Bespaardeals verdient mogelijk commissie wanneer je via onze deals shopt.

Recent verlopen AD kortingscodes

Beoordeling

Beoordeling van AD door Anne

Anne is dé deal-expert voor AD bij bespaardeals


Het AD is een hele fijne en complete krant. Als je op de website rondkijkt krijg je meteen het idee dat er op een professionele en integere manier nieuws gebracht wordt, zonder al teveel kleuring of politieke voorkeur. Persoonlijk vind ik dat nieuws neutraal gebracht moet worden, zodat ik mijn eigen mening kan vormen. Het AD doet precies dat. De krant is een stuk rustiger dan de Telegraaf, maar brengt het nieuws toch weer op een andere manier dan bijvoorbeeld de Volkskrant. Het is met kranten uiteindelijk toch een kwestie van gevoel: wat het beste bij je past, merk je meteen op het moment dat je een papieren krant openslaat. Tegenwoordig kun je natuurlijk ook online de krant nemen. Zelf heb ik doorlopend de krant op de mat, al dan niet met een proefabonnement. Dat kost wel een hoop geld, maar ik vind het belangrijk om op een betrouwbare manier aan mijn nieuws te komen. Bovendien – een krantje bij het ontbijt is wel zo fijn.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van AD

Hot op social media


Meer aanbiedingen op kranten

Op zoek naar meer aanbiedingen op kranten? Kijk dan ook even bij de Volkskrant, ParoolTelegraaf en Trouw. Je vindt er mooie proefabonnementen. Daarnaast kun je kiezen voor een jaar lang hoge korting. Soms zelfs wel 2 jaar.


Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • € 10 kortingscode MediaMarkt
  € 10
  kortingscode
 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

 • Fnac actie >> Scoor NÚ 3 DVDs voor maar € 20
  € 20
  kortingscode

  Fnac actie >> Scoor NÚ 3 DVDs voor maar € 20

  Valid Until: 31 August 2024
 • Runnersworld actie >> Scoor NÚ Runners World ‘Liefde voor lopen’ Special voor maar € 7,99
  € 7,99
  kortingscode

  Runnersworld actie >> Scoor NÚ Runners World ‘Liefde voor lopen’ Special voor maar € 7,99

 • Moyu actie >> Scoor NÚ Vintage A5 Premium Covers Bundle voor maar € 105
  € 105
  kortingscode

  Moyu actie >> Scoor NÚ Vintage A5 Premium Covers Bundle voor maar € 105

AD aanbieding voor onze bezoekers

Voor alle krantlezers en andere nieuwsgierige personen is dit de ideale pagina. Hier houden we je namelijk op de hoogte van elke AD aanbieding en andere acties van de krant. Het AD is een overzichtelijke, populaire, betrouwbare maar onafhankelijke landelijke ochtendkrant. Heerlijk bij het ontbijt of toch nog even om ’s avonds na te lezen. Zo ben je altijd op de hoogte van al het nieuws in binnen en buitenland.

 

Laatste nieuws met AD aanbieding

Met een AD aanbieding ben je altijd verzekerd van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Het Algemeen Dagblad is de op één na grootste betaalde krant van Nederland en heeft een oplage van ruim een half miljoen exemplaren. Deze krant heeft geen politieke of religieuze binding en kan daarom met veel plezier door elke nieuwsliefhebber gelezen worden.

Met plezier een promotiecode AD gebruiken

Je kunt met veel plezier een promotiecode AD gebruiken als je graag de krant leest. Enerzijds ben je altijd op de hoogte van het meest recente nieuws, anderzijds hoef je veel minder geld voor een krantenabonnement te betalen. Dat maakt kranten lezen extra plezierig.

Een AD promotiecode als voordelige krantaanbieding

De krant lezen is een dure aangelegenheid. Een promotiecode van AD kan daarom uitkomst bieden. Schroom daarom niet om gebruik te maken van deze actie en zo blijvend op de hoogte te zijn van het allernieuwste nieuws en achtergronden. Deze krant biedt jou namelijk meer dan slechts nieuws.

