• veel gekozen door andere krantenlezers!
  89%
  korting
 • 6,99
  aanbieding
 • 33%
  korting
 •  

   

 • 33%
  korting
 • 33%
  korting
 • 31%
  korting

Beoordeling

Beoordeling van AD door Anne

Anne is dé deal-expert voor AD bij bespaardeals


Het AD is een hele fijne en complete krant. Als je op de website rondkijkt krijg je meteen het idee dat er op een professionele en integere manier nieuws gebracht wordt, zonder al teveel kleuring of politieke voorkeur. Persoonlijk vind ik dat nieuws neutraal gebracht moet worden, zodat ik mijn eigen mening kan vormen. Het AD doet precies dat. De krant is een stuk rustiger dan de Telegraaf, maar brengt het nieuws toch weer op een andere manier dan bijvoorbeeld de Volkskrant. Het is met kranten uiteindelijk toch een kwestie van gevoel: wat het beste bij je past, merk je meteen op het moment dat je een papieren krant openslaat. Tegenwoordig kun je natuurlijk ook online de krant nemen. Zelf heb ik doorlopend de krant op de mat, al dan niet met een proefabonnement. Dat kost wel een hoop geld, maar ik vind het belangrijk om op een betrouwbare manier aan mijn nieuws te komen. Bovendien – een krantje bij het ontbijt is wel zo fijn.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van AD

Hot op social mediaMeer aanbiedingen op kranten

Op zoek naar meer aanbiedingen op kranten? Kijk dan ook even bij de Volkskrant, ParoolTelegraaf en Trouw. Je vindt er mooie proefabonnementen. Daarnaast kun je kiezen voor een jaar lang hoge korting. Soms zelfs wel 2 jaar.


Populaire kortingscodes

KortingAD kortingenVerloopt
89%AD aanbieding => HIER slechts € 1,50 per week in oktober 2023
6,99AD aanbieding => lees 4 weken voor € 6,99 (stopt automatisch!)
33%Lees met 33% KORTING elke dag het laatste nieuws || AD aanbieding
33%AD aanbieding >> weekend abonnement nú met 33% KORTING
33%Digitaal abonnement => HIER voor € 3,50 per week || AD aanbieding

Vergelijkbare kortingscodes

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  bol.com heeft deze week mooie retourdeals voor je klaarstaan. Hier shop je met minimaal 15% korting maar deze kan oplopen tot maar liefst 70%. Dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Je hebt voor deze actie geen kortingscode nodig, de korting is al verrekend, mooi toch?

 • Verzilver deze Kinguin coupon en pak 10‌% KORTING op Call of Duty
  10%
  coupon

  Verzilver deze Kinguin coupon en pak 10‌% KORTING op Call of Duty

  a
 • Scoor 30% KORTING via deze Zavvi kortingscode
  30%
  kortingscode

  Scoor 30% KORTING via deze Zavvi kortingscode

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze kortingscode is geldig op de LOKI kledingcollectie. De einddatum is ons helaas niet bekend.

  Geldig t/m: 31 juli 2021
 • Amazon ACTIE -> 10% KORTING op je bestelling in oktober 2023
  10%
  korting

  Amazon ACTIE -> 10% KORTING op je bestelling in oktober 2023

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Deze actie werkt zonder kortingscode van Amazon en geldt op de aanbiedingen in de webshop.

 • Hier € 6 KORTING bij Storytel in oktober 2023
  € 6
  korting

  Hier € 6 KORTING bij Storytel in oktober 2023

  Voorwaarden
  Voorwaarden

  Probeer Storytel 14 dagen gratis uit, zonder hiervoor een kortingscode nodig te hebben. Omgerekend bespaar je hierdoor € 6 uit.

Gemiste deals van AD

Verlopen op
 • € 50 KORTING op het 3-daagse Magic Over Disney arrangement => AD ACTIE
  2022-07-11
  Lees Meer
 • Tijdelijk aanbod => je favoriete krant 5 weken voor € 5
  2022-01-30
  Lees Meer
 • ZOMER! Je favoriete krant 4 weken voor € 4 + GRATIS bestseller
  2021-09-05
  Lees Meer

Zo werkt de AD kortingscode 

 1. Kijk bij bespaardeals naar de verschillende opties die het AD biedt.
 2. Klik op een actie om naar de website van het AD te surfen.
 3. Sluit een abonnement af dat past bij jou. Je profiteert direct van de korting.

AD aanbieding voor onze bezoekers

Voor alle krantlezers en andere nieuwsgierige personen is dit de ideale pagina. Hier houden we je namelijk op de hoogte van elke AD aanbieding en andere acties van de krant. Het AD is een overzichtelijke, populaire, betrouwbare maar onafhankelijke landelijke ochtendkrant. Heerlijk bij het ontbijt of toch nog even om ’s avonds na te lezen. Zo ben je altijd op de hoogte van al het nieuws in binnen en buitenland.

 

Laatste nieuws met AD aanbieding

Met een AD aanbieding ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het Algemeen Dagblad is de op één na grootste betaalde krant van Nederland en heeft een oplage van ruim een half miljoen exemplaren. Deze krant heeft geen politieke of religieuze binding en kan daarom met veel plezier door elke nieuwsliefhebber gelezen worden.

