Beoordeling

Beoordeling van Tado door Anne

Anne is dé deal-expert voor Tado bij bespaardeals


De producten van Tado zijn ‘slim’ en dat betekent dat je alles makkelijk kunt bedienen en beheren via de app. Dit zorgt er niet alleen voor dat je alles ook op afstand kunt regelen, maar ik merk ook dat het ervoor zorgt dat je veel bewuster omgaat met energie. Je krijgt echt nieuwe inzichten die je eigenlijk aanmoedigen om slimmer om te gaan met energie, waardoor er eigenlijk automatisch een nog grotere besparing ontstaat.

Makkelijk te installeren

Zelf ben ik niet heel technisch aangelegd, waardoor ik me wel zorgde maakte of ik de slimme oplossingen wel zelf kon installeren. Dit bleek zelfs voor mij vrij eenvoudig te zijn. Op een bepaald moment kwam ik er even niet meer uit. Gelukkig vond ik een handige video handleiding op de website van Tado, waardoor ik stap voor stap kon zien wat de bedoeling was. Hierdoor was het eigenlijk best makkelijk.

Nu wil ik nóg meer energie besparen

De slimme oplossingen van Tado helpen je om een mooie besparing op de energierekening te realiseren. Hierdoor heb ik echt een beetje de smaak te pakken gekregen. Laatst ging mijn koelkast onverhoopt stuk. Met een bol.com coupon van Bespaardeals kon ik een leuk bedrag besparen als ik daar een nieuwe koelkast kocht. Ik heb hierbij heel bewust gezocht naar het meest energiezuinige exemplaar, iets waar ik voorheen niet zo veel aandacht aan gaf. Slecht eigenlijk, toch? Met de slimme oplossingen van Tado zijn mijn ogen echt wel open gegaan. Het persoonlijke advies vond ik zeker ook wel een pluspunt want, zoals gezegd, ben ik niet heel technisch aangelegd. Een fijne ervaring!

Groetjes,
Anne

Recent verlopen Tado kortingscodes

Bezoekers zoals jij keken ook bij

 • Tempur KORTING || 15% KORTING in juni 2024
  15%
  aanbieding

  Tempur KORTING || 15% KORTING in juni 2024

 • Minimaal 10% KORTING met de specials van Patipada
  10%
  korting

  Minimaal 10% KORTING met de specials van Patipada

 • Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals
  15%
  korting

  Deze week >> Tot 15% KORTING bij bol.com op retourdeals

 • 5‌% EXTRA KORTING op ALLES in juni 2024 || Lampenlicht promocode
  5%
  aanbieding

  5‌% EXTRA KORTING op ALLES in juni 2024 || Lampenlicht promocode

  Valid Until: 31 December 2024
 • Shop nu een 4-poots zit sta bureau met € 220 korting || FlexiSpot kortingscode
  € 220
  kortingscode

  Shop nu een 4-poots zit sta bureau met € 220 korting || FlexiSpot kortingscode

  Valid Until: 7 July 2024

Zo werkt de Tado kortingscode in juni 2024 

Je kunt met regelmaat gebruik maken van een Tado kortingscode via Bespaardeals. Deze gebruik je zo: 

 1.   Kopieer de Bespaardeals kortingscode en ga naar de Tado shop.
 2.   Voeg de gewenste slimme producten aan je winkelwagen toe.
 3.   Ga naar je webwinkel en vul hier je kortingscode in bij ‘Discount Code’.
 4.   Klik op ‘Apply’ om de korting te laten verrekenen.
 5.   Je kunt je bestelling nu helemaal afronden.

Kortingscode Tado insturen

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pluspunten van Tado 

De Tado webwinkel biedt een mooi assortiment slimme oplossingen die je helpen te besparen op de energierekening. Tegenwoordig liggen de energietarieven vrij hoog, waardoor elke vorm van besparing mooi is meegenomen. Met een Tado kortingscode van Bespaardeals kun je extra besparen op de aanschaf van slimme oplossingen waarmee je nog meer besparingen realiseert. Ideaal! Daarnaast biedt Tado je de volgende voordelen:

 • Slimme oplossingen voor onder meer verwarmen en verkoelen van je huis
 • Veel besparen op je energierekening
 • Handige video handleidingen om veel zelf te kunnen regelen
 • Persoonlijk advies via de live chat
 • Regelmatig besparen met een Tado kortingscode via Bespaardeals