Algemeen Dagblad voor iedereen

De abonnees van het Algemeen Dagblad bevinden zich in alle lagen van de bevolking. Ben je op zoek naar een leuke aanbieding en wil je graag op de hoogte blijven van het meest recente nieuws? Met een aanbieding van het AD kun je hier uitstekend gestalte aan geven.

Het Algemeen Dagblad: de landelijke ochtendkrant van Nederland

Het Algemeen Dagblad, in de volksmond ook wel het AD genoemd, profileert zich als de landelijke ochtendkrant van Nederland. De eerste editie van deze krant verscheen op 29 april 1946 en inmiddels heeft de krant een gemiddelde oplage van zo’n 500.000 exemplaren per dag. De krant is de één na grootste betaalde krant van Nederland. Hoewel het Algemeen Dagblad een landelijke krant is, wordt de krant het meest gelezen in het zuidwesten van Nederland.

Een onafhankelijk en betrouwbaar dagblad

Het Algemeen Dagblad streeft ernaar om een onafhankelijk dagblad te zijn, zonder politieke of religieuze voorkeur. De krant richt zich dan ook niet op een specifieke doelgroep, maar wil een betrouwbare en onafhankelijke krant zijn die de feiten op een eerlijke en zorgvuldige manier weergeeft. Naast nieuws uit het binnen- en buitenland, heeft de krant ook veel aandacht voor sport.

Elke dag een ander thema onder de loep

De krant brengt elke dag van de week een bepaald thema onder de aandacht. Naast de AD-Sportwereld special, wordt er ook volop aandacht gegeven aan thema’s zoals leefstijl, gezondheid, geld en recht, familie en relaties, tips over reizen en uitgaan en natuurlijk mag ook de AD-Autowereld niet worden vergeten. Daarmee biedt de krant interessant nieuws voor zowel jong als oud.

De AD-oliebollentest

Het Algemeen Dagblad is vooral ook bekend geworden door de jaarlijkse oliebollentest. De AD-oliebollentest verschijnt jaarlijks enkele dagen voor de feestdagen. Tijdens deze test worden talloze oliebollenkramen en bakkers getest op de kwaliteit van oliebollen. Daarmee is in een oogopslag duidelijk waar de lekkerste oliebollen van Nederland worden gemaakt. Uiteraard wordt de uitslag van deze test gepubliceerd in de krant.

Maak kennis met het Algemeen Dagblad met een proefabonnement

Om kennis te maken met het Algemeen Dagblad, kan er een keuze worden gemaakt voor een proefabonnement. Indien gewenst, kan dit ook digitaal. Een proefabonnement stopt automatisch, maar kan natuurlijk ook worden omgezet in een periodiek abonnement. Wilt u ook een proefabonnement afsluiten? Er zijn voldoende opties om voordelig kennis te maken.

 

Wat kun je hier kopen? 

Het Algemeen Dagblad is een van de grootste en meest gelezen landelijke kranten van Nederland. Naast de Telegraaf en de Volkskrant ligt het AD op veel plekken vast in de schappen. Met een oplage van meer dan 500.000 exemplaren is het AD een populaire krant, die zich profileert als neutrale nieuwsbron. Dat wil zeggen dat dit ochtendblad geen politieke of religieuze binding heeft, en onafhankelijk nieuws brengt aan zijn vele lezers door het hele land.

Pluspunten van AD 

 1. Op één na grootste betaalde krant van Nederland.
 2. Onafhankelijk en betrouwbaar nieuws.
 3. Elke ochtend een papieren krant bij jou op de mat.
 4. Met een abonnement is de complete krant ook online te lezen via de website.
 5. Landelijk nieuws, maar ook regionaal getint nieuws met een van de regionale titels.

Zo werkt de AD kortingscode in juli 2024 

 1. Kijk bij bespaardeals naar de verschillende opties die het AD biedt.
 2. Klik op een actie om naar de website van het AD te surfen.
 3. Sluit een abonnement af dat past bij jou. Je profiteert direct van de korting.

Kortingscode AD insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice AD