• Geverifieerd
  84 gebruikt
  Info
  Info

  Het bedrag wat je kunt besparen verschilt per pakket, stel je pakket samen om te zien hoeveel jij kunt besparen. De einddatum van deze kortingscode is ons helaas niet bekend.

 • gebruikt
  Info
  Info

  Deze kortingscode is speciaal voor studenten. Voor directe toegang tot deze korting registreer en verifieer je je studentenstatus bij UNiDAYS

 • populairste korting deze maand!
  398 gebruikt
 • 172 gebruikt
 • 212 gebruikt
 • 2 gebruikt
  Info
  Info

  Deze kortingscode is speciaal voor studenten. Voor directe toegang tot deze korting registreer en verifieer je je studentenstatus bij studentbeans. Op je eerste box krijg je 50% korting, en op de 10 volgende boxen 10%.

 • 132 gebruikt
 • 79 gebruikt

Beoordeling

Beoordeling van HelloFresh door Anne

Anne is dé deal-expert voor HelloFresh bij bespaardeals


Verzinnen wat je wilt gaan eten en boodschappen doen kan erg leuk zijn. Maar ik heb ook weleens zo’n dag dat ik echt helemaal geen inspiratie heb, en dat ik pas naar de supermarkt kan als het daar spitsuur is en ik een halfuur in de rij voor de kassa moet staan wachten. Ja, dan bestel ik liever een smakelijke pizza.

Alleen is dat ook niet echt een winnende strategie. Al was het maar omdat, als ik in die leuke jurkjes van Forever 21 wil blijven passen, te veel pizza niet erg handig is. Bovendien moeten de kinderen ook gezond en gevarieerd eten.

Daarom vind ik HelloFresh zo’n uitkomst. Het eten is gegarandeerd vers en gezond, omdat er allemaal experts hebben nagedacht over de recepten. Zo krijg je lekker veel groente binnen. En er zit erg veel variatie in, omdat ze bij HelloFresh hebben bedacht dat het ook gezond moet zijn als je iedere dag uit hun box eet. Je hebt dan natuurlijk niet zoveel keuze in de maaltijden, maar eigenlijk vindt iedereen ze altijd toch wel lekker. Ik kan nu dus heerlijk lui zijn, helemaal niet hoeven nadenken over wat ik wil gaan eten en al helemaal niet langs de supermarkt, en toch goed en gezond eten. Dat hadden ze eigenlijk best wat eerder kunnen bedenken!

Groetjes,
Anne

Hot op social media


Recent verlopen HelloFresh kortingscodes

 • 84 gebruikt
  Info
  Info

  Het bedrag wat je kunt besparen verschilt per pakket, stel je pakket samen om te zien hoeveel jij kunt besparen. De einddatum van deze kortingscode is ons helaas niet bekend.

 • 140 gebruikt
  Info
  Info

  Bij heractivering van je flexibele lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je korting op 4 boxen: 50% op je volgende box en 25% op de 3 boxen daarna. De kortingscode is enkel geldig voor voormalige klanten die hun lidmaatschap meer dan 5 weken geleden hebben opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

 • 198 gebruikt
  Info
  Info

  Bij heractivering van je flexibele lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je korting op 4 boxen: 50% op je volgende box en 25% op de 3 boxen daarna. De kortingscode is enkel geldig voor voormalige klanten die hun lidmaatschap meer dan 5 weken geleden hebben opgezegd en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

 • 217 gebruikt
 • 183 gebruikt
  Info
  Info

  De einddatum van deze kortingscode is ons helaas niet bekend.

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • € 60 KORTING op een starterspakket | PerfectDraft ACTIE
  € 60
  korting

  € 60 KORTING op een starterspakket | PerfectDraft ACTIE

 • Via Marley Spoon kun je ook heerlijk vegetarisch eten –> Bestel HIER de vegetarisch maaltijdbox extra voordelig
  VEGA
  aanbieding

  Via Marley Spoon kun je ook heerlijk vegetarisch eten –> Bestel HIER de vegetarisch maaltijdbox extra voordelig