Met plezier een promotiecode AD gebruiken

Je kunt met veel plezier een promotiecode AD gebruiken als je graag de krant leest. Enerzijds ben je altijd op de hoogte van het meest recente nieuws, anderzijds hoef je veel minder geld voor een krantenabonnement te betalen. Dat maakt kranten lezen extra plezierig.

Een AD promotiecode als voordelige krantaanbieding

De krant lezen is een dure aangelegenheid. Een promotiecode van AD kan daarom uitkomst bieden. Schroom daarom niet om gebruik te maken van deze actie en zo blijvend op de hoogte te zijn van het allernieuwste nieuws en achtergronden. Deze krant biedt jou namelijk meer dan slechts nieuws.

Algemeen Dagblad voor iedereen

De abonnees van het Algemeen Dagblad bevinden zich in alle lagen van de bevolking. Ben je op zoek naar een leuke aanbieding en wil je graag op de hoogte blijven van het meest recente nieuws? Met een aanbieding van het AD kun je hier uitstekend gestalte aan geven.

Het Algemeen Dagblad: de landelijke ochtendkrant van Nederland

Het Algemeen Dagblad, in de volksmond ook wel het AD genoemd, profileert zich als de landelijke ochtendkrant van Nederland. De eerste editie van deze krant verscheen op 29 april 1946 en inmiddels heeft de krant een gemiddelde oplage van zo’n 500.000 exemplaren per dag. De krant is de één na grootste betaalde krant van Nederland. Hoewel het Algemeen Dagblad een landelijke krant is, wordt de krant het meest gelezen in het zuidwesten van Nederland.

Een onafhankelijk en betrouwbaar dagblad

Het Algemeen Dagblad streeft ernaar om een onafhankelijk dagblad te zijn, zonder politieke of religieuze voorkeur. De krant richt zich dan ook niet op een specifieke doelgroep, maar wil een betrouwbare en onafhankelijke krant zijn die de feiten op een eerlijke en zorgvuldige manier weergeeft. Naast nieuws uit het binnen- en buitenland, heeft de krant ook veel aandacht voor sport.

Elke dag een ander thema onder de loep

De krant brengt elke dag van de week een bepaald thema onder de aandacht. Naast de AD-Sportwereld special, wordt er ook volop aandacht gegeven aan thema’s zoals leefstijl, gezondheid, geld en recht, familie en relaties, tips over reizen en uitgaan en natuurlijk mag ook de AD-Autowereld niet worden vergeten. Daarmee biedt de krant interessant nieuws voor zowel jong als oud.

De AD-oliebollentest

Het Algemeen Dagblad is vooral ook bekend geworden door de jaarlijkse oliebollentest. De AD-oliebollentest verschijnt jaarlijks enkele dagen voor de feestdagen. Tijdens deze test worden talloze oliebollenkramen en bakkers getest op de kwaliteit van oliebollen. Daarmee is in een oogopslag duidelijk waar de lekkerste oliebollen van Nederland worden gemaakt. Uiteraard wordt de uitslag van deze test gepubliceerd in de krant.

Maak kennis met het Algemeen Dagblad met een proefabonnement

Om kennis te maken met het Algemeen Dagblad, kan er een keuze worden gemaakt voor een proefabonnement. Indien gewenst, kan dit ook digitaal. Een proefabonnement stopt automatisch, maar kan natuurlijk ook worden omgezet in een periodiek abonnement. Wilt u ook een proefabonnement afsluiten? Er zijn voldoende opties om voordelig kennis te maken.

 

Voordelen AD 

 1. Op één na grootste betaalde krant van Nederland.
 2. Onafhankelijk en betrouwbaar nieuws.
 3. Elke ochtend een papieren krant bij jou op de mat.
 4. Met een abonnement is de complete krant ook online te lezen via de website.
 5. Landelijk nieuws, maar ook regionaal getint nieuws met een van de regionale titels.

Kortingscode AD delen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens AD 

Wat kun je hier kopen? 

Het Algemeen Dagblad is een van de grootste en meest gelezen landelijke kranten van Nederland. Naast de Telegraaf en de Volkskrant ligt het AD op veel plekken vast in de schappen. Met een oplage van meer dan 500.000 exemplaren is het AD een populaire krant, die zich profileert als neutrale nieuwsbron. Dat wil zeggen dat dit ochtendblad geen politieke of religieuze binding heeft, en onafhankelijk nieuws brengt aan zijn vele lezers door het hele land.

Populaire shops

Bonprix kortingscodes
17 kortingscodes
C&A kortingscodes
12 kortingscodes
Spartoo kortingscodes
12 kortingscodes
Hunkemoller kortingscodes
16 kortingscodes
Avantisport kortingscodes
9 kortingscodes
Durlinger kortingscodes
10 kortingscodes
Negenmaandenbeurs kortingscodes
4 kortingscodes
Huishoudbeurs kortingscodes
4 kortingscodes
Beekse Bergen kortingscodes
11 kortingscodes
Uber kortingscodes
2 kortingscodes