Categorieën

Het verwarmen van je huis is natuurlijk heel gewoon. In Nederland hebben we te maken met een nogal wisselvallig klimaat. Het ene jaar hoeven we tot aan december niet te stoken, terwijl we hier in het volgende jaar misschien al in september mee moeten beginnen. Je wilt het gewoon lekker warm hebben in huis. Toch zijn we de laatste jaren allemaal wel bewuster geworden als het gaat om het verwarmen thuis. De energiekosten rijzen de pan uit en we doen er alles aan om te besparen. Dit is precies waar Tado mooie oplossingen biedt. Je kunt je huis gewoon lekker verwarmen én direct besparen op je stookkosten.

Het hele jaar door besparen op je energierekening

De laatste jaren hebben we de energierekening steeds hoger zien worden. We hebben al vaker op het nieuws gehoord of gezien dat mensen liever onder twee dekens op de bank zitten dan dat zij de verwarming aanzetten. Te gek voor woorden eigenlijk! In de zomer wordt het dan weer makkelijk snel te warm in huis. Je kunt daar echt last van hebben, zeker als je slaapkamer erg warm is. Toch laten veel mensen de airco maar uit staan, gewoon omdat het zo duur is geworden om die aan te zetten. Dat kan toch ten koste van je goede nachtrust gaan. Tado biedt hierin mooie oplossingen. Je kunt flink op je energierekening besparen door gebruik te maken van de slimme thermostaten en aircobedieningen van deze webwinkel. Met een Tado kortingscode van Bespaardeals kun je deze slimme oplossingen ook nog eens extra voordelig aanschaffen.

Een aangenamere temperatuur in huis

We kennen het allemaal waarschijnlijk wel. In de winter pakken we er vaak een dekentje bij op de bank omdat we zitten te rillen van de kou en in de zomer weten we niet hoe we moeten zitten omdat het gewoon veel te warm is in huis. Je voelt je er niet comfortabel bij. Vorige zomer heb ik met een Mediamarkt kortingscode van Bespaardeals een airco gekocht omdat de temperatuur in mijn slaapkamer echt niet meer aangenaam was. Door de korting was het ook nog een leuk betaalbare oplossing. Met de Tado kortingscode kun je voordeliger oplossingen in huis halen die het makkelijker maken om de temperatuur in elk seizoen gewoon behaaglijk te houden zonder dat je energie verspilt.

Contactgegevens Tado 

Wat kun je hier kopen? 

De Tado webwinkel biedt je handige oplossingen om de temperatuur in je woning gewoon goed onder controle te houden. Je kunt hier bijvoorbeeld een slimme thermostaat aanschaffen, waarmee het direct een stuk makkelijker wordt om energie te besparen. Daarnaast hebben ze ook slimme radiatorknoppen en slimme aircobedieningen. Het maakt verwarmen en verkoelen gewoon een stuk ‘slimmer’, ook omdat je alles ook op afstand kunt bedienen via de speciaal hiervoor ontwikkelde app. Je kunt bijvoorbeeld per jaar gemiddeld wel 28 procent op de energiekosten besparen als je gebruik maakt van een slimme thermostaat van Tado. Dat is best een flinke besparing!

Ook ideaal als je een elektrische auto hebt

Steeds meer dingen zijn natuurlijk elektrisch tegenwoordig. Aan bijna alles wat we in huis halen zit een stekker. Laatst heb ik met een Bol.com kortingscode nog een nieuwe koffiemachine gekocht. Door de kortingscode van Bespaardeals kon ik er leuk op besparen. Weer iets met een stekker! Iets anders met een stekker dat ik laatst heb gekocht is mijn auto. Heel iets anders natuurlijk, maar zo ontdekte ik wel dat Tado ook hier mooie oplossingen voor biedt. De webwinkel biedt namelijk tado° Smart Charging, welke je heel gemakkelijk kunt aansluiten op elk soort elektrische auto. Vervolgens kun je via de app alles makkelijk regelen. Zo kan je auto automatisch opladen tijdens de meest voordelige uren als het om energietarieven gaat. Dit levert echt een flinke besparing op.