 • EXCLUSIEF! 10‌% KORTING in mei 2024 || Spice Rebels coupon
  10%
  coupon

  EXCLUSIEF! 10‌% KORTING in mei 2024 || Spice Rebels coupon

 • EXCLUSIEF! Nú 5‌% KORTING op alles met onze Myprotein voucher
  5%
  voucher

  EXCLUSIEF! Nú 5‌% KORTING op alles met onze Myprotein voucher

  Valid Until: 31 July 2024
 • Ontvang een GRATIS vaderdagfoto met deze Hema Actiecode
  GRATIS
  actiecode

  Ontvang een GRATIS vaderdagfoto met deze Hema Actiecode

  Valid Until: 16 June 2024

Zo werkt de HelloFresh kortingscode in mei 2024 

 1. Kies je box. Vul daarna in voor hoeveel personen het is en waar en wanneer de box bezorgd moet worden.
 2. Klik dan op ‘Bestel’.
 3. Ga naar het vakje ‘Kortingscode’ en vul daar je code in.
 4. Klik op ‘Naar de kassa’ om de HelloFresh kortingscode in te wisselen.

Kortingscode HelloFresh insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van HelloFresh 

 1. Er is heel vaak een kortingscode beschikbaar voor de aanschaf van je box.
 2. De maaltijden zijn met zorg samengesteld door voedingsexperts, dus je eet gezond en gevarieerd.
 3. Aan alles is gedacht, dus je kunt direct zorgeloos aan de slag in de keuken.
 4. Ideaal als je een beetje haast hebt: je hoeft niet langs de supermarkt, en alle recepten zijn binnen 30 minuten te bereiden.
 5. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig afgewogen op elkaar, dus je hoeft nooit eten weg te gooien.
 6. Je krijgt vaak exclusieve producten voor een lage prijs.

Categorieën

Kortingscode HelloFresh voor lekker gezond eten

Deze pagina, kortingscode HelloFresh, is jouw startpunt naar lekker, gezond en vers eten. Met een abonnement op HelloFresh heb je altijd verse ingrediënten in huis voor een heerlijke maaltijd. HelloFresh doet voor jou de boodschappen. bespaardeals verzorgt voor jou de kortingscodes. Ook voor HelloFresh. Vaak vind je hier op de pagina codes waarmee je korting krijgt op je abonnement. Let er wel even op dat deze actiecodes meestal bedoeld zijn voor nieuwe klanten.

 

HelloFresh volgt seizoenen

De mensen achter HelloFresh volgen de seizoenen. Welke groenten zijn op dat moment vers verkrijgbaar? Maar dat niet alleen. Via HelloFresh leer je ook vergeten groenten kennen. Groenten die je misschien niet zo snel in de supermarkt vindt. Doordat je de volledige recepten erbij krijgt, leer je ook nog eens hoe je ze goed kunt bereiden. Je bestelt dus niet alleen vers eten, je bestelt een hele ervaring. Met een HelloFresh kortingscode kun je vaak extra voordelig kennismaken met die ervaring. Regelmatig hebben we code voor 10 euro korting op je eerste box.

 

HelloFresh is makkelijk en voordelig

De gerechten van HelloFresh zijn gemiddeld binnen 30 minuten te bereiden. Dat is voor ons het bewijs dat het koken van gezond eten echt niet lang hoeft te duren. Bovendien bespaar je dus al tijd op de boodschappen; HelloFresh wordt aan de deur bezorgd. Doordat je hier op deze pagina bent beland, ga je bovendien besparen op de kosten. Wat houdt je nog tegen..?

Contactgegevens HelloFresh 

Wat kun je hier kopen? 

HelloFresh is de grootste en meest bekende aanbieder van maaltijdboxen. Zo’n box is een compleet verzorgd etenspakket, tot aan de kruiden aan toe, met verse en onbewerkte ingrediënten. Aan de hand van het bijgeleverde recept kun je daarmee zelf een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel kopen, zonder dat je langs de supermarkt hoeft.

HelloFresh breidt in snel tempo het aanbod uit. De eerste box waarmee ze begonnen was bedoeld om een avondmaaltijd mee te koken, en die zijn ook nog steeds het meest populair. Ze hebben nu echter ook ontbijtboxen, fruitboxen, vegetarische boxen en familieboxen. Je kunt altijd uitkiezen voor hoeveel mensen een box bedoeld is, zodat je altijd precies genoeg krijgt.