• wow... 88% van jouw voorgangers kozen massaal voor deze korting!
  4526 gebruikt
  Info
  Info

  Geldig zonder kortingscode.

 • 2103 gebruikt
  Info
  Info

  Geldig voor senioren van 60 jaar en ouder zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • 980 gebruikt
 • 991 gebruikt
  Info
  Info

  Geldig voor kinderen tot en met 2 jaar.

Beoordeling

Beoordeling van Tivoli door Anne

Anne is dé deal-expert voor Tivoli bij bespaardeals


Wat hebben we in Nederland toch veel keuze wanneer het gaat om pretparken! Wij gaan er regelmatig met het gezin op uit. Ik zoek, uiteraard, altijd goedkope tickets die vooral buiten het hoogseizoen altijd goed te krijgen zijn. We zijn vorig jaar bijvoorbeeld met een kortingscode naar Walibi geweest en hebben al kaartjes gekocht met een kortingscode voor Toverland. Toen de kids nog iets kleiner waren, gingen we regelmatig naar Park Tivoli in Berg en Dal. Voor ons is dat geen onbekende omgeving, omdat we er familie in de buurt hebben wonen. Zo’n daguitje naar dit park combineerden we dan altijd met familiebezoek!

Een van de grote voordelen van een bezoek aan Park Tivoli is het feit dat de entreetickets goed te betalen zijn. Dit is in tegenstelling tot de vele andere parken in Nederland waar je met jonge kids naartoe kunt. Soms betaal je al gauw 25 euro per persoon, zelfs als je kinderen 3 of 4 jaar zijn. Dat vind ik echt veel te veel: onze kids vonden Tivoli net zo leuk als bijvoorbeeld een dagje Efteling. Tel daarbij op dat er in Park Tivoli héél veel leuke attracties voor jonge kinderen te vinden zijn en je hebt een hele fijne dag.

Natuurlijk kan het bij mij altijd nóg goedkoper. Daarom keek ik regelmatig of er een kortingscode van Tivoli beschikbaar was. Tot mijn grote geluk was er altijd voor het seizoen wel een goede aanbieding te vinden. Mijn extra tip is om zeker online je tickets te boeken. Wanneer je een ticket op datum koopt bespaar je al 2,50 euro per ticket! Dat scheelt je met een gezin van bijvoorbeeld vier personen toch al zo 10 euro.

Groetjes,
Anne

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over hoe dit bedrijf is ontstaan, hoeveel werknemers ze hebben of andere nuttige achtergrondinformatie? Bekijk dan de Wikipedia van Tivoli

Hot op social media


Recent verlopen Tivoli kortingscodes

 • 4526 gebruikt
  Info
  Info

  Geldig zonder kortingscode.

 • 2103 gebruikt
  Info
  Info

  Geldig voor senioren van 60 jaar en ouder zonder een kortingscode nodig te hebben.

 • 77 gebruikt
 • 46 gebruikt
 • 980 gebruikt

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024
  25%
  korting

  Hier 25% KORTING bij Disneyland Parijs in mei 2024

 • Plopsa actie >> Scoor NÚ Entreeticket voor maar € 41
  € 41
  kortingscode

  Plopsa actie >> Scoor NÚ Entreeticket voor maar € 41

 • Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90
  € 36,90
  kortingscode

  Movie Park Germany actie >> Scoor NÚ tickets voor maar € 36,90

 • Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69
  € 69
  kortingscode

  Topticketshop actie >> Scoor NÚ Tickets voor Soldaar van Oranje voor maar € 69

 • Tripper actie >> Scoor NÚ Bobbejaanland voor maar € 27,90
  € 27,90
  kortingscode

  Tripper actie >> Scoor NÚ Bobbejaanland voor maar € 27,90

  Valid Until: 30 June 2024

Zo werkt de Tivoli kortingscode in mei 2024 

Met een Tivoli kortingscode pak je direct korting op je bestelling. Dat is fijn, want op die manier kun je voordeliger met het hele gezin naar dit pretpark. Het toevoegen van zo’n kortingscode is eenvoudig. Volg de volgende stappen en de korting volgt vanzelf:

 • Kies het aantal tickets en ga naar de kassa.
 • Vul hier je persoonlijke gegevens in en kies een betaalwijze.
 • Klik op ‘betalen’. Op de volgende pagina kun je je kortingscode van Tivoli invullen.
 • Klik op het daarvoor bestemde lege vakje. Vul de Tivoli kortingscode in.
 • Klik op ‘activeren’ en de korting wordt verrekend.

