding.

  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Elsevier is hét opinieblad van Nederland. Normaal gesproken betaal je per nummer 4,95 euro. Niet wanneer je via deze actie een abonnement neemt. Je ontvangt dan 8 weken lang Elsevier inclusief de tablet edities en gratis speciale editie enge beestjes voor slechts 8 euro. Met dit Elsevier abonnement betaal je dus slechts 1 euro per nummer! En daar krijg je dan nog een gratis speciale editie t.w.v. 8,95 en de tablet versies t.w.v. 28,72 bij.

  Door gebruik te maken van dit speciale proefabonnement Elsevier betaal je geen 4,95 maar slechts 1 euro per nummer. In combinatie met de andere gratis toevoegingen, krijg je ruim 89% totaalkorting.

  Deze aanbieding is zó goed, dat je deze natuurlijk niet alleen voor jezelf houdt. Bestel (ook) een abonnement Elsevier voor iemand anders. Of gebruik de handige buttons hieronder om de aanbieding door te sturen via Facebook, Twitter, e-mail, etc.

  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Elsevier is het grootste opinieblad van Nederland. Voor zo\’n kwaliteitsblad betaal je normaliter een faire prijs. Nu niet: maak gebruik van deze Elsevier aanbieding en ontvang 72% korting op de reguliere prijs.

  Als je nu via deze actie een proefabonnement op de Elsevier afsluit, ontvang je 12 weken lang het blad in de brievenbus voor slechts 1,25 per nummer. Voor deze aanbieding betaal je dus slechts 15 euro. Normaal gesproken heb je daar 3 Elseviers voor, dus met dit proefabonnement krijg je 4x zoveel waar voor je geld.

  Het mooie van deze aanbieding is dat het abonnement automatisch stopt. Nadat je de 12 nummers hebt ontvangen zit je dus nergens aan vast.

  Maak nu gebruik van deze unieke aanbieding en je ontvangt ook nog eens gratis de speciale editie Elsevier Ons Brein.

  Of je ooit al een Elsevier abonnement hebt gehad, vaak losse nummers koopt of gewoon geïnteresseerd bent, nu is het moment om op de oranje button te klikken en een spotgoedkoop proefabonnement af te sluiten.

  Lees Meer
 •  
  verlopen

  Het unieke aan deze Elsevier aanbieding is dat je na de looptijd nergens aan vast zit; het abonnement stopt namelijk automatisch!

  Erg interessant voor jezelf om deze zomer eens lekker up-to-date te geraken van de actualiteiten. Of geef het een ander cadeau.

  Lees Meer

Zo werkt de Elsevier Weekblad kortingscode 

 1. Kies een abonnement of een product en stop het in de winkelwagen.
 2. Maak een account aan en doorloop het betaalproces.
 3. Vul eventueel de beschikbare Elsevier Weekblad kortingscode in op het moment dat daar om gevraagd wordt om te profiteren.

Genieten van een Aanbieding Elsevier Weekblad

Elsevier  Weekblad is een Nederlands opinieblad dat zich in eerste instantie richt op de hoger opgeleide lezers. Het eerste exemplaar van het tijdschrift verscheen in 1945. Na 4 jaar had het blad al een oplage van ruim 120.000 exemplaren. Inmiddels is Elsevier Weekblad één van Nederlands oudste opiniebladen. Met aan Aanbieding wordt Elsevier Weekblad een extra leuk blad om een abonnement te nemen.

 

Met Elsevier Weekblad altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Met Elsevier Weekblad ben je altijd op de hoogte van het nieuws en zijn achtergronden. Dit kunnen onderwerpen zijn die betrekking hebben op bijvoorbeeld politiek, sport, economie, cultuur en carrière. Daarmee weet Elsevier Weekblad een breed publiek aan te spreken waar ook jij optimaal van kunt profiteren. Laat je verrassen door het nieuws en zijn achtergronden.

 

Elsevier Weekblad verbreedt jouw kijk op de samenleving

Het opinieblad Elsevier Weekblad wil orde scheppen in de chaos. Dit realiseert Elsevier Weekblad door een bijdrage te leveren aan de opinievorming en discussie te voeren over diverse onderwerpen. Er wordt geselecteerd op relevantie voor de lezers. Dat is uiteraard in jouw voordeel. Daarom is het de moeite waard gebruik te maken van een aanbieding van Elsevier Weekblad en zo je opinie en je kijk op de diverse onderwerpen uit de samenleving te verbreden.

 

Met een proefabonnement op Elsevier Weekblad maak je kennis met verschillende columnisten

Wanneer je graag kennis wilt maken met diverse columnisten, dan kun je met een proefabonnement op Elsevier Weekblad uitstekend slagen. Er zijn diverse columnisten die elke week weer een succesvolle editie in elkaar weten te zetten. Voor een brede kijk op alles dat ook maar enigszins met het nieuws te maken heeft, zit je bij Elsevier Weekblad prima op je plek. Maak gebruik van een Elsevier Weekblad proefaanbieding en laat je verrassen door de waanzinnig goede artikelen.

 

Kies voor Elsevier Weekblad en durf je te onderscheiden

Elsevier Weekblad is meer dan een gewoon weekblad. Het is nog steeds het meest gelezen opinieblad van Nederland. Daarmee weten ze zich te onderscheiden van alle andere opiniebladen in Nederland. Het blad wordt gelezen door mensen uit allerlei lagen van de samenleving. Vooral in de marktsector heeft het zijn plek weten te veroveren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan mensen die werkzaam zijn in de financiële sector, de commerciële branche, vrije beroepsbeoefenaren en ondernemers. Ook jij kunt daar onderdeel van uitmaken door de keuze te maken voor één van de Elsevier Weekblad aanbiedingen op deze pagina.

 

Elsevier Weekblad spreekt diverse lezersgroepen aan

Elsevier Weekblad wil zoveel mogelijk diverse lezersgroepen aanspreken en inspireren. Dit is onder andere terug te vinden in de onderwerpen waarover geschreven wordt. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op keuzeproblemen bij het werk of financiën. Maar ook studie en vrije tijd kunnen ter sprake komen. Juist vanwege het aanspreken van de verschillende lezersgroepen is het de moeite waard om Elsevier Weekblad eens te proberen. Daarmee geef je jezelf een cadeau, waar je op diverse manieren profijt van kunt hebben.

 

Nieuws wordt scherp geselecteerd door Elsevier Weekblad

Het nieuws wordt door Elsevier Weekblad scherp geselecteerd en daarmee zet het tijdschrift een ijzersterk concept neer. Het nieuws wordt zo compact mogelijk verteld, waarna er volop ruimte wordt gegeven aan opinievorming. Verder worden er thema’s in het tijdschrift besproken die in een krant niet altijd ter sprake komen. Er wordt dan ook een eigen agenda gehanteerd door het blad.

 

Elsevier Weekblad durft alleen te staan

Elsevier Weekblad weet zich te onderscheiden doordat er geen klassieke standpunten worden ingenomen omtrent belangrijke onderwerpen zoals het milieu en integratie. Feiten en gangbare argumenten worden sceptisch onderzocht, waarmee er soms een gewaagde positie wordt ingenomen. Niet in alles vindt Elsevier Weekblad namelijk bijval. Dat maakt het tijdschrift extra aantrekkelijk voor jou als potentiële lezer.

 

De diverse tijdschriften van Elsevier Weekblad

Naast het weekblad heeft Elsevier Weekblad nog diverse andere tijdschriften en producten op de markt gebracht. Dit is bijvoorbeeld Elsevier Juist, een blad dat elke maand verschijnt. Verder is er Elsevier STIJL, uitgelicht nieuws wordt hier in stijl gebracht. Er worden ook regelmatig Speciale Edities uitgegeven door Elsevier Weekblad. Uniek is ook Ter Herinnering, tijdschriften ter herinnering aan belangrijke personen zoals bijvoorbeeld Nelson Mandela en Koningin Wilhelmina.

 

Elsevier Weekblad Boeken en Toprecepten

Je kunt bij Elsevier Weekblad ook terecht voor recensies van onder andere boeken en toprecepten. Daarmee heb je als lezer ontzettend veel keuzemogelijkheden om er een geslaagde leesavondje van te maken, of om een lekkere maaltijd in elkaar te zetten. Laat je verrassen en geef jezelf of een ander een Elsevier Weekblad cadeau. Je zult er zeker geen spijt van krijgen, maar met plezier van deze aanbieding gebruik maken.

 

Stel je vragen aan de klantenservice

Wanneer je de keuze maakt voor een abonnement op Elsevier Weekblad , kun je altijd terecht bij de klantenservice. Je kunt daar bijvoorbeeld je verhuizing doorgeven, een factuur downloaden of je vragen stellen. Je kunt de klantenservice bereiken per e-mail en telefoon. Kies nu de aanbieding van Elsevier Weekblad die het beste bij je past en blijf op de hoogte van al het nieuws uit diverse takken in de samenleving.

Voordelen Elsevier Weekblad 

 1. Een van de bekendste weekbladen van Nederland.
 2. Zeer hoge kwaliteit teksten, blijf altijd op de hoogte van wat er speelt.
 3. Artikelen over politiek en economie, wetenschap en cultuur.
 4. Stijlvol opinieblad met scherpe en kritische blik.
 5. Veel aandacht voor boeken, reizen en mode.

Kortingscode Elsevier Weekblad delen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens Elsevier Weekblad 

Wat kun je hier kopen? 

Elsevier Weekblad is een van de bekendste en meest gelezen opiniebladen van Nederland. De focus van Elsevier Weekblad ligt voornamelijk op economie en politiek, maar ook wetenschap en cultuur krijgen een duidelijke plaats in de artikelen. Met gedegen journalistiek werk en long reads die flink de diepte in gaan, brengt Elsevier Weekblad iedere week de context, opinie en discussie over actuele onderwerpen waar de moderne lezer behoefte aan heeft.

Populaire shops

Elsevier Weekblad aanbiedingen
7 aanbiedingen
Oxxio aanbiedingen
8 aanbiedingen
Trouw aanbiedingen
5 aanbiedingen
Parool aanbiedingen
5 aanbiedingen
AD aanbiedingen
7 aanbiedingen
Oxxio aanbiedingen
8 aanbiedingen
Trouw aanbiedingen
5 aanbiedingen
Parool aanbiedingen
5 aanbiedingen
AD aanbiedingen
7 aanbiedingen
Volkskrant aanbiedingen
10 aanbiedingen