Kortingscode Tivoli insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Tivoli 

Natuurlijk profiteer je van allerlei voordelen wanneer je via de website van Tivoli zelf tickets scoort. Een van die voordelen is dat je altijd tot 2,50 euro korting per ticket kunt besparen. Andere voordelen zijn onder andere:

 • Op de website lees je snel en eenvoudig alle informatie over het park.
 • Met een kortingscode van Tivoli pak je nog meer korting op je toegangstickets.
 • Via de website van Tivoli kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van het pretpark waarin je op de hoogte wordt gehouden van alle deals en kortingscodes.
 • Je scoort naast tickets eenvoudig abonnementen via de website van Tivoli.
 • Park Tivoli is te volgen en te benaderen via diverse social media kanalen.
 • Er zijn regelmatig leuke deals waarmee je korting kunt scoren op tickets.

Categorieën

Voordelig een dagje weg? Met een kortingscode bij Groupon of met een kortingscode van Tiqets scoor je altijd korting op een dagje uit in of buiten Nederland. Ben je op zoek naar goedkope tickets voor pretpark Tivoli maar is er nergens een goede deal te vinden? Dan raden we je aan om eens op de website van Tivoli zelf te kijken. Park Tivoli, ook wel Amusementspark Tivoli genoemd, is een pretpark voor iedereen tot 10 jaar en hun begeleiders. Dit park is dus specifiek bedoeld voor de jongste bezoekers! Tivoli is gelegen in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen in Gelderland. Wat bijzonder is, is dat dit pretpark al in 1958 is opgericht. In de loop der jaren zijn er uiteraard allerlei uitbreidingen en vernieuwingen in het park geweest waardoor je er vandaag de dag kunt genieten van moderne attracties en leuke speeltuinen.

Ook heeft Tivoli diverse eigenaren gehad; anno 2020 is onderneemster Sylvia van Bochem de eigenaar van dit pretpark. Samen met een groot team enthousiaste werknemers zorgt ze ervoor dat iedereen het hier naar zijn of haar zin heeft. Tivoli beschikt over maar liefst 33 attracties, waarvan er één een achtbaan is. Verder vind je hier botsauto’s, een zweefmolen, een reuzenrad voor kleintjes, een kippenfarm, een griezelbos, een spookhuis, een luchtkussen en nog veel meer. Dit pretpark is bedoeld voor ieder kindje vanaf 2 jaar: voor de kleinsten en voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar zijn er allerlei speeltoestellen te vinden. Heb je ook zin om met de kids naar Tivoli te gaan? Check dan altijd of er een kortingscode van Tivoli actief is. Met zo’n Tivoli kortingscode scoor je namelijk altijd extra voordeel op je toegangstickets. Op deze pagina verzamelen we alle actuele kortingscodes van Tivoli.

Contactgegevens Tivoli 

Wat kun je hier kopen? 

Op de website van Park Tivoli kun je terecht voor het aanschaffen van online tickets. Wanneer je online je tickets scoort, krijg je al tot 2,50 euro korting per ticket! Ook koop je hier eenvoudig groepstickets, tickets voor schoolreisjes en abonnementen. Bij een abonnement profiteer je van diverse voordelen, zoals korting op andere pretparken en dierentuinen. Ook mogen opa’s en oma’s één keer gratis mee. Natuurlijk kun je op de website ook terecht voor informatie over het park. Hier lees je meer over welke attracties er zijn en hoe je precies bij Park Tivoli komt. Nóg meer korting scoren op toegangstickets? Er is vaak een kortingscode van Ticketveiling of een kortingscode van Belevenissen beschikbaar waarmee je extra voordeel pakt.